Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bose® SoundLink® Micro Bluetooth-høyttalere

Bose SoundLink Micro - Blue

  Art.nr: 247887
 • Robust og vanntett design
 • Krystallklar lyd
 • Opp til 6 timer batteritid
 • Slitersterk festereim
 • Bluetooth

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Liten. Til du slår den på.

Dette er en liten høyttaler som låter så bra at den kommer til å bli din vanlige følgesvenn. SoundLink Micro Bluetooth-høyttaler gir bedre lyd enn andre høyttalere med samme kompakte størrelse. Bose-teknologien, den spesialmonterte driveren og det passive høyttalerelementet gjør at denne lille høyttaleren spiller både høyt og klart både innendørs og utendørs.

Den slitesterke bærereimen av silikon kan festes på ryggsekken eller på kjølevesken slik at høyttaleren følger med deg uansett hvor du skal. Materialvalg som for eksempel silikon gjør høyttaleren helt igjennom vanntett og den har gjennomgått nøye testing for å bli IPX7-sertifisert. Dette innebærer at dersom den skulle for eksempel stå ute i regnet eller havne i badebassenget så er det aldri et problem. Den myke, robuste overflaten motstår bulker og riper, slik at du aldri trenger å bekymre deg dersom den skulle få seg en liten smell. Batteriet gir opp til 6 timers trådløs, avspillingstid av høy kvalitet. Og med stemmeguide blir det meget enkelt å tilkoble enheter til høyttaleren via Blueooth.

Ta i mot samtaler via høyttaleren eller bruk Siri eller Google Assistant med bare ett tastetrykk. Har du to SoundLink Micro Bluetooth-høyttalere? Koble dem sammen og spill av musikk i stereo eller partymodus med hjelp av appen Bose Connect. Med appen kan du også håndtere enheter, låse opp funksjoner og få tilgang til oppdateringer av software. Den fungerer t.o.m med Amazon Echo Dot for handsfree-stemmestyring. 

Se også

(2 stk)
 • Vanntett IPX4-klassifisering
 • Bluetooth
 • 8 timer batteritid

1 290,-

Se også

(2 stk)
 • Vanntett IPX4-klassifisering
 • Bluetooth
 • 8 timer batteritid

1 290,-

Anbefalt tilbehør

247887 Bose Bose SoundLink Micro - Blue 783342-0500 Liten. Til du slår den på. Dette er en liten høyttaler som låter så bra at den kommer til å bli din vanlige følgesvenn. SoundLink Micro Bluetooth-høyttaler gir bedre lyd enn andre høyttalere med samme kompakte størrelse. Bose-teknologien, den spesialmonterte driveren og det passive høyttalerelementet gjør at denne lille høyttaleren spiller både høyt og klart både innendørs og utendørs. Den slitesterke bærereimen av silikon kan festes på ryggsekken eller på kjølevesken slik at høyttaleren følger med deg uansett hvor du skal. Materialvalg som for eksempel silikon gjør høyttaleren helt igjennom vanntett og den har gjennomgått nøye testing for å bli IPX7-sertifisert. Dette innebærer at dersom den skulle for eksempel stå ute i regnet eller havne i badebassenget så er det aldri et problem. Den myke, robuste overflaten motstår bulker og riper, slik at du aldri trenger å bekymre deg dersom den skulle få seg en liten smell. Batteriet gir opp til 6 timers trådløs, avspillingstid av høy kvalitet. Og med stemmeguide blir det meget enkelt å tilkoble enheter til høyttaleren via Blueooth. Ta i mot samtaler via høyttaleren eller bruk Siri eller Google Assistant med bare ett tastetrykk. Har du to SoundLink Micro Bluetooth-høyttalere? Koble dem sammen og spill av musikk i stereo eller partymodus med hjelp av appen Bose Connect. Med appen kan du også håndtere enheter, låse opp funksjoner og få tilgang til oppdateringer av software. Den fungerer t.o.m med Amazon Echo Dot for handsfree-stemmestyring.  Bluetooth-høyttaler 4,6 5 799 NOK 799 NewCondition Discontinued
 1. Lyd & Bilde
 2. Høyttaler
 3. Bluetooth-høyttaler