Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Kraftig høyttaler for hverdag og fest

Andersson PYB-5000

  Art.nr: 1002401
 • Kraftig lyd med slående bass og klar diskant
 • 200 W
 • Bluetooth for trådløs musikkavspilling
 • Velg mellom forskjellige lyseffekter
 • Anlegg for tilkobling av to mikrofoner for karaoke
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

PYB-5000 er det soleklare valget om du ønsker at underholdningen skal være midtpunktet, noe du får bekreftet sekunder etter at du har begynt å spille av musikk. Du får et klart og kraftig lydbilde ut av de fire separate høyttalerelementene med slående bass samt unik og innbydende design med tøffe, valgfrie lyseffekter. Med forskjellige alternativer til tilkobling kan du blant annet spille av musikk trådløs via Bluetooth og selv om den veier 17,3 kg, er den lett å flytte på med de påmonterte hjulene.

Laget for maks ytelse

Et nøyaktig design gjør ikke bare høyttaleren til den bærbare festen den er. Plasseringen av de to 10" basshøyttalerene, to 3" diskanthøyttalere samt bassrefleksportene er godt utprøvd for å kunne yte så kraftig effekt som mulig. Du får en fullkommen lyd uten støy.

Skulle du derimot ønske enda kraftigere lyd med denne, går det an å sammenkoble flere høyttalere ved hjelp av å seriekoble de med RCA-kabler der du skaper en hovedhøyttaler og flere som spiller av samme musikken.

Spill av via forskjellige lydkilder

Med denne har du mange muligheter til å spille av musikk. Strøm trådløst med Spotify via Bluetooth på 10 meters rekkevidde samtidig som du har kontrollen i din hule hånd ved hjelp av smarttelefonen. Spill av musikk via USB, koble til smarttelefonen eller annet via AUX-inngangen. Du kan også koble på to mikrofoner med 6,3 mm-kabel om du ønsker å synge med samtlige lydinnganger er lett tilgjengelig plassert på toppen.

Stilig og enkel fjernkontroll

De bemerkelsesverdig svære volumbryterne lar deg få full kontroll over lyden og mikrofonene har en egen volumbryter slik at du kan finjustere lydbalanse. Med fjernkontrollen kan du bytte låt, starte/stoppe, legge på lydeffekt, f.eks ekko og delay, justere EQ, velge lyseffekter som lyser opp tak, vegg og gulv og med kun ett trykk kan du aktivere "Mega Bass"-funksjonen for en mer hardtslående følelse av bass.

Fjernkontrollen fungerer dessuten godt på god avstand og alle eventuelle innstillinger du aktiverer kommer tydelig fram i displayet på toppen.

Vær festens midtpunkt eller la andre stråle med karaoke-funksjon

Det finnes to 6,3 mm-innganger hvor du kan koble på to mikrofoner om du og en venn vil vise frem deres "beste" siden og ta stemningen til et nytt nivå - det være seg opp eller ned. Uforgemmelig blir det uansett!

Velg mellom forskjellige lyseffekter

Uavhengig av stemning kan du selv velge om du vil bruke det integrerte lyset for å løfte stemningen. Med 15 forskjellige varianter av pulserende lys og 9 varianter av blinkende lys i takt med musikken får du god stemning med en deilig følelse.

Stor og kraftig men enkel å ta med

Sammenliknet med størrelsen kommer du til å bli forbløffet over hvor lett den er å flytte på med de påmonterte hjulene når enn du måtte ønske det.

 • L 1069 x B 38 x H 36,3
 • Vekt 17,3 kg


1002401 1002401 Andersson Andersson PYB-5000 PYB-5000 er det soleklare valget om du ønsker at underholdningen skal være midtpunktet, noe du får bekreftet sekunder etter at du har begynt å spille av musikk. Du får et klart og kraftig lydbilde ut av de fire separate høyttalerelementene med slående bass samt unik og innbydende design med tøffe, valgfrie lyseffekter. Med forskjellige alternativer til tilkobling kan du blant annet spille av musikk trådløs via Bluetooth og selv om den veier 17,3 kg, er den lett å flytte på med de påmonterte hjulene. Laget for maks ytelse Et nøyaktig design gjør ikke bare høyttaleren til den bærbare festen den er. Plasseringen av de to 10" basshøyttalerene, to 3" diskanthøyttalere samt bassrefleksportene er godt utprøvd for å kunne yte så kraftig effekt som mulig. Du får en fullkommen lyd uten støy.Skulle du derimot ønske enda kraftigere lyd med denne, går det an å sammenkoble flere høyttalere ved hjelp av å seriekoble de med RCA-kabler der du skaper en hovedhøyttaler og flere som spiller av samme musikken. Spill av via forskjellige lydkilder Med denne har du mange muligheter til å spille av musikk. Strøm trådløst med Spotify via Bluetooth på 10 meters rekkevidde samtidig som du har kontrollen i din hule hånd ved hjelp av smarttelefonen. Spill av musikk via USB, koble til smarttelefonen eller annet via AUX-inngangen. Du kan også koble på to mikrofoner med 6,3 mm-kabel om du ønsker å synge med samtlige lydinnganger er lett tilgjengelig plassert på toppen. Stilig og enkel fjernkontroll De bemerkelsesverdig svære volumbryterne lar deg få full kontroll over lyden og mikrofonene har en egen volumbryter slik at du kan finjustere lydbalanse. Med fjernkontrollen kan du bytte låt, starte/stoppe, legge på lydeffekt, f.eks ekko og delay, justere EQ, velge lyseffekter som lyser opp tak, vegg og gulv og med kun ett trykk kan du aktivere "Mega Bass"-funksjonen for en mer hardtslående følelse av bass. Fjernkontrollen fungerer dessuten godt på god avstand og alle eventuelle innstillinger du aktiverer kommer tydelig fram i displayet på toppen. Vær festens midtpunkt eller la andre stråle med karaoke-funksjon Det finnes to 6,3 mm-innganger hvor du kan koble på to mikrofoner om du og en venn vil vise frem deres "beste" siden og ta stemningen til et nytt nivå - det være seg opp eller ned. Uforgemmelig blir det uansett! Velg mellom forskjellige lyseffekter Uavhengig av stemning kan du selv velge om du vil bruke det integrerte lyset for å løfte stemningen. Med 15 forskjellige varianter av pulserende lys og 9 varianter av blinkende lys i takt med musikken får du god stemning med en deilig følelse. Stor og kraftig men enkel å ta med Sammenliknet med størrelsen kommer du til å bli forbløffet over hvor lett den er å flytte på med de påmonterte hjulene når enn du måtte ønske det.L 1069 x B 38 x H 36,3Vekt 17,3 kg Bluetooth-høyttaler 4,3 66 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Bluetooth-høyttaler