Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse JBL-ørepropper med TalkThru

JBL Live 300TWS - Black

  Art.nr: 1013837
  • 20 timer sammenlagt batteritid
  • Ambient Aware- og TalkThu-teknologi
  • Svette- og vannbestandige (IPX5)
  • Behagelig og trygg platform
  • Handsfree i stereo

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info
JBL Live 300TWS - Black
Trådløse JBL-ørepropper med TalkThru

1 490,-


  • pris: 1 609,-
Legg pakken i handlevognen
JBL Live 300TWS - Black
Trådløse JBL-ørepropper med TalkThru

1 490,-


  • pris: 1 509,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Vær din egen herre. Med JBL LIVE 300TWS har du alltid tilgang til musikken du liker. Helt trådløst, uten kabler – den utrolige signaturlyden fra JBL gir deg friheten du trenger. Ton inn og ut med støydemping, vær på alerten med Ambient Aware eller bruk TalkThru til å chatte med venner – alt gjennom øretelefonene. Taleassistent, handsfree, lydstyrke- og støykontroll – alt er tilgjengelig gjennom berøringskontrollene. Hurtiglading gjør at du aldri trenger å gå uten musikk. Liten størrelse, heftig lyd.

Ambient Aware- og TalkThru-teknologi

Kontroller verdenen rundt deg. Med Ambient Aware kan du umiddelbart gå fra å lytte til musikk, til å fokusere på omgivelsene. Snakk med venner, uten å ta ut øretelefonene, med TalkThru. Sveip på øretelefonene for å aktivere det.

Handsfree i stereo

Uansett hvor i verden du er og hva du gjør, kan du ta med deg musikken og samtidig være tilgjengelig for telefonsamtaler i stereo. Helt uten bakgrunnsstøy! Ved hjelp av berøringskontroll får du total frihet med handsfree, helt uten distraksjoner.

Umiddelbar tilgang med taleassistent

Ved hjelp av taleassistenten har du Google Assistant og Amazon Alexa rett i øret, slik at det alltid er lett å få tak i det du vil ha. Velg din taleassistent i My JBL Headphones-appen for å få alt du trenger. For å aktivere taleassistenten, trenger du kun sveipe.

Musikken stopper aldri

Du trenger aldri å være uten musikk. JBL LIVE 300TWS-øretelefoner gir deg seks timer med musikk, med bare én opplading. Legg dem inn i ladeetuiet for å få 14 timer til med lytting. Få enda en time til på bare 10 minutter.

Svette- og vannbestandig

Aldri la dårlig vær eller en hard treningsøkt ødelegge moroa. JBL LIVE 300TWS er svette- og vannbestandige, ved hjelp av kapslingsgrad IPX5.

1013837 JBL JBL Live 300TWS - Black JBLLIVE300TWSBLK Vær din egen herre. Med JBL LIVE 300TWS har du alltid tilgang til musikken du liker. Helt trådløst, uten kabler – den utrolige signaturlyden fra JBL gir deg friheten du trenger. Ton inn og ut med støydemping, vær på alerten med Ambient Aware eller bruk TalkThru til å chatte med venner – alt gjennom øretelefonene. Taleassistent, handsfree, lydstyrke- og støykontroll – alt er tilgjengelig gjennom berøringskontrollene. Hurtiglading gjør at du aldri trenger å gå uten musikk. Liten størrelse, heftig lyd.Ambient Aware- og TalkThru-teknologiKontroller verdenen rundt deg. Med Ambient Aware kan du umiddelbart gå fra å lytte til musikk, til å fokusere på omgivelsene. Snakk med venner, uten å ta ut øretelefonene, med TalkThru. Sveip på øretelefonene for å aktivere det.Handsfree i stereoUansett hvor i verden du er og hva du gjør, kan du ta med deg musikken og samtidig være tilgjengelig for telefonsamtaler i stereo. Helt uten bakgrunnsstøy! Ved hjelp av berøringskontroll får du total frihet med handsfree, helt uten distraksjoner.Umiddelbar tilgang med taleassistentVed hjelp av taleassistenten har du Google Assistant og Amazon Alexa rett i øret, slik at det alltid er lett å få tak i det du vil ha. Velg din taleassistent i My JBL Headphones-appen for å få alt du trenger. For å aktivere taleassistenten, trenger du kun sveipe.Musikken stopper aldriDu trenger aldri å være uten musikk. JBL LIVE 300TWS-øretelefoner gir deg seks timer med musikk, med bare én opplading. Legg dem inn i ladeetuiet for å få 14 timer til med lytting. Få enda en time til på bare 10 minutter.Svette- og vannbestandigAldri la dårlig vær eller en hard treningsøkt ødelegge moroa. JBL LIVE 300TWS er svette- og vannbestandige, ved hjelp av kapslingsgrad IPX5. True Wireless 4 45 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. True Wireless