Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse ørepropper med JBL Pure Bass

JBL Tune 220TWS - Black

  Art.nr: 1011200
 • Opptil 19 timers batteritid med ladeetui
 • 12,5 mm høyttalerelement
 • Integrerte kontrollknapper og mikrofon
 • iOS- og Android-kompatibel

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info
JBL Tune 220TWS - Black
Trådløse ørepropper med JBL Pure Bass

690,-


 • pris: 889,-
Legg pakken i handlevognen
JBL Tune 220TWS - Black
Trådløse ørepropper med JBL Pure Bass

690,-


 • pris: 889,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Er du på utkikk etter et par ørepropper som sitter godt i øret og sparker godt fra seg med bass? JBL Tune 220TWS er helt frie for kabler, har JBL Pure Bass og holder en batteritid på 3 timer, med ytterligere 16 timer i ladeetuiet. Du kan lytte til både musikk og kjøre telefonsamtaler uansett hvor du er. Velg den fargen som føles riktig for deg og lytt i vei!

Dunkdunkdunk med JBL Pure Bass

Kjedelig og middelmådig lyd er noe du kan se lenge etter hos JBL, for med sine 12,5 mm høyttalerelementer kombinert med JBL Pure Bass Sound kan du forvente at Tune 220TWS sørger for å gi deg god trøkk i sin rene og trådløse form.

Kompletter din stil

For at du virkelig skal få mest mulig ut av øreproppene, har JBL laget fire forskjellige fargevarianter av Tune 220TWS for at du skal kunne matche det opp mot både antrekket og humøret ditt. Til tross for sin nette størrelse, kan du være bombesikker på at lyden er på topp i tillegg til å se bra ut.

Lyd hele dagen lang

Uansett om du foretrekker blytunge riff eller nydelige, følsomme trønderviser så kan du kose deg med flere godlåter i opptil 3 timer. Klarer du for eksempel ikke få nok av de deilige, myke tonene fra klassikeren "Vinsjan På Kaia" av DDE? I løpet av 3 timer rekker du å høre den hele 45 ganger! I tillegg holder ladeetuiet 16 timer, slik at du er klar til å starte lytterunden helt på nytt igjen.

Fri som fuglen

Glem alt som omhandler kabler. Ved hjelp av true wireless-hodetelefoner kan du nemlig flakse fritt rundt med armene, helt uten å måtte forholde deg til begrensende kabler. Tune 220TWS er designet slik at du ikke skal føle ubehag ved bruk og du kan også i tilegg til å høre på musikk, ta i mot telefonsamtaler på både iOS- og Android-baserte enheter, lett som en plett.

I forpakningen:

 • JBL Tune 220TWS-ørepropper
 • Ladeetui
 • Micro-USB-kabel for lading
 • Garantiinformasjon
 • Hurtigstartsguide
1011200 1011200 JBL JBL Tune 220TWS - Black JBLT220TWSBLK Er du på utkikk etter et par ørepropper som sitter godt i øret og sparker godt fra seg med bass? JBL Tune 220TWS er helt frie for kabler, har JBL Pure Bass og holder en batteritid på 3 timer, med ytterligere 16 timer i ladeetuiet. Du kan lytte til både musikk og kjøre telefonsamtaler uansett hvor du er. Velg den fargen som føles riktig for deg og lytt i vei! *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Dunkdunkdunk med JBL Pure Bass Kjedelig og middelmådig lyd er noe du kan se lenge etter hos JBL, for med sine 12,5 mm høyttalerelementer kombinert med JBL Pure Bass Sound kan du forvente at Tune 220TWS sørger for å gi deg god trøkk i sin rene og trådløse form. Kompletter din stil For at du virkelig skal få mest mulig ut av øreproppene, har JBL laget fire forskjellige fargevarianter av Tune 220TWS for at du skal kunne matche det opp mot både antrekket og humøret ditt. Til tross for sin nette størrelse, kan du være bombesikker på at lyden er på topp i tillegg til å se bra ut. Lyd hele dagen lang Uansett om du foretrekker blytunge riff eller nydelige, følsomme trønderviser så kan du kose deg med flere godlåter i opptil 3 timer. Klarer du for eksempel ikke få nok av de deilige, myke tonene fra klassikeren "Vinsjan På Kaia" av DDE? I løpet av 3 timer rekker du å høre den hele 45 ganger! I tillegg holder ladeetuiet 16 timer, slik at du er klar til å starte lytterunden helt på nytt igjen. Fri som fuglen Glem alt som omhandler kabler. Ved hjelp av true wireless-hodetelefoner kan du nemlig flakse fritt rundt med armene, helt uten å måtte forholde deg til begrensende kabler. Tune 220TWS er designet slik at du ikke skal føle ubehag ved bruk og du kan også i tilegg til å høre på musikk, ta i mot telefonsamtaler på både iOS- og Android-baserte enheter, lett som en plett. I forpakningen: JBL Tune 220TWS-ørepropperLadeetuiMicro-USB-kabel for ladingGarantiinformasjonHurtigstartsguide True Wireless 3,1 113 690 NOK 690 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. True Wireless