Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Bluetooth-høyttaler med heftig lyd

Andersson PYB-4000

  Art.nr: 1006860
 • Opptil 6 timer batteritid
 • Bluetooth 5.0
 • Total uteffekt 140 Watt
 • Mikrofon og gitar-input
 • Forskjellige lyseffekter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info
Andersson PYB-4000
Bluetooth-høyttaler med heftig lyd

990,-


 • pris: 1 280,-
Legg pakken i handlevognen
Andersson PYB-4000
Bluetooth-høyttaler med heftig lyd

990,-


 • pris: 1 159,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson PYB-4000 er en bærbar Bluetooth-høyttaler som passer perfekt inn til enhver anledning, som med kraftig lyd og innebygde LED-lamper topper stemningen. Ved hjelp av Bluetooth kan du koble til enten mobiltelefonen eller nettbrettet for å kose deg med favorittlåtene, uansett hvor du befinner deg.

Heftig høyttaler med heftig lyd

Med Andersson PYB-4000 kan du ta festen til et nytt nivå. Høyttaleren har doble basshøyttalere og leverer en maksimal uteffekt på hele 140 W. Med de heftige RGB-lyseffektene kommer både du og høyttaleren til å være festens midtpunkt.

Lytt trådløst til musikk med Bluetooth

Ved å koble til telefonen eller nettbrettet via Bluetooth, kan du høre på hva du vil helt uten kranglete kabler i veien. PYB-4000 er kompatibel med både iOS og Android og benytter seg av Bluetooth 5.0 med en rekkevidde på opptil 10 meter.

Stilige og lette kontrollfunksjoner

Den massivt iøynefallende volumknappen gir deg full kontroll over lydnivået. Her kan du også bytte låter, styre lydeffekter, justere EQ, aktivere "Mega Bass" og velge mellom ulike lyseffekter som helt klart gir en mer levende musikkfølelse.

Koble til mikrofon og gitar

Ikke bare kan du lytte til musikk trådløst, du kan også koble til en mikrofon for å synge med for hals. Og det stopper ikke der heller, du kan også koble inn en gitar for å rocke med låtene og ta festen til et enda høyere nivå.

Partylys

Andersson PYB-4000 kan hjelpe deg med å ta festen til nye høyder. Ved hjelp av syv innebygde lysende LED-lamper som skifter farge, blir favorittlåtene dine og selve festen enda mer levende.

Opptil 6 timer batteritid

Høyttalerens batteri sørger for at du har nok strøm til 6 timer og gjør at du har musikk så lenge festen varer. Høyttaleren kan lades med medfølgende strømadapter.

1006860 Andersson Andersson PYB-4000 Andersson PYB-4000 er en bærbar Bluetooth-høyttaler som passer perfekt inn til enhver anledning, som med kraftig lyd og innebygde LED-lamper topper stemningen. Ved hjelp av Bluetooth kan du koble til enten mobiltelefonen eller nettbrettet for å kose deg med favorittlåtene, uansett hvor du befinner deg. Heftig høyttaler med heftig lyd Med Andersson PYB-4000 kan du ta festen til et nytt nivå. Høyttaleren har doble basshøyttalere og leverer en maksimal uteffekt på hele 140 W. Med de heftige RGB-lyseffektene kommer både du og høyttaleren til å være festens midtpunkt. Lytt trådløst til musikk med Bluetooth Ved å koble til telefonen eller nettbrettet via Bluetooth, kan du høre på hva du vil helt uten kranglete kabler i veien. PYB-4000 er kompatibel med både iOS og Android og benytter seg av Bluetooth 5.0 med en rekkevidde på opptil 10 meter. Stilige og lette kontrollfunksjoner Den massivt iøynefallende volumknappen gir deg full kontroll over lydnivået. Her kan du også bytte låter, styre lydeffekter, justere EQ, aktivere "Mega Bass" og velge mellom ulike lyseffekter som helt klart gir en mer levende musikkfølelse. Koble til mikrofon og gitar Ikke bare kan du lytte til musikk trådløst, du kan også koble til en mikrofon for å synge med for hals. Og det stopper ikke der heller, du kan også koble inn en gitar for å rocke med låtene og ta festen til et enda høyere nivå. Partylys Andersson PYB-4000 kan hjelpe deg med å ta festen til nye høyder. Ved hjelp av syv innebygde lysende LED-lamper som skifter farge, blir favorittlåtene dine og selve festen enda mer levende. Opptil 6 timer batteritid Høyttalerens batteri sørger for at du har nok strøm til 6 timer og gjør at du har musikk så lenge festen varer. Høyttaleren kan lades med medfølgende strømadapter. Med batteri 4,4 29 990 NOK 990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Bluetooth-høyttaler
 4. Med batteri