Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kjekk Bluetooth-adapter og ørepropper

Andersson BTA 2.0

  Art.nr: 1004461
 • Stream musikk trådløst til ønsket enhet
 • Innebygd mikrofon og svareknapp
 • Drives av strømkabel eller opptil 6 timer batteritid
 • Inkluderer ørepropper og ladekabel

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson BTA 2.0 er en allsidig, liten og batteridrevet Bluetooth-mottaker/adapter med 6 timer batteritid, mikrofon, svarsknapp og et par med enkle ørepropper. På denne måten kan du bruke denne lille duppen som et trådløst headset som kobles til smarttelefonen med Bluetooth. Du kan bruke hvilke ørepropper du vil og tilkoble en 3,5 mm AUX-kabel for å streame musikk trådløst, enten om det er en høyttaler eller headset. 

Stort bruksområde

Ved å koble til en AUX-kabel til BTA 2.0 kan du gjøre alle type enheter med AUX-inngang uten Bluetooth til en moderne mottaker, for knotefri avspilling trådløst.

For de fleste behov  holder 6 timer, men om du vil ha kontinuerlig avspilling uten å være avhengig av batteriet, kan du selvfølgelig koble inn microUSB-kabelen til en valgfri 12V- eller 220V-strømkilde.

/Images/Items/100xxx/1004461/ContentImages/Andersson_BTA_Bluetooth_mottagare (7).jpg

Den kan brukes i bil, mottaker til hjemmekino, kjøkkenradioen eller hvorfor ikke bare koble til den beste hodetelefonen din som kanskje er kablet? På den måten får du mer rom til å bevege deg, uten at den irriterende kabel er i veien,

Koble til Google Home

Om du har en eller flere Google Home Mini og ønsker kraftigere lyd, kan du enkelt koble til denne mottaker sammen med enheten og til ønsket lydsystem eller høyttaler. Den fungerer nemlig som et mellomledd på flere bruksområder. Og selv om du er koblet til Google Home med denne, kommuniserer den med Bluetooth-duppen og du kan lytte til ønsket underholdning med mer og kraftigere lyd!

Egenskaper

 • 6 timer batteritid, eller koble den til strøm for kontinuerlig avspilling
 • Batterikapasitet 110 mAh
 • Bluetooth 4.2 med maks. rekkevidde på 10 meter
 • Mål: 59x14x15 mm
 • Vekt: 9 gram
 • Dette følger med: Bluetooth-adapter, In-Ear-ørepropper, USB-ladekabel og bruksanvisning.
1004461 1004461 Andersson Andersson BTA 2.0 Andersson BTA 2.0 er en allsidig, liten og batteridrevet Bluetooth-mottaker/adapter med 6 timer batteritid, mikrofon, svarsknapp og et par med enkle ørepropper. På denne måten kan du bruke denne lille duppen som et trådløst headset som kobles til smarttelefonen med Bluetooth. Du kan bruke hvilke ørepropper du vil og tilkoble en 3,5 mm AUX-kabel for å streame musikk trådløst, enten om det er en høyttaler eller headset.  Stort bruksområde Ved å koble til en AUX-kabel til BTA 2.0 kan du gjøre alle type enheter med AUX-inngang uten Bluetooth til en moderne mottaker, for knotefri avspilling trådløst.For de fleste behov  holder 6 timer, men om du vil ha kontinuerlig avspilling uten å være avhengig av batteriet, kan du selvfølgelig koble inn microUSB-kabelen til en valgfri 12V- eller 220V-strømkilde. Den kan brukes i bil, mottaker til hjemmekino, kjøkkenradioen eller hvorfor ikke bare koble til den beste hodetelefonen din som kanskje er kablet? På den måten får du mer rom til å bevege deg, uten at den irriterende kabel er i veien, Koble til Google Home Om du har en eller flere Google Home Mini og ønsker kraftigere lyd, kan du enkelt koble til denne mottaker sammen med enheten og til ønsket lydsystem eller høyttaler. Den fungerer nemlig som et mellomledd på flere bruksområder. Og selv om du er koblet til Google Home med denne, kommuniserer den med Bluetooth-duppen og du kan lytte til ønsket underholdning med mer og kraftigere lyd! Egenskaper 6 timer batteritid, eller koble den til strøm for kontinuerlig avspillingBatterikapasitet 110 mAhBluetooth 4.2 med maks. rekkevidde på 10 meterMål: 59x14x15 mmVekt: 9 gramDette følger med: Bluetooth-adapter, In-Ear-ørepropper, USB-ladekabel og bruksanvisning. Bluetooth-høyttaler 4,1 15 99 NOK 99 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Bluetooth-høyttaler