Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Behagelige ørepropper med Bluetooth og støyreduksjon

REMAX TWS-5 - Black

  Art.nr: 1008039
  • 2,5 timer lyttetid
  • Støyreduksjon
  • Rask å lade
  • Kobles til via Bluetooth 5.0

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
REMAX TWS-5 - Black
Behagelige ørepropper med Bluetooth og støyreduksjon

249,-


  • pris: 448,-
Legg pakken i handlevognen
REMAX TWS-5 - Black
Behagelige ørepropper med Bluetooth og støyreduksjon

249,-


  • pris: 348,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax TWS-5 er et par kompakte Bluetooth-ørepropper på drøye 37 gram som sitter behagelig på plass i øret på tur, trening eller på jobb ved hjelp sitt ergonomiske design. Øreproppene kan enkelt hurtiglades og gir deg batteritid på ca 2,5 time.

Styr musikk og telefonsamtaler enkelt

Du kan enkelt koble til din mobiltelefon til øreproppene via Bluetooth 5.0, som også gir deg en rekkevidde på 10 meter. Du kan lett styre musikk, lydnivå og samtaler ved hjelp av knappene på venstre side. Lytt til radio, musikk, en spennende lydbok eller en lærerik podcast, samtidig som du er lett tilgjengelig for innkommende anrop.

Innebygget støyreduksjon

Øreproppene stenger lyden fra miljøet rundt deg ute, for at du skal høres godt i telefonen. Det betyr også at du kan svare på innkommende anrop midt i rushen, på sykkelen eller på vei til jobb uten at stemmen blir borte i vinden. 

Smart stereoeffekt

Når øreproppene tas ut av etuiet kobles det automatisk til tilkoblet lydkilde samtidig. Dette gjør at du får en stereoeffekt når du lytter til musikk eller snakker i telefonen og ved hjelp av deres egne "HD-Voice"-teknologi får du både bedre og tydeligere lydkvalitet.

Magnetisk ladetui

Øreproppene lades med det medfølgende etuiet, som kobles til med den medfølgende ladekabelen. Ladetuiet er magnetisk og holde øreproppene godt på plass, slik at de ikke mister kontakt. En ladning gir deg ca 3 timer taletid eller ca 2,5 time batteri til å lytte på musikk.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1008039 1008039 REMAX REMAX TWS-5 - Black TWS-5 Remax TWS-5 er et par kompakte Bluetooth-ørepropper på drøye 37 gram som sitter behagelig på plass i øret på tur, trening eller på jobb ved hjelp sitt ergonomiske design. Øreproppene kan enkelt hurtiglades og gir deg batteritid på ca 2,5 time. Styr musikk og telefonsamtaler enkelt Du kan enkelt koble til din mobiltelefon til øreproppene via Bluetooth 5.0, som også gir deg en rekkevidde på 10 meter. Du kan lett styre musikk, lydnivå og samtaler ved hjelp av knappene på venstre side. Lytt til radio, musikk, en spennende lydbok eller en lærerik podcast, samtidig som du er lett tilgjengelig for innkommende anrop. Innebygget støyreduksjon Øreproppene stenger lyden fra miljøet rundt deg ute, for at du skal høres godt i telefonen. Det betyr også at du kan svare på innkommende anrop midt i rushen, på sykkelen eller på vei til jobb uten at stemmen blir borte i vinden.  Smart stereoeffekt Når øreproppene tas ut av etuiet kobles det automatisk til tilkoblet lydkilde samtidig. Dette gjør at du får en stereoeffekt når du lytter til musikk eller snakker i telefonen og ved hjelp av deres egne "HD-Voice"-teknologi får du både bedre og tydeligere lydkvalitet. Magnetisk ladetui Øreproppene lades med det medfølgende etuiet, som kobles til med den medfølgende ladekabelen. Ladetuiet er magnetisk og holde øreproppene godt på plass, slik at de ikke mister kontakt. En ladning gir deg ca 3 timer taletid eller ca 2,5 time batteri til å lytte på musikk. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. True Wireless 4,2 5 249 NOK 249 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. True Wireless