Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig høyttaler med doble subwoofers og aptX-teknologi

Marshall Woburn II BT - Black

  Art.nr: 1004818
  • Koble til trådløst med Bluetooth eller 3,5 mm AUX-kabel
  • 4 stk Klasse D-forsterkere
  • Trådløs lydoverføring i høy kvalitet med aptX

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Black

3 890,-

Delbetal fra 369,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Som den største modellen i Marshalls høyttalerserie har Woburn II BT doble subwoofers, som lett leverer en dyp bass med en skarp diskant og et fantastisk mellomregister. Fire høyttalere drives av individuelle klasse D-forsterkere som gir et kraftig lydbilde og med aptX-teknologien får du lydoverføing av høy kvalitet, til og med trådløst via Bluetooth. Finn fram godlåta, koble til høyttaleren og nyt lyden. 

Kraftig lyd med kraftig maskinvare

Woburn II BT er utviklet med avanserte komponenter for å kunne gi deg en mye mer kraftigere lyd, som møter dine forventninger. Fire separate klasse D-forsterkere på totalt 110 W gir en ren og kraftig lyd på alle nivåer og kraft til de doble basshøyttalerne, for god dybde i alle rom.

Enkel lydtilpasning

Ved bruk av Marshalls Bluetooth-app kan du finjustere lyden etter egen smak og sjanger. For å gjøre det enda enklere, kan du bruke de tre analoge knottene på toppen for å justere lyden til akkurat det du lytter på.

Høy kvalitet via Bluetooth 5.0 med aptX-teknologi

Sett høyttaleren på ønsket plass, koble til strøm og skru på Bluetooth - så er det bare å lene seg tilbake og slappe av. Woburn II kommer med innebygd Bluetooth og du kan tilkoble alle Bluetooth-kompatible enheter som for eksempel smarttelefon, nettbrett eller en bærbar datamaskin. Med en rekkevidde på 10 meter, kan du putte telefonen i lomma eller slenge deg ned i sofaen og slappe av med deilig, trådløs musikk.

aptX muliggjør en høyere bitrate som ikke bare optimaliserer trådløs overføring av høyt oppløst lyd, men gir også perfekt synkronisering av bilde og lyd.

AUX-inngang for kabel

Dersom du ikke ønsker å høre på musikk via Bluetooth, er Woburn II BT også utstyrt med en analog 3,5 mm AUX-inngang, slik at du kan koble til med kabel og allikevel nyte musikk av høy kvalitet.

Stilig, ikonisk Marshall-design

Marshall Woburn II BT er ikke bare en fryd for øret, men også for øyet med sitt tøffe, moderne og ikoniske Marshall-design, unikt på markedet blant alle Bluetooth-høyttalere og gjør seg perfekt med interiøret i alle de tusen hjem.

1004818 Marshall Marshall Woburn II BT - Black 1001904 Som den største modellen i Marshalls høyttalerserie har Woburn II BT doble subwoofers, som lett leverer en dyp bass med en skarp diskant og et fantastisk mellomregister. Fire høyttalere drives av individuelle klasse D-forsterkere som gir et kraftig lydbilde og med aptX-teknologien får du lydoverføing av høy kvalitet, til og med trådløst via Bluetooth. Finn fram godlåta, koble til høyttaleren og nyt lyden.  Kraftig lyd med kraftig maskinvare Woburn II BT er utviklet med avanserte komponenter for å kunne gi deg en mye mer kraftigere lyd, som møter dine forventninger. Fire separate klasse D-forsterkere på totalt 110 W gir en ren og kraftig lyd på alle nivåer og kraft til de doble basshøyttalerne, for god dybde i alle rom. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Enkel lydtilpasning Ved bruk av Marshalls Bluetooth-app kan du finjustere lyden etter egen smak og sjanger. For å gjøre det enda enklere, kan du bruke de tre analoge knottene på toppen for å justere lyden til akkurat det du lytter på. Høy kvalitet via Bluetooth 5.0 med aptX-teknologi Sett høyttaleren på ønsket plass, koble til strøm og skru på Bluetooth - så er det bare å lene seg tilbake og slappe av. Woburn II kommer med innebygd Bluetooth og du kan tilkoble alle Bluetooth-kompatible enheter som for eksempel smarttelefon, nettbrett eller en bærbar datamaskin. Med en rekkevidde på 10 meter, kan du putte telefonen i lomma eller slenge deg ned i sofaen og slappe av med deilig, trådløs musikk.aptX muliggjør en høyere bitrate som ikke bare optimaliserer trådløs overføring av høyt oppløst lyd, men gir også perfekt synkronisering av bilde og lyd. AUX-inngang for kabel Dersom du ikke ønsker å høre på musikk via Bluetooth, er Woburn II BT også utstyrt med en analog 3,5 mm AUX-inngang, slik at du kan koble til med kabel og allikevel nyte musikk av høy kvalitet. Stilig, ikonisk Marshall-design Marshall Woburn II BT er ikke bare en fryd for øret, men også for øyet med sitt tøffe, moderne og ikoniske Marshall-design, unikt på markedet blant alle Bluetooth-høyttalere og gjør seg perfekt med interiøret i alle de tusen hjem. Bluetooth-høyttaler 4,6 7 3890 NOK 3890 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Bluetooth-høyttaler