Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

OnePlus Buds – True Wireless-hodetelefoner med uslåelig lyd

OnePlus Buds - White

  Art.nr: 1015586
  • Opptil 30 timers batteri
  • Støyreduksjon
  • IPX4-sertifisering
  • Dyp bass

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Slipp musikken din med OnePlus Buds - True wireless hodetelefoner med et utseende som passer til lyden. Når OnePlus lager produktene deres, legger de stor vekt på alle detaljer, så her har de utviklet et par hodetelefoner med fokus på de viktigste funksjonene. Dette betyr veldig lang batteri, ergonomisk og behagelig design og en 3D-lyd med Dolby Atmos. Også med smarte berøringskontroller, slik at du enkelt kan kontrollere musikk og telefonsamtaler med bare et enkelt klikk eller to.

OnePlus Buds er kompatible med alle Bluetooth-enheter, men gir den beste opplevelsen med en OnePlus-mobil. Noen av funksjonene som er beskrevet nedenfor er bare tilgjengelige for OnePlus 6 og nyere.

30 timers batteri

Hvis det er en ting OnePlus alltid setter ekstra krutt på, er det batteri og hurtiglading. Fulladet, OnePlus Buds kan spille musikk i opptil 7 timer. Takket være den oppladbare etuiet som fungerer som en powerbank, får du opptil 30 timers lyttetid med en fulladet etui.

Og når du har lite batteri igjen, har det travelt og må lade på kort tid, så er 10 minutters lading nok for 10 timers lytting. Så du trenger aldri å gå uten musikk når du trenger det.

Svettebestandige hodetelefoner

Med IPX4 * -klassifisering er OnePlus Buds sikre mot fuktighet, slik at du kan holde fokus på ditt aktive liv. Hodetelefoner er IPX4-klassifisert, men ladeetuiet er ikke. Unngå å bruke hodetelefonene under anstrengende trening eller i fuktige omgivelser.

Høyt og tydelig

Utstyrt med en unik støyreduksjonsalgoritme og tre mikrofoner for å forbedre klarheten, filtrerer OnePlus Buds ut bakgrunnsstøy for klare stemmeopptak og gjør det lettere å høre samtaler.

Nydelig lydkvalitet

Nyt rikere toner, klarere sanger og dypere bass takket være en dynamisk driver på 13,4 mm. Opplev 3D stereo med Dolby Atmos eller fantastisk lydkvalitet ved hjelp av Dirac Audio Tuner.

Kontrollerer musikk og samtaler direkte på hodetelefonene

Velg hvordan du håndterer musikken din. Tilpassbare funksjoner og lang trykk gir deg mer kontroll over OnePlus Buds. Hvis du har en OnePlus-mobil, kan du tilpasse dobbelttrykkfunksjonen til å bety enten Neste sang, Forrige sang, Aktiver stemmeassistent eller Spill av / pause.

Et langt trykk i 3 sekunder kan bytte forbindelse mellom enhetene, og et trykk i 5 sekunder godtar en samtale.

Enkel tilkobling til OnePlus-mobiltelefoner

Hopp over alle problemer. Koble OnePlus Buds til Android-enheten din på et øyeblikk med Fast Pair.

Opplev bransjeledende sammenkobling med lav ventetid når du kobler OnePlus Buds til OnePlus-telefonen mens du spiller spill. I Fnatic-modus reduseres ventetiden til 103 ms, noe som holder deg synkronisert med det som skjer på skjermen.

1015586 1015586 OnePlus OnePlus Buds - White 5481100036 Slipp musikken din med OnePlus Buds - True wireless hodetelefoner med et utseende som passer til lyden. Når OnePlus lager produktene deres, legger de stor vekt på alle detaljer, så her har de utviklet et par hodetelefoner med fokus på de viktigste funksjonene. Dette betyr veldig lang batteri, ergonomisk og behagelig design og en 3D-lyd med Dolby Atmos. Også med smarte berøringskontroller, slik at du enkelt kan kontrollere musikk og telefonsamtaler med bare et enkelt klikk eller to.OnePlus Buds er kompatible med alle Bluetooth-enheter, men gir den beste opplevelsen med en OnePlus-mobil. Noen av funksjonene som er beskrevet nedenfor er bare tilgjengelige for OnePlus 6 og nyere.30 timers batteriHvis det er en ting OnePlus alltid setter ekstra krutt på, er det batteri og hurtiglading. Fulladet, OnePlus Buds kan spille musikk i opptil 7 timer. Takket være den oppladbare etuiet som fungerer som en powerbank, får du opptil 30 timers lyttetid med en fulladet etui.Og når du har lite batteri igjen, har det travelt og må lade på kort tid, så er 10 minutters lading nok for 10 timers lytting. Så du trenger aldri å gå uten musikk når du trenger det.Svettebestandige hodetelefonerMed IPX4 * -klassifisering er OnePlus Buds sikre mot fuktighet, slik at du kan holde fokus på ditt aktive liv. Hodetelefoner er IPX4-klassifisert, men ladeetuiet er ikke. Unngå å bruke hodetelefonene under anstrengende trening eller i fuktige omgivelser.Høyt og tydeligUtstyrt med en unik støyreduksjonsalgoritme og tre mikrofoner for å forbedre klarheten, filtrerer OnePlus Buds ut bakgrunnsstøy for klare stemmeopptak og gjør det lettere å høre samtaler.Nydelig lydkvalitetNyt rikere toner, klarere sanger og dypere bass takket være en dynamisk driver på 13,4 mm. Opplev 3D stereo med Dolby Atmos eller fantastisk lydkvalitet ved hjelp av Dirac Audio Tuner.Kontrollerer musikk og samtaler direkte på hodetelefoneneVelg hvordan du håndterer musikken din. Tilpassbare funksjoner og lang trykk gir deg mer kontroll over OnePlus Buds. Hvis du har en OnePlus-mobil, kan du tilpasse dobbelttrykkfunksjonen til å bety enten Neste sang, Forrige sang, Aktiver stemmeassistent eller Spill av / pause.Et langt trykk i 3 sekunder kan bytte forbindelse mellom enhetene, og et trykk i 5 sekunder godtar en samtale.Enkel tilkobling til OnePlus-mobiltelefonerHopp over alle problemer. Koble OnePlus Buds til Android-enheten din på et øyeblikk med Fast Pair.Opplev bransjeledende sammenkobling med lav ventetid når du kobler OnePlus Buds til OnePlus-telefonen mens du spiller spill. I Fnatic-modus reduseres ventetiden til 103 ms, noe som holder deg synkronisert med det som skjer på skjermen. True Wireless 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. True Wireless