Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Samsung Galaxy Buds+ med AKG-lyd

Samsung Galaxy Buds+ - Black

  Art.nr: 1011969
 • Opptil 22 timer batteritid med ladeetui
 • 3 mikrofoner
 • 1 time batteri ved 3 minutters lading
 • Kan lades direkte fra Galaxy S20 og QI-lader
 • Klar og tydelig lyd levert av AKG

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info
Samsung Galaxy Buds+ - Black
Samsung Galaxy Buds+ med AKG-lyd

990,-


 • pris: 1 289,-
Legg pakken i handlevognen
Samsung Galaxy Buds+ - Black
Samsung Galaxy Buds+ med AKG-lyd

990,-


 • pris: 1 239,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Samsung Galaxy Buds+ kan du kose deg med topp lydkvalitet levert av AKG og tre mikrofoner som gjør telefonsamtaler tydeligere også i omgivelser med mye støy. Selve øreproppene holder opptil 11 timer batteritid og med ladeetuiet får du ytterligere 11 timer, slik at du kan lytte til musikk i 22 timer sammenlagt. Med støtte for trådløs lading både via en QI-lader og baksiden av for eksempel en Galaxy S20-telefon, er du alltid klar for å høre en låt til.

Anbefalt av Tek.no

Samsung Galaxy Buds+ har blitt testet av Tek.no og fått karakteren 8,5! Her er et lite utdrag av hva de mener:
"Buds+ er et rimelig og kompakt proppesett med god lyd og lang batteritid."

Hele testen finner du her.

Optimert lydkvalitet levert av AKG

Uansett om du foretrekker å høre på lydbøker, musikk eller podcasts vil du oppleve et fyldig og nyansert lydbilde via lydteknologi produsert av AKG. Med to utvendige mikrofoner og en på innsiden, vil du høres tydelig i telefonen selv med støy i bakgrunnen. Du har også muligheten til å slippe inn lyd fra dine omgivelser.

Behagelig passform

Øreproppene sitter godt og behagelig i øret, og leveres med tre utskiftbare propper og bøyler i silikon slik at du enkelt kan finne din optimale passform. Uansett om du snakker i telefonen eller hører på musikk, så skal komforten være på plass.

Enkel touchkontroll

Galaxy Buds+ har intuitive berøringskontroller og du kan enkelt styre både musikk og podcasts med kun et lite prikk. Ved å holde fingeren på en av proppene i noen sekunder, slippes lyd fra dine omgivelser inn. Perfekt dersom du møter en kompis når du er ute å rusler, helt uten å ta de ut av ørene.

Lang batteritid

Med Galaxy Buds+ kan du lytte til musikk i opptil 11 timer i strekk og lade via etuiet som holder ytterligere 11 timer batteri. I korte trekk har du 22 timers batteritid sammenlagt! Ved å plassere de i etuiet lades øreproppene, slik at du alltid er klar. Skulle det derimot være fullstendig krise, trenger du kun lade i 3 minutter for å få opptil en time batteritid.

Enkel og fleksibel lading

Med den medfølgende USB-C-kabelen kan du enkelt lade opp øreproppene i etuiet når behovet melder seg. Du kan også lade trådløst via kompatibel QI-lader eller via baksiden på telefonen som støtter dette.*
*For eksempel Galaxy S20-serien.

I esken:

 • Galaxy Buds+
 • Ladeetui
 • Ladekabel (USB-C)
 • 3 ørepropper og bøyler i silikon
 • Bruksanvisning
1011969 1011969 Samsung Samsung Galaxy Buds+ - Black SM-R175NZKANEE Med Samsung Galaxy Buds+ kan du kose deg med topp lydkvalitet levert av AKG og tre mikrofoner som gjør telefonsamtaler tydeligere også i omgivelser med mye støy. Selve øreproppene holder opptil 11 timer batteritid og med ladeetuiet får du ytterligere 11 timer, slik at du kan lytte til musikk i 22 timer sammenlagt. Med støtte for trådløs lading både via en QI-lader og baksiden av for eksempel en Galaxy S20-telefon, er du alltid klar for å høre en låt til. Anbefalt av Tek.no Samsung Galaxy Buds+ har blitt testet av Tek.no og fått karakteren 8,5! Her er et lite utdrag av hva de mener:"Buds+ er et rimelig og kompakt proppesett med god lyd og lang batteritid."Hele testen finner du her. Optimert lydkvalitet levert av AKG Uansett om du foretrekker å høre på lydbøker, musikk eller podcasts vil du oppleve et fyldig og nyansert lydbilde via lydteknologi produsert av AKG. Med to utvendige mikrofoner og en på innsiden, vil du høres tydelig i telefonen selv med støy i bakgrunnen. Du har også muligheten til å slippe inn lyd fra dine omgivelser. Behagelig passform Øreproppene sitter godt og behagelig i øret, og leveres med tre utskiftbare propper og bøyler i silikon slik at du enkelt kan finne din optimale passform. Uansett om du snakker i telefonen eller hører på musikk, så skal komforten være på plass. Enkel touchkontroll Galaxy Buds+ har intuitive berøringskontroller og du kan enkelt styre både musikk og podcasts med kun et lite prikk. Ved å holde fingeren på en av proppene i noen sekunder, slippes lyd fra dine omgivelser inn. Perfekt dersom du møter en kompis når du er ute å rusler, helt uten å ta de ut av ørene. Lang batteritid Med Galaxy Buds+ kan du lytte til musikk i opptil 11 timer i strekk og lade via etuiet som holder ytterligere 11 timer batteri. I korte trekk har du 22 timers batteritid sammenlagt! Ved å plassere de i etuiet lades øreproppene, slik at du alltid er klar. Skulle det derimot være fullstendig krise, trenger du kun lade i 3 minutter for å få opptil en time batteritid. Enkel og fleksibel lading Med den medfølgende USB-C-kabelen kan du enkelt lade opp øreproppene i etuiet når behovet melder seg. Du kan også lade trådløst via kompatibel QI-lader eller via baksiden på telefonen som støtter dette.**For eksempel Galaxy S20-serien. I esken: Galaxy Buds+LadeetuiLadekabel (USB-C)3 ørepropper og bøyler i silikonBruksanvisning True Wireless 4 53 990 NOK 990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. True Wireless