Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Marshall Acton II med Google Assistant

Marshall Acton II Voice - Black

  Art.nr: 1007794
  • Justerbar bass og diskant
  • Bluetooth 5.0
  • Integrert digital taleassistent
  • Sett opp en Google Multiroom-system
  • Stilig og klassisk Marshall-design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acton II Voice er en oppdatert utgave av den allerede moderne klassiske Bluetooth-høyttalerserien Acton fra Marshall. Dette er den største modellen i den nye Voice-serien og gir deg en utmerket lyd fra sine høyttalerkomponenter, i kombinasjon med integrert Google Assistant som kan styres ved hjelp av kun stemmen eller ved knappetrykk lett. Om ønskelig kan du også sette opp et system i flere rom ved å koble til kompatible høyttalere.

Digital taleassistent som forenkler hverdagen

Google Assisten er en smart taleassistent koblet til WiFi, som kan brukes til så mangt enn å bare svare på spørsmål om været. Her kan du bruke et milliontall av forskjellige tilgjenglige kommandoer for å styre alt fra for eksempel Philips Hue-belysning, musikk som spilles eller caste video til TV-en eller via Chromecast. Mulighetene er så og si uendelige.

Utmerkede mikrofoner

Ved å benytte Far-Field-mikrofoner til taleassistenten fås et oppsiktsvekkende godt oppfang av lyd, ved hjelp av en smart programvare som kjenner igjen stemmen. Uansett om du hører på musikk eller annen underholdning kommer Google Assistant til å svare på og gjøre det du ber om - selv på avstand. Det finnes også en egen knapp som deaktiverer mikrofonen.

Kan brukes med flere høyttalere

Marshall Acton II Voice kan brukes for seg selv eller koblet opp mot WiFi. Du kan også koble sammen denne høyttaleren med andre dersom de er kompatible med Google Home, for å kjøre et fett multiroom-system. Her kan du eksempelvis ha musikk i alle rom eller forskjellige musikk i hvert rom.

Stilig høyttaler med stort lydbilde

Tross sitt forholdsvise kompakte design, har Marshall lyktes godt med valget av godt produserte komponenter. Tre separate klasse D-forsterkere hvorav bass får 30 W og de to separate diskanthøyttalerne får 2 x 15 W, nok kraft til bass i bunn med klar lyd i toppen.

Lett justerbar lyd

På oversiden av høyttaleren finner du et sett med tre skruknapper som minner om knottene på en gitarforsterker, som lar deg raskt og svært enkelt få kontroll over lydens karakter. Her kan både volum, bass og diskant justeres etter egen smak eller etter musikksjangeren. 

Kobles til trådløst eller med kabel

Acton II Voice kobles ganske lett til din kompatible smartenhet, samme og det er med kabel eller via Bluetooth.

Bluetooth 5.0 sørger for kontinuerlig tilkobling med rekkevidde på opptil 10 meter mellom lydkilden og høyttaleren. Med Multihost-funksjonen kan to separate lydkilder kobles til samtidig, for å enten overstyre musikken eller legge neste låt i kø. Du kan også koble til via en AUX-kabel dersom du har behov for det.

1007794 Marshall Marshall Acton II Voice - Black 1002654 Acton II Voice er en oppdatert utgave av den allerede moderne klassiske Bluetooth-høyttalerserien Acton fra Marshall. Dette er den største modellen i den nye Voice-serien og gir deg en utmerket lyd fra sine høyttalerkomponenter, i kombinasjon med integrert Google Assistant som kan styres ved hjelp av kun stemmen eller ved knappetrykk lett. Om ønskelig kan du også sette opp et system i flere rom ved å koble til kompatible høyttalere. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Digital taleassistent som forenkler hverdagen Google Assisten er en smart taleassistent koblet til WiFi, som kan brukes til så mangt enn å bare svare på spørsmål om været. Her kan du bruke et milliontall av forskjellige tilgjenglige kommandoer for å styre alt fra for eksempel Philips Hue-belysning, musikk som spilles eller caste video til TV-en eller via Chromecast. Mulighetene er så og si uendelige. Utmerkede mikrofoner Ved å benytte Far-Field-mikrofoner til taleassistenten fås et oppsiktsvekkende godt oppfang av lyd, ved hjelp av en smart programvare som kjenner igjen stemmen. Uansett om du hører på musikk eller annen underholdning kommer Google Assistant til å svare på og gjøre det du ber om - selv på avstand. Det finnes også en egen knapp som deaktiverer mikrofonen. Kan brukes med flere høyttalere Marshall Acton II Voice kan brukes for seg selv eller koblet opp mot WiFi. Du kan også koble sammen denne høyttaleren med andre dersom de er kompatible med Google Home, for å kjøre et fett multiroom-system. Her kan du eksempelvis ha musikk i alle rom eller forskjellige musikk i hvert rom. Stilig høyttaler med stort lydbilde Tross sitt forholdsvise kompakte design, har Marshall lyktes godt med valget av godt produserte komponenter. Tre separate klasse D-forsterkere hvorav bass får 30 W og de to separate diskanthøyttalerne får 2 x 15 W, nok kraft til bass i bunn med klar lyd i toppen. Lett justerbar lyd På oversiden av høyttaleren finner du et sett med tre skruknapper som minner om knottene på en gitarforsterker, som lar deg raskt og svært enkelt få kontroll over lydens karakter. Her kan både volum, bass og diskant justeres etter egen smak eller etter musikksjangeren.  Kobles til trådløst eller med kabel Acton II Voice kobles ganske lett til din kompatible smartenhet, samme og det er med kabel eller via Bluetooth.Bluetooth 5.0 sørger for kontinuerlig tilkobling med rekkevidde på opptil 10 meter mellom lydkilden og høyttaleren. Med Multihost-funksjonen kan to separate lydkilder kobles til samtidig, for å enten overstyre musikken eller legge neste låt i kø. Du kan også koble til via en AUX-kabel dersom du har behov for det. Bluetooth-høyttaler 4 1 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Bluetooth-høyttaler