Aktive Bluetooth-høyttalere med kraftig bass

Andersson BHH 2.1 - White

  Art.nr: 1009253
 • Maks uteffekt: 120 W
 • Justerbar bass og diskant
 • Inngang for optisk- og koax-kabel
 • Bluetooth og NFC
 • Inkluderer fjernkontroll
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Farge: Hvit

1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson BHH 2.1 er et par aktive Bluetooth-høyttalere med en innebygd fortsterker, som gir god og kraftig lyd til bruk sammen med PC, film og musikk. Passer perfekt dersom du helst vil slippe kabler mellom PC-en og høyttalerne.

Stor lyd i kompakt design

Med Andersson BHH 2.1 Bluetooth-høyttalere får du en kraftig lyd med en maksimal effekt på 120 Watt. BHH 2.1-høyttalerne er aktive, noe som betyr at de har en innebygd forsterker slik at du kan glede deg over flott stereolyd selv om du ikke har et ekstra system. Det er perfekt for deg som vil kunne se film, høre på musikk eller få en god lyd på datamaskinen uten et stort lydanlegg.

Flere tilkoblingsmuligheter

Ved hjelp av Bluetooth 4.2 og NFC kan du koble til med både PC, smartelefon eller nettbrett for å lytte til musikk helt uten kabler. Med rekkevidde på opptil 10 meter kan du bevege deg fritt rundt i rommet, helt uten å miste forbindelsen med høyttalerne. 

På høyttalerens bakside finner du en rekke tilkoblingsmuligheter. Her kan du koble via optisk, koaxial og med RCA-kabel, samtidig som du kan justere både bass og diskant etter egen smak.

Andersson BHH 2.1 leveres med:

 • Høyttalere x 2
 • Strømkabel
 • Høyttalerkabel
 • 3,5 RCA-kabel
 • Fjernkontroll (2 x AAA-batterier inkludert)
 • Bruksanvisning
1009253 Andersson Andersson BHH 2.1 - White Andersson BHH 2.1 er et par aktive Bluetooth-høyttalere med en innebygd fortsterker, som gir god og kraftig lyd til bruk sammen med PC, film og musikk. Passer perfekt dersom du helst vil slippe kabler mellom PC-en og høyttalerne. Stor lyd i kompakt design Med Andersson BHH 2.1 Bluetooth-høyttalere får du en kraftig lyd med en maksimal effekt på 120 Watt. BHH 2.1-høyttalerne er aktive, noe som betyr at de har en innebygd forsterker slik at du kan glede deg over flott stereolyd selv om du ikke har et ekstra system. Det er perfekt for deg som vil kunne se film, høre på musikk eller få en god lyd på datamaskinen uten et stort lydanlegg. Flere tilkoblingsmuligheter Ved hjelp av Bluetooth 4.2 og NFC kan du koble til med både PC, smartelefon eller nettbrett for å lytte til musikk helt uten kabler. Med rekkevidde på opptil 10 meter kan du bevege deg fritt rundt i rommet, helt uten å miste forbindelsen med høyttalerne. På høyttalerens bakside finner du en rekke tilkoblingsmuligheter. Her kan du koble via optisk, koaxial og med RCA-kabel, samtidig som du kan justere både bass og diskant etter egen smak. Andersson BHH 2.1 leveres med: Høyttalere x 2StrømkabelHøyttalerkabel3,5 RCA-kabelFjernkontroll (2 x AAA-batterier inkludert)Bruksanvisning Bluetooth-høyttaler 4,3 11 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Bluetooth-høyttaler