Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

True wireless ørepropper med velkjent JBL-lyd

JBL Free X

  Art.nr: 1010374
 • Opptil 4 timer batteritid
 • 20 timer ekstra batteritid i etuiet
 • Hurtiglading på 15 minutter
 • Sprutsikre med IPX5
 • Handsfree

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info
JBL Free X
True wireless ørepropper med velkjent JBL-lyd

790,-


 • pris: 889,-
Legg pakken i handlevognen
JBL Free X
True wireless ørepropper med velkjent JBL-lyd

790,-


 • pris: 939,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

JBL Free X byr på den karakteristiske JBL-lyden og et design tilpasset både trening og hverdagsbruk. Med disse trådløse øreproppene kan du lytte til musikk i opptil 4 timer og leveres med et ladeetui som holder sammenlagt 20 timer som backup.
Ved hjelp av IPX5 tåler Free X å utsettes for fuktig vær og svette joggeturer, slik at du med trygghet kan høre på musikk og snakke i telefonen uansett vær.

True Wireless; små og nette med god lyd

Trådløs frihet

Med disse øreproppene kan du høre på musikk, snakke i telefonen eller kjøre beinharde treningsøkter via Bluetooth 4.2, helt uten å plages av en kabel som bare er til bry. I forpakningen følger det med 3 par silikonpropper og 2 par gelsleeves som sørger for at proppene sitter godt og behagelig i øret.

Handsfree og Bluetooth

Handsfree

Uansett hvor du befinner deg når telefonen ringer så vil JBL Free X sørge for klar og tydelig lyd. For å gi deg en så naturlig samtaleopplevelse som mulig så veksler lyden automatisk mellom mono og stereo. 

Passer utmerket til trening

Aktiv livsstil

JBL Free X er IPX5-sertifisert, og du kan derfor trygt ta deg en deilig løpetur i regnet eller en skikkelig svett treningsøkt på senteret. 

Velkjent lydkvalitet og lang batteritid.

24 timers total batteritid

Batteriet som sitter i JBL Free X gir deg opptil fire timer uavbrutt lyttetid, og i det smarte ladeetuiet har du en backup på 20 timer. HVis du har glemt å lade proppene før du skal ta dem i bruk så kan du glede deg over at 15 minutter med hurtiglading gir deg en hel time med lyttetid, og det er jo perfekt for en treningsøkt. 

I forpakningen finner du: 

 • JBL Free X-ørepropper
 • Ladeetui
 • 2 pax gelsleeves (M, L)
 • 3 par silikonpropper (S, M, L)
 • MicroUSB ladekabel
 • Hurtigguide
 • Sikkerhetsdatablad og garantidokument
1010374 1010374 JBL JBL Free X JBLFREEXBLKBT JBL Free X byr på den karakteristiske JBL-lyden og et design tilpasset både trening og hverdagsbruk. Med disse trådløse øreproppene kan du lytte til musikk i opptil 4 timer og leveres med et ladeetui som holder sammenlagt 20 timer som backup.Ved hjelp av IPX5 tåler Free X å utsettes for fuktig vær og svette joggeturer, slik at du med trygghet kan høre på musikk og snakke i telefonen uansett vær. Trådløs frihet Med disse øreproppene kan du høre på musikk, snakke i telefonen eller kjøre beinharde treningsøkter via Bluetooth 4.2, helt uten å plages av en kabel som bare er til bry. I forpakningen følger det med 3 par silikonpropper og 2 par gelsleeves som sørger for at proppene sitter godt og behagelig i øret. Handsfree Uansett hvor du befinner deg når telefonen ringer så vil JBL Free X sørge for klar og tydelig lyd. For å gi deg en så naturlig samtaleopplevelse som mulig så veksler lyden automatisk mellom mono og stereo.  Aktiv livsstil JBL Free X er IPX5-sertifisert, og du kan derfor trygt ta deg en deilig løpetur i regnet eller en skikkelig svett treningsøkt på senteret.  24 timers total batteritid Batteriet som sitter i JBL Free X gir deg opptil fire timer uavbrutt lyttetid, og i det smarte ladeetuiet har du en backup på 20 timer. HVis du har glemt å lade proppene før du skal ta dem i bruk så kan du glede deg over at 15 minutter med hurtiglading gir deg en hel time med lyttetid, og det er jo perfekt for en treningsøkt.  I forpakningen finner du:  JBL Free X-ørepropperLadeetui2 pax gelsleeves (M, L)3 par silikonpropper (S, M, L)MicroUSB ladekabelHurtigguideSikkerhetsdatablad og garantidokument True Wireless 2,9 108 790 NOK 790 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. True Wireless