Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bose SoundLink Micro Bluetooth-høyttaler

Bose SoundLink Micro - Black

  Art.nr: 247881
  • Robust og vanntett design
  • Krystallklar lyd
  • Opp til 6 timer batteritid
  • Slitersterk festereim
  • Bluetooth

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Liten. Til du slår den på.

Dette er en liten høyttaler som låter så bra at den kommer til å bli din vanlige følgesvenn. SoundLink Micro Bluetooth-høyttaler gir bedre lyd enn andre høyttalere med samme kompakte størrelse. Bose-teknologien, den spesialmonterte driveren og det passive høyttalerelementet gjør at denne lille høyttaleren spiller både høyt og klart både innendørs og utendørs.

Den slitesterke bærereimen av silikon kan festes på ryggsekken eller på kjølevesken slik at høyttaleren følger med deg uansett hvor du skal. Materialvalg som for eksempel silikon gjør høyttaleren helt igjennom vanntett og den har gjennomgått nøye testing for å bli IPX7-sertifisert. Dette innebærer at dersom den skulle for eksempel stå ute i regnet eller havne i badebassenget så er det aldri et problem. Den myke, robuste overflaten motstår bulker og riper, slik at du aldri trenger å bekymre deg dersom den skulle få seg en liten smell. Batteriet gir opp til 6 timers trådløs, avspillingstid av høy kvalitet. Og med stemmeguide blir det meget enkelt å tilkoble enheter til høyttaleren via Blueooth.

Ta i mot samtaler via høyttaleren eller bruk Siri eller Google Assistant med bare ett tastetrykk. Har du to SoundLink Micro Bluetooth-høyttalere? Koble dem sammen og spill av musikk i stereo eller partymodus med hjelp av appen Bose Connect. Med appen kan du også håndtere enheter, låse opp funksjoner og få tilgang til oppdateringer av software. Den fungerer t.o.m med Amazon Echo Dot for handsfree-stemmestyring. 

Arbeid/skole hjemmefra

Bose SoundLink Micro fra Bose kan hjelpe deg med å bli mer produktiv hjemmefra. Enten du vil lytte til musikk mens du studerer, trenger å høre konferansesamtaler (eller personlige samtaler) bedre, eller vil ha tilgang til telefonens Siri eller Google Assistant, er denne høyttaleren et must å ha på hjemmekontoret.

Underholdning hjemme

Skal du arrangere fest for deg selv i stuen? Skal du ha quiz med romkameraten din? Skal du ha en håndverkskveld med barna? Uansett hva du har planer om (og hvor), så gir Bose SoundLink Micro lyden du vil ha og bærbarheten du trenger.

247881 247881 Bose Bose SoundLink Micro - Black 783342-0100 Liten. Til du slår den på. Dette er en liten høyttaler som låter så bra at den kommer til å bli din vanlige følgesvenn. SoundLink Micro Bluetooth-høyttaler gir bedre lyd enn andre høyttalere med samme kompakte størrelse. Bose-teknologien, den spesialmonterte driveren og det passive høyttalerelementet gjør at denne lille høyttaleren spiller både høyt og klart både innendørs og utendørs. Den slitesterke bærereimen av silikon kan festes på ryggsekken eller på kjølevesken slik at høyttaleren følger med deg uansett hvor du skal. Materialvalg som for eksempel silikon gjør høyttaleren helt igjennom vanntett og den har gjennomgått nøye testing for å bli IPX7-sertifisert. Dette innebærer at dersom den skulle for eksempel stå ute i regnet eller havne i badebassenget så er det aldri et problem. Den myke, robuste overflaten motstår bulker og riper, slik at du aldri trenger å bekymre deg dersom den skulle få seg en liten smell. Batteriet gir opp til 6 timers trådløs, avspillingstid av høy kvalitet. Og med stemmeguide blir det meget enkelt å tilkoble enheter til høyttaleren via Blueooth. Ta i mot samtaler via høyttaleren eller bruk Siri eller Google Assistant med bare ett tastetrykk. Har du to SoundLink Micro Bluetooth-høyttalere? Koble dem sammen og spill av musikk i stereo eller partymodus med hjelp av appen Bose Connect. Med appen kan du også håndtere enheter, låse opp funksjoner og få tilgang til oppdateringer av software. Den fungerer t.o.m med Amazon Echo Dot for handsfree-stemmestyring.  Arbeid/skole hjemmefra Bose SoundLink Micro fra Bose kan hjelpe deg med å bli mer produktiv hjemmefra. Enten du vil lytte til musikk mens du studerer, trenger å høre konferansesamtaler (eller personlige samtaler) bedre, eller vil ha tilgang til telefonens Siri eller Google Assistant, er denne høyttaleren et must å ha på hjemmekontoret. Underholdning hjemme Skal du arrangere fest for deg selv i stuen? Skal du ha quiz med romkameraten din? Skal du ha en håndverkskveld med barna? Uansett hva du har planer om (og hvor), så gir Bose SoundLink Micro lyden du vil ha og bærbarheten du trenger. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Bluetooth-høyttaler 4,2 179 1290 NOK 1290 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Bluetooth-høyttaler