Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig og kompakt høyttaler fra Marshall

Marshall Acton

  Art.nr: 214472
  • Kraftig høyttaler
  • Bluetooth
  • Klassisk design fra Marshall
  • Krystallklar lyd
  • Digital og analoge tilkoblinger

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Marshall Acton

Marshall Acton er en stor Bluetooth-høyttaler fra Marshall er som skapt for dagens musikkavspillere og smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner er blitt til dagens mest brukte avspillerne til akkurat musikk. Disse produktene har som oftest også innebygd Bluetooth som gjør at du kan sende musikken din trådløst til Marshall-høyttaleren.

Ikonisk Marshall-design

I verden av ny teknologi vil man noen ganger gjerne finne tilbake til det gamle. Marshall Acton har en skikkelig retrolook som er basert på Marshalls klassiske gitarforsterkere. Bluetooth-høyttalerne til Marshall har nærmest blitt stil-ikoner på markedet og det spesielle designet gjør at de passer i de fleste hjem. Uansett om stilen din er ultra-moderne eller retro.

Trådløs frihet med Bluetooth

Acton er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. Med en rekkevidde på opp til 10 meter trenger man ikke å la lydenheten ligge rett ved høyttaleren hele tiden. Opplev en trådløs frihet!

Mange tilkoblingsmuligheter

Dersom du ikke har en musikkspiller med Bluetooth så fungerer det også utmerket å spille av musikk via kabel. Til rådighet har man en 3,5mm-tilkobling som gjør at du kan tilkoble nesten hva som helst til Marshall Acton. Mobiltelefon, nettbrett, MP3-spiller, laptop, eller hvorfor ikke TVen. Mulighetene er mange!

214472 Marshall Marshall Acton 4090986 Marshall ActonMarshall Acton er en stor Bluetooth-høyttaler fra Marshall er som skapt for dagens musikkavspillere og smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner er blitt til dagens mest brukte avspillerne til akkurat musikk. Disse produktene har som oftest også innebygd Bluetooth som gjør at du kan sende musikken din trådløst til Marshall-høyttaleren.Ikonisk Marshall-designI verden av ny teknologi vil man noen ganger gjerne finne tilbake til det gamle. Marshall Acton har en skikkelig retrolook som er basert på Marshalls klassiske gitarforsterkere. Bluetooth-høyttalerne til Marshall har nærmest blitt stil-ikoner på markedet og det spesielle designet gjør at de passer i de fleste hjem. Uansett om stilen din er ultra-moderne eller retro.Trådløs frihet med BluetoothActon er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. Med en rekkevidde på opp til 10 meter trenger man ikke å la lydenheten ligge rett ved høyttaleren hele tiden. Opplev en trådløs frihet!Mange tilkoblingsmuligheterDersom du ikke har en musikkspiller med Bluetooth så fungerer det også utmerket å spille av musikk via kabel. Til rådighet har man en 3,5mm-tilkobling som gjør at du kan tilkoble nesten hva som helst til Marshall Acton. Mobiltelefon, nettbrett, MP3-spiller, laptop, eller hvorfor ikke TVen. Mulighetene er mange! Bluetooth-høyttaler 4,9 8 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Bluetooth-høyttaler