Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Vannbestandig Bluetooth-høyttaler anbefalt av Tek.no

Andersson BHS 2.2

  Art.nr: 1004616
 • Opptil 5 timer batteritid
 • Total uteffekt: 20 W
 • IPX5-sertifisert
 • Kobles til via Bluetooth 4.2

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Med Andersson BHS 2.2 får du en kompakt og bærbar høyttaler med stilige detaljer og imponerende lyd, perfekt om du vil ta med deg musikken utendørs, denne gjør seg like godt på strand som land. Bluetooth-høyttaleren er IPX5-sertifisert og tåler både å bli tatt med inn på badet eller ut i regnet. Det eneste du behøver å gjøre, er å koble til smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth og du kan nyte godt av diverse lydunderholdning.

Anbefalt av tek.no

Anbefalt av tek.no

"BHS 2.2 leverer godt balansert lyd, og er veldig trivelig å høre på. Spesielt det at den ikke skjærer og har en god og vennlig tilnærming til mellomtonene setter vi pris på. Det kunne uten tvil vært mer bass her, men da er vi nok i overkant strenge."
Hele testen finner du her.

Imponerende lyd

Andersson 2.2 kommer i en slank sylinderformet design og med sin totale vekt på 375 gram får du en høyttaler du kan ta med deg overalt. Den har en maksimal effekt på 20 W, noe som gir en imponerende kraftig lyd for deg og dine omgivelser.

Trådløs frihet med Bluetooth

Andersson BHS 2.2 er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som blant annet smarttelefonen eller nettbrettet. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Andersson BHS 2.2 er kompatibel med både iOS- og Android-enheter og bruker Bluetooth 4.2, som gir en rekkevidde på opptil 10 meter. 

Med handsfree-funksjonen og mikrofon kan du også ta imot samtaler, direkte på høyttaleren. Samt en 3,5 mm AUX-kabel som en ekstra tilkoblingsmulighet.

Opptil 5 timers spilletid

Andersson BHS 2.2 kommer med en batterikapasitet på 2000 mAh og det tilsvarer opptil 5 timers spilletid, noe som gir deg muligheten til å nyte favorittmusikken din selv under lengre aktiviteter. Er høyttaleren koblet til via Bluetooth, vises batterinivået på mobilskjermen. (Ikke alle mobiltelefoner har støtte for mobilvisning). 

Bluetooth-høyttaleren lades med medfølgende USB-kabel som du enkelt kobler til et vegguttak med en USB-lader. Ladetiden for fullt oppladet batteri er cirka 3 timer.

IPX5-sertifisert vannbestandighet

Anderssons bærbare Bluetooth-høyttaler er laget med slitesterkt materiale for at du skal kunne lytte til musikk uansett omgivelse. Høyttaleren er IPX5-sertifisert og er vannbestandig om du skulle ta den med på bassengkanten, stranden eller rett og slett i dusjen. 

Praktisk bærereim inkludert

Får kunne raskt ta med høyttaleren på farten hvor enn du ønsker, leveres den med en meget praktisk bærereim. 

Egenskaper for Andersson BHS 2.2:

 • Bluetooth 4.2
 • Handsfree-funksjon
 • Effekt: 20 W 
 • Batterikapasitet: 2000 mAh 
 • Spilletid: 4-5 timer 
 • Ladetid: 2,5-3 timer 
 • Størrelse: 73 x 73 x 172 mm 
 • Vekt: 375 gram

Dette får du:

 • Bluetooth-høyttaler
 • 3,5 mm AUX-kabel
 • USB-kabel for lading
 • Brukermanual
1004616 1004616 Andersson Andersson BHS 2.2 Med Andersson BHS 2.2 får du en kompakt og bærbar høyttaler med stilige detaljer og imponerende lyd, perfekt om du vil ta med deg musikken utendørs, denne gjør seg like godt på strand som land. Bluetooth-høyttaleren er IPX5-sertifisert og tåler både å bli tatt med inn på badet eller ut i regnet. Det eneste du behøver å gjøre, er å koble til smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth og du kan nyte godt av diverse lydunderholdning. Anbefalt av tek.no "BHS 2.2 leverer godt balansert lyd, og er veldig trivelig å høre på. Spesielt det at den ikke skjærer og har en god og vennlig tilnærming til mellomtonene setter vi pris på. Det kunne uten tvil vært mer bass her, men da er vi nok i overkant strenge."Hele testen finner du her. Imponerende lyd Andersson 2.2 kommer i en slank sylinderformet design og med sin totale vekt på 375 gram får du en høyttaler du kan ta med deg overalt. Den har en maksimal effekt på 20 W, noe som gir en imponerende kraftig lyd for deg og dine omgivelser. Trådløs frihet med Bluetooth Andersson BHS 2.2 er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som blant annet smarttelefonen eller nettbrettet. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Andersson BHS 2.2 er kompatibel med både iOS- og Android-enheter og bruker Bluetooth 4.2, som gir en rekkevidde på opptil 10 meter.  Med handsfree-funksjonen og mikrofon kan du også ta imot samtaler, direkte på høyttaleren. Samt en 3,5 mm AUX-kabel som en ekstra tilkoblingsmulighet. Opptil 5 timers spilletid Andersson BHS 2.2 kommer med en batterikapasitet på 2000 mAh og det tilsvarer opptil 5 timers spilletid, noe som gir deg muligheten til å nyte favorittmusikken din selv under lengre aktiviteter. Er høyttaleren koblet til via Bluetooth, vises batterinivået på mobilskjermen. (Ikke alle mobiltelefoner har støtte for mobilvisning).  Bluetooth-høyttaleren lades med medfølgende USB-kabel som du enkelt kobler til et vegguttak med en USB-lader. Ladetiden for fullt oppladet batteri er cirka 3 timer. IPX5-sertifisert vannbestandighet Anderssons bærbare Bluetooth-høyttaler er laget med slitesterkt materiale for at du skal kunne lytte til musikk uansett omgivelse. Høyttaleren er IPX5-sertifisert og er vannbestandig om du skulle ta den med på bassengkanten, stranden eller rett og slett i dusjen.  Praktisk bærereim inkludert Får kunne raskt ta med høyttaleren på farten hvor enn du ønsker, leveres den med en meget praktisk bærereim.  Egenskaper for Andersson BHS 2.2: Bluetooth 4.2Handsfree-funksjonEffekt: 20 W Batterikapasitet: 2000 mAh Spilletid: 4-5 timer Ladetid: 2,5-3 timer Størrelse: 73 x 73 x 172 mm Vekt: 375 gram Dette får du: Bluetooth-høyttaler3,5 mm AUX-kabelUSB-kabel for ladingBrukermanual Bluetooth-høyttaler 4,5 46 279 NOK 279 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Bluetooth-høyttaler