Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Portabel partyhøyttaler med trådløs tilkobling

Andersson PLS 3.5

  Art.nr: 1002453
  • Opptil 24 timer batteritid
  • 200 Watts kraftig lyd
  • Bluetooth/NFC
  • Seriekoble flere høyttalere med AUX-kabel
  • Inngang for USB, SD-kort, gitar og mikrofon

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 790,-

Delbetal fra 194,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson PLS 3.5 er en kraftig og robust Bluetooth-høyttaler som passer utmerket for deg som vil ha et kraftig lydsystem som du kan ta med deg overalt. Høyttaleren har en batteritid på opp til hele 24 timer som gjør at du kan spille musikk lenge uten avbrudd. Med solid håndtak, stabile føtter og hjul er høyttaleren enkel å trille med seg til festen. Den har Bluetooth for trådløs avspilling av musikk fra Bluetooth-enheter og analog lydinngang, for andre enheter som bruker kabel. Det finnes til og med en egen inngang for gitar slik at du kan rocke løs hele kvelden!.

Sammenliknet med sin forgjenger har PLS 3.5 liknende spesifikasjoner som uteffekt med med et mer effektivt slutttrinn får du med denne mer trykk i bassen og bedre lydbilde. 

Ta med deg favorittmusikken din

Med det kraftige innebygde batteriet som tilbyr opp til 24 timers batteritid er denne portable høyttaleren perfekt for sene sommerkvelder. Den er enkel å ta med seg uansett om det skulle være til bassenget, stranden, bilreisen eller på hytta.

Bluetooth med NFC

PLS 3.5 har Bluetooth, så du kan spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer.  Spill av musikken din trådløst, helt uten kabler. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. NFC gjør at tilkoblingen går raskt. Bare legg den NFC-aktiverte enheten din på toppen av høyttaleren ved NFC-logoen, så parres de sammen. 

Lang batteritid og portabel design

Høyttaleren har en batteritid på opp til hele 24 timer som gjør at du kan spille musikk lenge uten avbrudd. En batteriindikator viset hvor mye batteri du har igjen, og når det er på tide å lade den opp igjen. De oppladbare batteriene i Andersson PLS 3.5 er samme type som bilbatteri, og vil holde i årevis hvis du lader de i henhold til bruksanvisningen. 

På baksiden av høyttaleren finner du en USB-inngang som gjør at du kan koble til telefonen/ nettbrettet du spiller musikk fra, og lade den samtidig som du spiller av musikk. Det solide håndtaket, de stabile føttene og hjul gjør at høyttaleren er enkel å trille med seg til festen. 

Enda større lydbilde

For deg som vil ha en enda større lydbilde finnes nå muligheten for å seriekoble flere Andersson PLS 3.5 sammen for å skape et helt lydsystem. Man kan til og med tilkoble seg til lillebroren, PLS 2.2 enkelt via AUX kabel. Du kan spille den samme musikken fra samtlige høyttalere som koblet opp sammen og det finnes ingen grenser på akkurat hvor mange det er. Du kan koble til så mange du vil.

1002453 Andersson Andersson PLS 3.5 Andersson PLS 3.5 er en kraftig og robust Bluetooth-høyttaler som passer utmerket for deg som vil ha et kraftig lydsystem som du kan ta med deg overalt. Høyttaleren har en batteritid på opp til hele 24 timer som gjør at du kan spille musikk lenge uten avbrudd. Med solid håndtak, stabile føtter og hjul er høyttaleren enkel å trille med seg til festen. Den har Bluetooth for trådløs avspilling av musikk fra Bluetooth-enheter og analog lydinngang, for andre enheter som bruker kabel. Det finnes til og med en egen inngang for gitar slik at du kan rocke løs hele kvelden!. Sammenliknet med sin forgjenger har PLS 3.5 liknende spesifikasjoner som uteffekt med med et mer effektivt slutttrinn får du med denne mer trykk i bassen og bedre lydbilde.  Ta med deg favorittmusikken din Med det kraftige innebygde batteriet som tilbyr opp til 24 timers batteritid er denne portable høyttaleren perfekt for sene sommerkvelder. Den er enkel å ta med seg uansett om det skulle være til bassenget, stranden, bilreisen eller på hytta. Bluetooth med NFC PLS 3.5 har Bluetooth, så du kan spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer.  Spill av musikken din trådløst, helt uten kabler. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. NFC gjør at tilkoblingen går raskt. Bare legg den NFC-aktiverte enheten din på toppen av høyttaleren ved NFC-logoen, så parres de sammen.  Lang batteritid og portabel design Høyttaleren har en batteritid på opp til hele 24 timer som gjør at du kan spille musikk lenge uten avbrudd. En batteriindikator viset hvor mye batteri du har igjen, og når det er på tide å lade den opp igjen. De oppladbare batteriene i Andersson PLS 3.5 er samme type som bilbatteri, og vil holde i årevis hvis du lader de i henhold til bruksanvisningen. På baksiden av høyttaleren finner du en USB-inngang som gjør at du kan koble til telefonen/ nettbrettet du spiller musikk fra, og lade den samtidig som du spiller av musikk. Det solide håndtaket, de stabile føttene og hjul gjør at høyttaleren er enkel å trille med seg til festen.  Enda større lydbilde For deg som vil ha en enda større lydbilde finnes nå muligheten for å seriekoble flere Andersson PLS 3.5 sammen for å skape et helt lydsystem. Man kan til og med tilkoble seg til lillebroren, PLS 2.2 enkelt via AUX kabel. Du kan spille den samme musikken fra samtlige høyttalere som koblet opp sammen og det finnes ingen grenser på akkurat hvor mange det er. Du kan koble til så mange du vil. Bluetooth-høyttaler 2,9 14 1790 NOK 1790 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Bluetooth-høyttaler