Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig Bluetooth-høyttaler med IPX7-klassifisering

JBL Xtreme 2 - Black

  Art.nr: 1005318
  • 15 timers spilletid
  • Støtte for JBL Connect+
  • IPX7-klassifisert
  • Bluetooth
  • Kraftig bass
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 489,-

Delbetal fra 252,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

JBL Xtreme 2 er den ultimate bærbare Bluetooth-høyttaleren som enkelt leverer dynamisk og nedsenket stereolyd. Høyttaleren er produsert med fire driverrutiner, to JBL Bass Radiators og ett oppladbart 10.000 mAh Li-ion batteri som gir opptil 15 timers spilletid. Utover dette lades høyttaleren enkelt via USB-lading. Høyttaleren er IPX7-klassifisert, med et vanntett design og med robust stoff som komplementerer Xtreme 2. 

Batteri og lading

Med et innebygd oppladbart litiumjonbatteri får du opptil 15 timers spilletid. Batteriet har en kapasitet på 10.000 mAh. Du får også muligheten til å lade andre enheter via høyttalerens doble USB-porter. Dette gjør at du aldri trenger å uroe deg for at mobiltelefonens batteri tar slutt før høyttalerens batteri. 

Opplev JBL Connect+

Ta dine opplevelser til nye høyder med Connect+. Bli festens midtpunkt ved å trådløst koble til flere JBL-høyttalere ved hjelp av Connect+. Alt man behøver er å laste ned JBL Connect+-appen og videre sammenkoble flere høyttalere for å få en enda kraftigere lyd.

IPX7-klassifisert

Det at JBL Xtreme 2 er IPX7-klassifisert innebærer at du ikke behøver å være redd for regn eller at høyttaleren blir våt. Høyttaleren går til og med an å rengjøres under rennende vann. Ta med deg Xtreme 2 til stranden eller bassenget uten å bry deg om vannsprutt eller til og med om den detter ut i vannet.

Bluetooth-strømming

Dra fordel av JBL Xtremes Bluetooth-funksjon, koble opptil to smarttelefoner eller nettbrett trådløst til høyttaleren. Enhetene kan siden ta tur i å spille fyldig lyd som kjennes i hele kroppen. 

JBL Bass Radiator

Hør bassen, føl bassen, se bassen. Doble passive radiatorer leverer kraftig lyd som resonnerer høyt og tydelig, perfekt både i hverdagen eller på fest.

1005318 JBL JBL Xtreme 2 - Black JBLXTREME2BLKEU JBL Xtreme 2 er den ultimate bærbare Bluetooth-høyttaleren som enkelt leverer dynamisk og nedsenket stereolyd. Høyttaleren er produsert med fire driverrutiner, to JBL Bass Radiators og ett oppladbart 10.000 mAh Li-ion batteri som gir opptil 15 timers spilletid. Utover dette lades høyttaleren enkelt via USB-lading. Høyttaleren er IPX7-klassifisert, med et vanntett design og med robust stoff som komplementerer Xtreme 2.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Batteri og lading Med et innebygd oppladbart litiumjonbatteri får du opptil 15 timers spilletid. Batteriet har en kapasitet på 10.000 mAh. Du får også muligheten til å lade andre enheter via høyttalerens doble USB-porter. Dette gjør at du aldri trenger å uroe deg for at mobiltelefonens batteri tar slutt før høyttalerens batteri.  Opplev JBL Connect+ Ta dine opplevelser til nye høyder med Connect+. Bli festens midtpunkt ved å trådløst koble til flere JBL-høyttalere ved hjelp av Connect+. Alt man behøver er å laste ned JBL Connect+-appen og videre sammenkoble flere høyttalere for å få en enda kraftigere lyd. IPX7-klassifisert Det at JBL Xtreme 2 er IPX7-klassifisert innebærer at du ikke behøver å være redd for regn eller at høyttaleren blir våt. Høyttaleren går til og med an å rengjøres under rennende vann. Ta med deg Xtreme 2 til stranden eller bassenget uten å bry deg om vannsprutt eller til og med om den detter ut i vannet. Bluetooth-strømming Dra fordel av JBL Xtremes Bluetooth-funksjon, koble opptil to smarttelefoner eller nettbrett trådløst til høyttaleren. Enhetene kan siden ta tur i å spille fyldig lyd som kjennes i hele kroppen.  JBL Bass Radiator Hør bassen, føl bassen, se bassen. Doble passive radiatorer leverer kraftig lyd som resonnerer høyt og tydelig, perfekt både i hverdagen eller på fest. Bluetooth-høyttaler 4,4 249 2489 NOK 2489 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Bluetooth-høyttaler