Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

True Wireless-ørepropper med ekstra bass

Sony WF-XB700 - Black

  Art.nr: 1012781
 • Opptil 9 timer batteritid
 • Praktisk hurtigladende etui
 • IPX4: Sprutsikker
 • Kompatibel med taleassistent

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info
Sony WF-XB700 - Black
True Wireless-ørepropper med ekstra bass

777,-


 • pris: 976,-
Legg pakken i handlevognen
Sony WF-XB700 - Black
True Wireless-ørepropper med ekstra bass

777,-


 • pris: 976,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sony WF-XB700 er par trådløse True Wireless-hodetelefoner med kraftig og dyp bass som kan dundre og pumpe ut dine favorittlåter i opptil 9 timer. Ved hjelp av IPX4 kan verken svette eller vannsprut hindre deg i å bevege deg i takt med musikken og med det ergonomiske designet, kan du lytte til musikk hele dagen lang uten å føle ubehag.

EXTRA BASS

WF-XB700 er en del av Sonys EXTRA BASS-familie, der alle lave frekvenser forsterkes for å yte en fantastisk basslyd. Med nøyaktig og dyp lyd får låtene du hører på et enda heftigere trøkk.

IPX4-sertifisert

Ved hjelp av IPX4-sertifisert vannbestandighet, får du et par trådløse In-Ears som tåler både vannsprut og svette. Det betyr at uansett hvor fuktig det er, så kan du kose deg med musikk på øret helt uten hinder.

Praktisk hurtigladende etui

Selve øreproppene holder opptil 9 timer batteritid alene og med ladeetuiet har du ekstra 9 timer på farten. Dersom WF-XB700 begynner å gå tom for strøm, kan du enkelt legge de i etuiet i raske 10 minutter og du har opptil 1 time med batteri i proppene.

Hva følger med?

 • Sony WF-XB700
 • Hurtigladende etui
 • USB-ladekabel
 • Ørepropper i silikon (XS, S, M, L) 
 • Bruksanvisning
1012781 1012781 Sony Sony WF-XB700 - Black WFXB700B.CE7 Sony WF-XB700 er par trådløse True Wireless-hodetelefoner med kraftig og dyp bass som kan dundre og pumpe ut dine favorittlåter i opptil 9 timer. Ved hjelp av IPX4 kan verken svette eller vannsprut hindre deg i å bevege deg i takt med musikken og med det ergonomiske designet, kan du lytte til musikk hele dagen lang uten å føle ubehag. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> EXTRA BASS WF-XB700 er en del av Sonys EXTRA BASS-familie, der alle lave frekvenser forsterkes for å yte en fantastisk basslyd. Med nøyaktig og dyp lyd får låtene du hører på et enda heftigere trøkk. IPX4-sertifisert Ved hjelp av IPX4-sertifisert vannbestandighet, får du et par trådløse In-Ears som tåler både vannsprut og svette. Det betyr at uansett hvor fuktig det er, så kan du kose deg med musikk på øret helt uten hinder. Praktisk hurtigladende etui Selve øreproppene holder opptil 9 timer batteritid alene og med ladeetuiet har du ekstra 9 timer på farten. Dersom WF-XB700 begynner å gå tom for strøm, kan du enkelt legge de i etuiet i raske 10 minutter og du har opptil 1 time med batteri i proppene. Hva følger med? Sony WF-XB700Hurtigladende etuiUSB-ladekabelØrepropper i silikon (XS, S, M, L) Bruksanvisning True Wireless 3,6 10 777 NOK 777 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. True Wireless