Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Vannbestandig Bluetooth-høyttaler i tøft design

Andersson BHS 3.2

  Art.nr: 1004617
 • Opptil 10 timer trådløs avspilling
 • Sammenlagt uteffekt på 40 W
 • IPX7-sertifisert
 • Kobles til via Bluetooth 4.2

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Andersson BHS 3.2 får du en kompakt og bærbar høyttaler med stilige detaljer og imponerende lyd - perfekt om du vil ta med deg musikken utendørs, denne gjør seg like godt på strand som land.

Bluetooth-høyttaleren er IPX7-sertifisert og tåler både å bli tatt med inn på badet eller ut i regnet. Med handsfree-funksjonen kan du også ta imot samtaler, direkte på høyttaleren. Det eneste du behøver å gjøre, er å koble til smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth og du kan nyte godt av diverse lydunderholdning.

Imponerende lyd som kan seriekobles

Andersson BHS 3.2 har doble høyttalere og maksimal effekt på 40 W, noe som gir en imponerende kraftig lyd for deg og dine omgivelser. Med funksjonen True Wireless Stereo (TWS) finnes muligheten for å seriekoble en ekstra BHS 3.2 for en enda sterkere stereo- og surroundeffekt.

Lang batteritid

Med en batteritid på opptil 10 timer kan du omtrent bruke høyttaleren i dagevis uten at du behøver å lade.

Bluetooth-høyttaleren lades med medfølgende USB-kabel som du enkelt kobler til et vegguttak med en USB-lader. Ladetiden for fullt oppladet batteri er cirka 4 timer.
(USB-lader selges separat)

Vannbestandig IPX7-sertifisering

Anderssons bærbare Bluetooth-høyttaler er laget med slitesterkt materiale for at du skal kunne lytte til musikk uansett omgivelse. Høyttaleren er IPX7-sertifisert og er vannbestandig om du skulle ta den med på bassengkanten, stranden eller rett og slett i dusjen. Høyttaleren tåler en dybde på 1 meter i opptil 30 minutter.

Praktisk bærereim inkludert

Får kunne raskt ta med høyttaleren på farten hvor enn du ønsker, leveres den med en meget praktisk bærereim. Med sin totale vekt på lette 575 gram får du en høyttaler du kan ta med deg overalt.

I forpakningen inngår også en microUSB-kabel for lading, samt en 3,5 mm AUX-kabel som en ekstra tilkoblingsmulighet.

Dette får du:

 • Bluetooth-høyttaler
 • Bærereim
 • microUSB-kabel for lading
 • AUX-kabel
 • Brukermanual
1004617 Andersson Andersson BHS 3.2 Med Andersson BHS 3.2 får du en kompakt og bærbar høyttaler med stilige detaljer og imponerende lyd - perfekt om du vil ta med deg musikken utendørs, denne gjør seg like godt på strand som land.Bluetooth-høyttaleren er IPX7-sertifisert og tåler både å bli tatt med inn på badet eller ut i regnet. Med handsfree-funksjonen kan du også ta imot samtaler, direkte på høyttaleren. Det eneste du behøver å gjøre, er å koble til smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth og du kan nyte godt av diverse lydunderholdning. Imponerende lyd som kan seriekobles Andersson BHS 3.2 har doble høyttalere og maksimal effekt på 40 W, noe som gir en imponerende kraftig lyd for deg og dine omgivelser. Med funksjonen True Wireless Stereo (TWS) finnes muligheten for å seriekoble en ekstra BHS 3.2 for en enda sterkere stereo- og surroundeffekt. Lang batteritid Med en batteritid på opptil 10 timer kan du omtrent bruke høyttaleren i dagevis uten at du behøver å lade.Bluetooth-høyttaleren lades med medfølgende USB-kabel som du enkelt kobler til et vegguttak med en USB-lader. Ladetiden for fullt oppladet batteri er cirka 4 timer.(USB-lader selges separat) Vannbestandig IPX7-sertifisering Anderssons bærbare Bluetooth-høyttaler er laget med slitesterkt materiale for at du skal kunne lytte til musikk uansett omgivelse. Høyttaleren er IPX7-sertifisert og er vannbestandig om du skulle ta den med på bassengkanten, stranden eller rett og slett i dusjen. Høyttaleren tåler en dybde på 1 meter i opptil 30 minutter. Praktisk bærereim inkludert Får kunne raskt ta med høyttaleren på farten hvor enn du ønsker, leveres den med en meget praktisk bærereim. Med sin totale vekt på lette 575 gram får du en høyttaler du kan ta med deg overalt.I forpakningen inngår også en microUSB-kabel for lading, samt en 3,5 mm AUX-kabel som en ekstra tilkoblingsmulighet. Dette får du: Bluetooth-høyttalerBærereimmicroUSB-kabel for ladingAUX-kabelBrukermanual Bluetooth-høyttaler 4,1 22 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Bluetooth-høyttaler