JBL GO2 - Black - Stilig designet, vanntett høyttaler
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilig designet, vanntett høyttaler

JBL GO2 - Black

  Art.nr: 1005312
  • Kompatibel med iOS-og Android-enheter
  • Opptil 5 timer batteritid
  • Bluetooth
  • Stilig og kompakt design
  • Bærbar

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

JBL GO2 er den vanntette Bluetooth-høyttaleren du kan ta med deg overalt! Spill av musikk trådløst i opptil 5 timer med stadig leverende lydkvalitet fra JBL. GO 2 er en suksess med sitt vanntette IPX7-design, slik at du kan ta den med til til både stranden eller bassengkanten.

Stor lyd i liten boks

Ikke la deg bli misledet av det kompakte designet, for den leverer utrolig fyldig og kraftig lyd, tross sin størrelse. JBL GO2 passer inn med stil overalt og kan lett fraktes eller oppbevares i lomma på buksa, baggen eller i veska.

Kobles trådløst eller med kabel

Lyd og musikk kan spilles av fra enten smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth og har du ikke muligheten til det, kan man alltids koble på med den medfølgende AUX-kabelen.

Vanntett design

Med sitt vanntette IPX7-klassifiserte skall er GO 2 perfekt for bekymringsfrie lytteøkter på stranden eller ved bassengkanten, så vel som oppi.