Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

True wireless-propper som oppfyller tidens krav

Samsung Galaxy Buds Pro - Phantom Black

  Art.nr: 1016201
  • Intelligent aktiv støyreduksjon
  • Bass- og diskanthøyttalere for optimal lydkvalitet
  • Overlegen samtalekvalitet
  • Vanntette

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

2 490,-

Delbetal fra 252,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Samsung Galaxy Buds Pro - Phantom Black
True wireless-propper som oppfyller tidens krav
Samsung Galaxy Buds Pro - Phantom Black

2 490,-

Andersson Wall charger Type C-PD 3A

129,-


  • pris: 2 619,-
Legg pakken i handlevognen
Samsung Galaxy Buds Pro - Phantom Black
True wireless-propper som oppfyller tidens krav
Samsung Galaxy Buds Pro - Phantom Black

2 490,-

Andersson PRB 2.2 Wireless 10.000 mAh

249,-


  • pris: 2 739,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Vi har raskt måttet lært oss nye måter å jobbe på. I dag må vi kunne jobbe uansett hvor vi er – hjemme, på farten, i bråk og i alensomhet – alltid med fullt fokus. Når vi ikke jobber vil vi kunne nyte våre egne filmer, spill eller musikk uten å forstyrre andre, uansett om vi sitter i sofakroken eller i stillevognen på toget. Den nye tidsalderen stiller krav. Og som alltid når Samsung lanserer et nytt produkt er det utviklet med utgangspunkt i kravene til brukerne. Derfor oppfyller Galaxy Buds Pro alle kravene dine. Galaxy Buds Pro er skapt for den nye tiden.

Mektig og krystallklar lyd

Selv om Galaxy Buds Pro sitter behagelig og nesten umerkelig i ørene dine inneholder hver ørepropp to høyttalere. En 11 mm basshøyttaler som byr på deilig, tung bass og skaper en lyd som omslutter deg og virkelig føles. Diskanten kommer fra en 6,5 mm diskanthøyttaler som gir følelsen av total tilstedeværelse i spillet, filmen eller konserten.

Samsung Galaxy Buds Pro

Intelligent støyreduksjon

Galaxy Buds Pros aktive støyreduksjonen demper 99 % av lyden utenfra. Steng ute bråket fra kollegaene på kontoret eller støyen fra bygningsarbeiderne på gaten når du må konsentrere deg om jobb eller vil nyte musikken. Du kan selv stille inn hvor mye reduksjon du vil ha, slik at du for eksempel kan slippe inn trafikklyder når du er ute i trafikken. I tillegg reagerer Buds Pro automatisk på talen din, slik at du slipper å slå av støyreduksjonen hvis du innleder en samtale.

Lader hele dagen.

Bedre samtalekvalitet

Galaxy Buds Pro har tre innebygde mikrofoner i hver hodetelefon som fanger opp stemmen din når du snakker i telefonen eller har en digital samtale. Takket være en intelligent funksjon som registrerer at kjevene beveger seg når du snakker renskes ubetydelige lyder i samtalen din bort. Mottakeren vil høre stemmen din klart og tydelig selv om du er ute i vinden eller på en støyfull kafé.

Lader hele dagen

Fulladet varer batteriet i hodetelefonene opptil 8 timer, med nok strøm i ladeetuiet til opptil 28 timer. Med både aktiv støyreduksjon og stemmeassistent på kan du gå opptil totalt 18 timer mellom hver hver lading.

Designet for minimal vindstøy

Galaxy Buds Pros avrundede og organiske form er ikke bare behagelig og stilig. Den er også designet for å minimere vindstøy, slik at du får like god lyd når du går, sykler eller løper i vind.

Få mer ut av Galaxy

Selvfølgelig fungerer Galaxy Buds Pro med mobiltelefoner og Bluetooth-enheter fra andre produsenter, men sammen med en Galaxy-mobil kan du få enda mer ut av Buds Pro. Hvis du for eksempel spiller på Galaxy Tab og får et mobilanrop på Galaxy-mobilen bytter Buds Pro automatisk over til telefonen. Og hvis du filmer med en Galaxy-telefon kan du koble til mikrofonene i både mobilen din og Buds Pro. Dette betyr at du får både miljølyd og dine egne kommentarer, og kan ta opp lyd av høy kvalitet fra både deg selv og intervjuobjektet.

Galaxy Buds Pro tåler både vann og svette.

Galaxy Buds Pro tåler mer

Galaxy Buds Pro tåler både vann og svette og kan være med på både løperunden, skiløpet og padleturen. De er klassifisert i henhold til IPX7, noe som betyr at de kan senkes til en meter dypt ferskvann i opptil 30 minutter.

Fungerer med Android-telefoner

Galaxy Buds Pro fungerer med Android-telefoner som har Bluetooth.