Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse Philips-ørepropper som tåler vannsprut og svette

Philips T2205BK - Black

  Art.nr: 1012929
  • Opptil 4 timers batteritid
  • 6 mm drivere
  • Mikrofon med ekkoreduksjon
  • Hurtiglading
  • Styr med praktisk multiknapp

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Philips T2205BK - Black
Trådløse Philips-ørepropper som tåler vannsprut og svette

499,-


  • pris: 698,-
Legg pakken i handlevognen
Philips T2205BK - Black
Trådløse Philips-ørepropper som tåler vannsprut og svette

499,-


  • pris: 598,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Philips TAT2205 er et par True Wireless-ørepropper med akustiske neodym-drivere på 6 mm. Lyden er ren og velbalansert, tross den beskjedne størrelsen. De er IPX4-sertifisert og tåler dermed både vannsprut og svette. Øreproppene har fire timers batteritid alene, og med fulladet ladeetui har du totalt tolv timer med musikkglede foran deg.

Kompakte og fulle av musikkglede.

Kraftlyd i kompakt format

Tross sitt kompakte format sørger de innebygde akustiske neodymiumdriverne på 6 mm for at du får klar og velbalansert lyd med kraftig bass. Kos deg med favorittlåtene dine på bussen eller på joggeturen, alltid med gromlyd i ørene.

Tåler vannsprut og svette

Det spiller ingen rolle om det begynner å regne eller om du vil høre på en spennende podcast i dusjen. Ved hjelp av IPX4 er øreproppene laget i en sprutsikker konstruksjon, slik at du kan kose deg med bøttevis av godlåter uansett hva slags tull været finner på eller hvor mye du svetter.

Støtte for Siri og Google Assistant

Kall opp assistenten din uten å røre ved telefonen. Be Siri eller Google Assistant om å spille musikk, ringe eller sende meldinger, sjekke værmeldingen og mye mer, alt via dine True Wireless TAT2205 fra Philips.

Praktisk ladeetui.

Enkel multiknapp

Ved hjelp av multifunksjonsknappen får du enkelt kontroll over både musikk og telefonsamtaler. Fenger ikke låta du hører på helt? Bytt til neste ved å holde knappen inne. Dersom telefonen ringer og du heller ønsker å lytte videre, kan du med kun ett trykk avvise samtalen.

For å kommunisere med enten Siri eller Google Assistant, trykker du to ganger etter hverandre på knappen. Ønsker du å høre på en spesifikk låt, ringe, sende melding eller å vite hvordan været er, hjelper taleassistenten din mer enn gjerne til.

Tydelige samtaler med ekkoreduksjon

Irriterende ekko mens du prater med mamma er en saga blott! Med Philips' akustiske ekkoreduksjon er lyden alltid klar og fri for forstyrrelser.

Enkel å lade

Philips TAT2205 har en batteritid på opptil fire timer, og med et fulladet ladeetui tatt med i beregningen kan du høre på musikk og podcasts i opptil 12 timer. Når proppene må lades plasserer du dem i ladeetuiet, så startes ladingen automatisk. En lED-indikator på utsiden viser batteristatus på etuiet, slik at du til enhver tid har full kontroll. På bare 15 minutter får du nok batteri til en times lytting, mens en fullstendig lading tar cirka to timer via den inkluderte USB-C-kabelen.

Behagelig passform

Finn den størrelsen som passer deg best ved hjelp av tre medfølgende silikontuppene i forskjellige størrelser, slik at ikke faller ut av ørene. Ikke nok med at de bidrar til at de sitter godt i ørene, de sørger også for å gjøre støyreduksjonen mer effektiv.

1012929 1012929 Philips Philips T2205BK - Black T2205BK/00 Philips TAT2205 er et par True Wireless-ørepropper med akustiske neodym-drivere på 6 mm. Lyden er ren og velbalansert, tross den beskjedne størrelsen. De er IPX4-sertifisert og tåler dermed både vannsprut og svette. Øreproppene har fire timers batteritid alene, og med fulladet ladeetui har du totalt tolv timer med musikkglede foran deg.Kraftlyd i kompakt formatTross sitt kompakte format sørger de innebygde akustiske neodymiumdriverne på 6 mm for at du får klar og velbalansert lyd med kraftig bass. Kos deg med favorittlåtene dine på bussen eller på joggeturen, alltid med gromlyd i ørene.Tåler vannsprut og svetteDet spiller ingen rolle om det begynner å regne eller om du vil høre på en spennende podcast i dusjen. Ved hjelp av IPX4 er øreproppene laget i en sprutsikker konstruksjon, slik at du kan kose deg med bøttevis av godlåter uansett hva slags tull været finner på eller hvor mye du svetter.Støtte for Siri og Google AssistantKall opp assistenten din uten å røre ved telefonen. Be Siri eller Google Assistant om å spille musikk, ringe eller sende meldinger, sjekke værmeldingen og mye mer, alt via dine True Wireless TAT2205 fra Philips.Enkel multiknappVed hjelp av multifunksjonsknappen får du enkelt kontroll over både musikk og telefonsamtaler. Fenger ikke låta du hører på helt? Bytt til neste ved å holde knappen inne. Dersom telefonen ringer og du heller ønsker å lytte videre, kan du med kun ett trykk avvise samtalen.For å kommunisere med enten Siri eller Google Assistant, trykker du to ganger etter hverandre på knappen. Ønsker du å høre på en spesifikk låt, ringe, sende melding eller å vite hvordan været er, hjelper taleassistenten din mer enn gjerne til. Tydelige samtaler med ekkoreduksjonIrriterende ekko mens du prater med mamma er en saga blott! Med Philips' akustiske ekkoreduksjon er lyden alltid klar og fri for forstyrrelser.Enkel å ladePhilips TAT2205 har en batteritid på opptil fire timer, og med et fulladet ladeetui tatt med i beregningen kan du høre på musikk og podcasts i opptil 12 timer. Når proppene må lades plasserer du dem i ladeetuiet, så startes ladingen automatisk. En lED-indikator på utsiden viser batteristatus på etuiet, slik at du til enhver tid har full kontroll. På bare 15 minutter får du nok batteri til en times lytting, mens en fullstendig lading tar cirka to timer via den inkluderte USB-C-kabelen.Behagelig passformFinn den størrelsen som passer deg best ved hjelp av tre medfølgende silikontuppene i forskjellige størrelser, slik at ikke faller ut av ørene. Ikke nok med at de bidrar til at de sitter godt i ørene, de sørger også for å gjøre støyreduksjonen mer effektiv. True Wireless 2,9 18 499 NOK 499 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. True Wireless