Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Råtøff Bluetooth-høyttaler fra Marshall

Marshall Kilburn II - Black

  Art.nr: 1004822
 • 20+ timer batteritid
 • Justerbar bass og diskant
 • Vanntett IPX2-sertifisering
 • Multi-Directional Sound
 • Bluetooth 5.0
 • Maks 2 stk. per kunde
2 276,-

Delbetal fra 235,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Kilburn II er det nyeste tilskuddet i Marshalls Bluetooth-baserte høyttalerserie. Med en uteffekt på 36W og sine lette 3 kg, viser Kilburn II hvor skapet skal stå når det kommer til bærbare høyttalere. Her ytes det et tydelig mellomregister, dyp bass og et utvidet diskantnivå som er helt uovertruffent av høyttalere i samme størrelse.

I ekte og legendarisk Rock'n'roll-ånd har Kilburn II fått et metallgitter av samme sort som finnes på mikrofonhoder og en bærereim inspirert av ordentlige gitarreimer, for at den skal være lett å bære med seg. Med de metallbeskyttede hjørnene og sitt vannbestandige design får du en ekstremt robust og sterkt holdbar høyttaler som tåler trøkk.

Du kan lett koble til to enheter samtidig med den seneste Bluetooth-versjonen og lytte til musikk hvor enn du måtte ønske, uten å behøve koble til strøm da batteriet holder 20 timers driftstid. For å justere volum, bass og diskant etter dine egne preferanser, finnes det skruknapper på oversiden for at du lett skal få den lyden du selv ønsker ut av høyttaleren.

20 timers batteritid

Med den imponerende batteritid på 20 timer kan den brukes natt og dag. Skulle derimot batteriet gå tomt, kan det lades opp til full kapasitet på 2,5 time eller om du ønsker å hurtiglade, behøver den kun 20 minutters lading for å holde i tre timer.

Koble til flere enheter med Bluetooth 5.0

Nyt friheten ved å koble til smarttelefonen, nettbrettet eller PC'en til høyttaleren med den seneste Bluetooth-versjonen. Med en rekkevidde på 9 meter kan du bevege deg fritt uten å behøve å være redd for at signalet kutter eller hakker. Med Kliburn II får du også muligheten til å veksle mellom to tilkoblede Bluetooth-enheter, slik at du og en kompis kan veksle på hvilken låt som spilles.

Stilig, klassisk og ikonisk Marshall-design med god lydspredning

Marshall Kilburn II er et stilikon i et hav av Bluetooth-høyttalere og skiller seg ut med sitt moderne, klassiske og tidløse Marshall-design. Både lyden og designet trekker til seg blikk og vil alltid være festens midtpunkt. Med bærereima som er laget etter samme standard som gitarreimer, er den behagelig på skulderen og kan også tas av om ønskelig.

Hør musikken klart og tydelig om du så enten er inne- eller utendørs. Ved hjelp av plassere høyttaleren godt, sørger den for god spredning av lyd både forover og bakover.

Skru deg til god lyd!

For å få den best mulige lyden kan du enkelt justere bass, diskant og volum med de analoge skruknappene. Dette er perfekt dersom du ønsker å justere ut i fra hvilken sjanger som spilles.

Ved siden av volumknappen finner du batteriindikatoren hvor du lett kan se når du behøver lade den.

Se også

(1 stk)
 • 20+ timer batteritid
 • Justerbar bass og diskant
 • Vanntett IPX2-sertifisering

3 395,-

Se også

(1 stk)
 • 20+ timer batteritid
 • Justerbar bass og diskant
 • Vanntett IPX2-sertifisering

3 395,-

1004822 Marshall Marshall Kilburn II - Black 1001896 Kilburn II er det nyeste tilskuddet i Marshalls Bluetooth-baserte høyttalerserie. Med en uteffekt på 36W og sine lette 3 kg, viser Kilburn II hvor skapet skal stå når det kommer til bærbare høyttalere. Her ytes det et tydelig mellomregister, dyp bass og et utvidet diskantnivå som er helt uovertruffent av høyttalere i samme størrelse.I ekte og legendarisk Rock'n'roll-ånd har Kilburn II fått et metallgitter av samme sort som finnes på mikrofonhoder og en bærereim inspirert av ordentlige gitarreimer, for at den skal være lett å bære med seg. Med de metallbeskyttede hjørnene og sitt vannbestandige design får du en ekstremt robust og sterkt holdbar høyttaler som tåler trøkk.Du kan lett koble til to enheter samtidig med den seneste Bluetooth-versjonen og lytte til musikk hvor enn du måtte ønske, uten å behøve koble til strøm da batteriet holder 20 timers driftstid. For å justere volum, bass og diskant etter dine egne preferanser, finnes det skruknapper på oversiden for at du lett skal få den lyden du selv ønsker ut av høyttaleren. 20 timers batteritid Med den imponerende batteritid på 20 timer kan den brukes natt og dag. Skulle derimot batteriet gå tomt, kan det lades opp til full kapasitet på 2,5 time eller om du ønsker å hurtiglade, behøver den kun 20 minutters lading for å holde i tre timer. Koble til flere enheter med Bluetooth 5.0 Nyt friheten ved å koble til smarttelefonen, nettbrettet eller PC'en til høyttaleren med den seneste Bluetooth-versjonen. Med en rekkevidde på 9 meter kan du bevege deg fritt uten å behøve å være redd for at signalet kutter eller hakker. Med Kliburn II får du også muligheten til å veksle mellom to tilkoblede Bluetooth-enheter, slik at du og en kompis kan veksle på hvilken låt som spilles. Stilig, klassisk og ikonisk Marshall-design med god lydspredning Marshall Kilburn II er et stilikon i et hav av Bluetooth-høyttalere og skiller seg ut med sitt moderne, klassiske og tidløse Marshall-design. Både lyden og designet trekker til seg blikk og vil alltid være festens midtpunkt. Med bærereima som er laget etter samme standard som gitarreimer, er den behagelig på skulderen og kan også tas av om ønskelig.Hør musikken klart og tydelig om du så enten er inne- eller utendørs. Ved hjelp av plassere høyttaleren godt, sørger den for god spredning av lyd både forover og bakover. Skru deg til god lyd! For å få den best mulige lyden kan du enkelt justere bass, diskant og volum med de analoge skruknappene. Dette er perfekt dersom du ønsker å justere ut i fra hvilken sjanger som spilles.Ved siden av volumknappen finner du batteriindikatoren hvor du lett kan se når du behøver lade den. Bluetooth-høyttaler 4,5 4 2276 NOK 2276 NewCondition InStock
 1. Lyd & Bilde
 2. Høyttaler
 3. Bluetooth-høyttaler