Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart høyttaler med imponerende lyd

Andersson BHS 4.0 - Pink Leo

  Art.nr: 1008756
 • Vannbestandig med IPX4-sertifisering
 • Opptil 10 timer trådløs avspilling
 • Kan brukes som powerbank
 • Tar imot telefonsamtaler
 • Strøm trådløst via Bluetooth
 • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Andersson BHS 4.0 får du en kompakt og bærbar høyttaler med stilige detaljer og imponerende lyd - perfekt om du vil ta med deg musikken utendørs, og denne gjør seg like godt på strand som land. Bluetooth-høyttaleren er IPX4-sertifisert og tåler både å bli tatt med inn på badet og ut i regnet. Med handsfree-funksjonen kan du også ta imot samtaler, direkte på høyttaleren. Det eneste du behøver å gjøre er å koble til smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth, og du kan nyte diverse lydunderholdning.

Bluetooth-hpyttaler med stilig utseende og god lyd.

Imponerende lyd som kan seriekobles

Andersson BHS 4.0 har en makseffekt på 40W RMS, noe som betyr imponerende lyd. Du kan velge mellom tre ulike equalizermodi; normal, bass og diskant, avhengig av hva slags lydbilde du foretrekker. Med funksjonen True Wireless Stereo (TWS) finnes muligheten til å seriekoble en ekstra BHS 4.0 for en enda sterkere stereo- og surroundeffekt.

Lang batteritid

Med en batteritid på opptil 10 timer kan duspille musikk hele arbeidsdagen uten å trenge å lade. Bluetooth-høyttaleren lades med medfølgende USB-kabel som du enkelt kobler til et vegguttak med en USB-lader, eller rett i PC-en. Ladetiden for fullt oppladet batteri er cirka seks timer.(USB-lader selges separat)

Kan brukes som powerbank

Se for deg situasjonen; du er ute på vift med din nye Andersson BHS 4.0 og oppdager at du straks er tom for strøm på mobilen. Krise! Eller? Neida. Koble mobilen til BHS 4.0 med ladekabelen, slå av høyttaleren og trykk på powerbank-knappen, så lader BHS 4.0 opp mobilen din igjen. 

IPX4-sertifisert vannbestandighet

Anderssons bærbare Bluetooth-høyttaler er laget i et slitesterkt materiale for at du skal kunne lytte til musikk uansett omgivelse. Høyttaleren er IPX4-sertifisert og vannbestandig slik at du kan ta den med til bassengkanten, stranden eller rett og slett i dusjen. Høyttaleren tåler en dybde på én meter i opptil 30 minutter.

Ta med deg BHS 4.0 på tur.

Praktisk bærereim følger med

Bruk den praktiske bæreremmen for å raskt og enkelt kunne ta med deg høyttaleren ut på tur. Med en vekt på bare 2 kg får du en veldig portabel høyttaler med god lyd som har flere nyttige funksjoner enn underholdning.

I forpakningen finner du: 

 • Bluetooth-høyttaler
 • Bærerem
 • USB-kabel
 • AUX-kabel
 • Brukermanual
1008756 1008756 Andersson Andersson BHS 4.0 - Pink Leo Med Andersson BHS 4.0 får du en kompakt og bærbar høyttaler med stilige detaljer og imponerende lyd - perfekt om du vil ta med deg musikken utendørs, og denne gjør seg like godt på strand som land. Bluetooth-høyttaleren er IPX4-sertifisert og tåler både å bli tatt med inn på badet og ut i regnet. Med handsfree-funksjonen kan du også ta imot samtaler, direkte på høyttaleren. Det eneste du behøver å gjøre er å koble til smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth, og du kan nyte diverse lydunderholdning. Imponerende lyd som kan seriekobles Andersson BHS 4.0 har en makseffekt på 40W RMS, noe som betyr imponerende lyd. Du kan velge mellom tre ulike equalizermodi; normal, bass og diskant, avhengig av hva slags lydbilde du foretrekker. Med funksjonen True Wireless Stereo (TWS) finnes muligheten til å seriekoble en ekstra BHS 4.0 for en enda sterkere stereo- og surroundeffekt. Lang batteritid Med en batteritid på opptil 10 timer kan duspille musikk hele arbeidsdagen uten å trenge å lade. Bluetooth-høyttaleren lades med medfølgende USB-kabel som du enkelt kobler til et vegguttak med en USB-lader, eller rett i PC-en. Ladetiden for fullt oppladet batteri er cirka seks timer.(USB-lader selges separat) Kan brukes som powerbank Se for deg situasjonen; du er ute på vift med din nye Andersson BHS 4.0 og oppdager at du straks er tom for strøm på mobilen. Krise! Eller? Neida. Koble mobilen til BHS 4.0 med ladekabelen, slå av høyttaleren og trykk på powerbank-knappen, så lader BHS 4.0 opp mobilen din igjen.  IPX4-sertifisert vannbestandighet Anderssons bærbare Bluetooth-høyttaler er laget i et slitesterkt materiale for at du skal kunne lytte til musikk uansett omgivelse. Høyttaleren er IPX4-sertifisert og vannbestandig slik at du kan ta den med til bassengkanten, stranden eller rett og slett i dusjen. Høyttaleren tåler en dybde på én meter i opptil 30 minutter. Praktisk bærereim følger med Bruk den praktiske bæreremmen for å raskt og enkelt kunne ta med deg høyttaleren ut på tur. Med en vekt på bare 2 kg får du en veldig portabel høyttaler med god lyd som har flere nyttige funksjoner enn underholdning. I forpakningen finner du:  Bluetooth-høyttalerBæreremUSB-kabelAUX-kabelBrukermanual Med batteri 3,9 15 499 NOK 499 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Bluetooth-høyttaler
 4. Med batteri