Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Behagelige True Wireless-ørepropper med ladeetui

Limited Label TWS-100

  Art.nr: 1009120
 • Opptil 5,5 timer batteritid
 • Kobles til via Bluetooth 5.0
 • Lades i medfølgende etui
 • Innebygget mikrofon og touchkontroll
 • Både Android- og iOS-kompitabel

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Limited Label TWS-100 er et par trådløse ørepropper som leveres med et praktisk ladeetui. Her får du inntil 5,5 timer og med den innebygde mikrofonen, samt touchkontroll kan du styre både musikk og telefonsamtaler uten å blunke.

Med sin knappe vekt på kun 4,5 gram får du et par utrolig komfortable ørepropper som kan brukes like godt i hverdagen, som på trening og på reisefot. TWS-100 tilkobles via Bluetooth og har innebygde mikrofoner for at du lett kan snakke i telefonen, helt uten å måtte fiske telefonen opp av lomma.

True Wireless

De trådløse øreproppene fungerer like bra hver for seg som det de gjør sammen. Du kan med andre ord fortsatt ha full kontroll over musikken og samtidig være tilgjengelig for telefonsamtaler, selv om du kun bruker den ene.

Komfortable ørepropper med smidig touchkontroll

Øreproppene veier kun 4,5 gram og har en passform som du uten tvil kan bruke i hverdagen eller under lettere treningsøkter. Det følger også med to sett med forskjellige silikontupper, slik at du kan finne den størrelsen som er mest komfortabel for deg. Ved hjelp av touchkontrollen svarer du lett innkommende telefonsamtaler, styrer musikk og volum. Disse kontrollene sitter på midten av begge øreproppene.

Både Android- og iOS-kompatible

Du kobler enkelt TWS-100 til din mobiltelefon og andre enheter via Bluetooth 5.0. Øreproppene støtter både Android og iOS-baserte smartenheter og gir deg fullstendig kontroll over musikk, telefonsamtaler eller talestyring. Dessuten kobler de seg automatisk til telefonen raskt med en gang du tar de ut av ladeetuiet.

Praktisk ladeetui med ekstra batteritid

TWS-100 lades ved hjelp av det smart og svær praktisket ladeetuiet. Når det er dags for å lade trenger du bare å putte proppene i etuiet og ved hjelp av en LED-indikator, kan du enkelt og tydelig se hvor mye batteri som er igjen. Øreproppene har batteritid på opptil 5 timer alene og sammen med et fulladet etui, har du nok til 22 timer med moro. Etuiet lades ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.

I forpakningen:

 • Ørepropper
 • Ladeetui
 • To par øretupper i forskjellige størrelser
 • USB-ladekabel
 • Bruksanvisning
1009120 Limited Label Limited Label TWS-100 DBT10 Limited Label TWS-100 er et par trådløse ørepropper som leveres med et praktisk ladeetui. Her får du inntil 5,5 timer og med den innebygde mikrofonen, samt touchkontroll kan du styre både musikk og telefonsamtaler uten å blunke. Med sin knappe vekt på kun 4,5 gram får du et par utrolig komfortable ørepropper som kan brukes like godt i hverdagen, som på trening og på reisefot. TWS-100 tilkobles via Bluetooth og har innebygde mikrofoner for at du lett kan snakke i telefonen, helt uten å måtte fiske telefonen opp av lomma. True Wireless De trådløse øreproppene fungerer like bra hver for seg som det de gjør sammen. Du kan med andre ord fortsatt ha full kontroll over musikken og samtidig være tilgjengelig for telefonsamtaler, selv om du kun bruker den ene. Komfortable ørepropper med smidig touchkontroll Øreproppene veier kun 4,5 gram og har en passform som du uten tvil kan bruke i hverdagen eller under lettere treningsøkter. Det følger også med to sett med forskjellige silikontupper, slik at du kan finne den størrelsen som er mest komfortabel for deg. Ved hjelp av touchkontrollen svarer du lett innkommende telefonsamtaler, styrer musikk og volum. Disse kontrollene sitter på midten av begge øreproppene. Både Android- og iOS-kompatible Du kobler enkelt TWS-100 til din mobiltelefon og andre enheter via Bluetooth 5.0. Øreproppene støtter både Android og iOS-baserte smartenheter og gir deg fullstendig kontroll over musikk, telefonsamtaler eller talestyring. Dessuten kobler de seg automatisk til telefonen raskt med en gang du tar de ut av ladeetuiet. Praktisk ladeetui med ekstra batteritid TWS-100 lades ved hjelp av det smart og svær praktisket ladeetuiet. Når det er dags for å lade trenger du bare å putte proppene i etuiet og ved hjelp av en LED-indikator, kan du enkelt og tydelig se hvor mye batteri som er igjen. Øreproppene har batteritid på opptil 5 timer alene og sammen med et fulladet etui, har du nok til 22 timer med moro. Etuiet lades ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. I forpakningen: ØrepropperLadeetuiTo par øretupper i forskjellige størrelserUSB-ladekabelBruksanvisning True Wireless 4,2 32 179 NOK 179 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. True Wireless