Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig og vanntett Bluetooth-høyttaler med lang batteritid

JBL Charge 4 - Black

  Art.nr: 1005317
 • Lytt trådløst med Bluetooth
 • Hør på musikk i opptil 20 timer
 • Lad opp telefonen via høyttaleren
 • Vanntett med IPX7
 • Koble opp flere høyttalere med JBL Connect+

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Farge: Black
Squad

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

https://www.elektronikkbransjen.no/artikler/arets-lydprodukt-jbl-charge-4/450179

Kåret til Årets Lydprodukt av Elektronikkbransjen i Norge

Et panel sammensatt av bransjefolk stemte frem JBL Charge 4 som årets lydprodukt 2018.

Den er trådløs! Den tåler vann! Her den ultimate Bluetooth-høyttaleren fra JBL; Charge 4! 

Med sitt stilige og moderne utseende tåler Charge 4 bra med vann, takket være  IPX7-sertifiseringen og det robuste, slitesterke materialet gjør at du kan lytte til favorittmusikken din både når du vil og hvor du vil. Ønsker du enda mer lyd, kan du koble til flere høyttalere fullstendig trådløst med JBL Connect+.

20 timer brukstid

Charge 4 har et oppladbart batteri med øvre kapasitet på 7500 mAh, som gir deg mulighet til opp til 20 timer med uavbrutt moro på en ladning. Den er dessuten utstyrt med et meget praktisk USB-uttak, dersom du trenger å lade telefonen eller andre USB-drevne enheter.

Hør på hva du vil helt trådløst

Vi har heldigvis kommet såpass langt at vi ikke behøver å være avhengig av å styre med masse kabler for å få lyd. Her kan du kjapt koble til enten smarttelefonen eller nettbrettet, om så det er iOS eller Android, helt trådløst via Bluetooth. Du kan også spille av fra hvilken som helst app du vil.

Med Charge 4 får du også muligheten til å koble til to enheter samtidig, helt perfekt om du ønsker enda mer trøkk.

Vanntett og robust

Med et vanntett IPX7-design kombinert med slitesterkt tøy og robust gummibelegg, kan du helt trygt ta med deg Charge 4 ut på eventyr i all slags vær. Perfekt dersom du trenger litt lyd ved bassengkanten, på stranda eller på skogtur.

Koble på flere høyttalere med JBL Connect+

Få enda mer trøkk og kom i skikkelig partystemning ved å trådløst tilkoble flere JBL-høyttalere. Med JBL Connect+ har du muligheten til å koble sammen flere enn 100 høyttalere som støtter JBL Connect+, dersom du har behov for det.

Liten boks, stor lyd

Med sine to passive høyttalerelement får du den kraftig og deilig lyd i tro JBL-kvalitet som dundrer bra både utendørs og i heimen.

I pakka får du:

 • JBL Charge 4
 • USB-C-kabel
 • Quickguide, Garantiseddel og sikkerhetsblad
1005317 1005317 JBL JBL Charge 4 - Black JBLCHARGE4BLK Kåret til Årets Lydprodukt av Elektronikkbransjen i Norge Et panel sammensatt av bransjefolk stemte frem JBL Charge 4 som årets lydprodukt 2018. Den er trådløs! Den tåler vann! Her den ultimate Bluetooth-høyttaleren fra JBL; Charge 4! Med sitt stilige og moderne utseende tåler Charge 4 bra med vann, takket være  IPX7-sertifiseringen og det robuste, slitesterke materialet gjør at du kan lytte til favorittmusikken din både når du vil og hvor du vil. Ønsker du enda mer lyd, kan du koble til flere høyttalere fullstendig trådløst med JBL Connect+. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 20 timer brukstid Charge 4 har et oppladbart batteri med øvre kapasitet på 7500 mAh, som gir deg mulighet til opp til 20 timer med uavbrutt moro på en ladning. Den er dessuten utstyrt med et meget praktisk USB-uttak, dersom du trenger å lade telefonen eller andre USB-drevne enheter. Hør på hva du vil helt trådløst Vi har heldigvis kommet såpass langt at vi ikke behøver å være avhengig av å styre med masse kabler for å få lyd. Her kan du kjapt koble til enten smarttelefonen eller nettbrettet, om så det er iOS eller Android, helt trådløst via Bluetooth. Du kan også spille av fra hvilken som helst app du vil. Med Charge 4 får du også muligheten til å koble til to enheter samtidig, helt perfekt om du ønsker enda mer trøkk. Vanntett og robust Med et vanntett IPX7-design kombinert med slitesterkt tøy og robust gummibelegg, kan du helt trygt ta med deg Charge 4 ut på eventyr i all slags vær. Perfekt dersom du trenger litt lyd ved bassengkanten, på stranda eller på skogtur. Koble på flere høyttalere med JBL Connect+ Få enda mer trøkk og kom i skikkelig partystemning ved å trådløst tilkoble flere JBL-høyttalere. Med JBL Connect+ har du muligheten til å koble sammen flere enn 100 høyttalere som støtter JBL Connect+, dersom du har behov for det. Liten boks, stor lyd Med sine to passive høyttalerelement får du den kraftig og deilig lyd i tro JBL-kvalitet som dundrer bra både utendørs og i heimen. I pakka får du: JBL Charge 4USB-C-kabelQuickguide, Garantiseddel og sikkerhetsblad Bluetooth-høyttaler 4,5 521 989 NOK 989 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Bluetooth-høyttaler