Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

True wireless hodetelefoner med flott lyd og komfort

JBL Club Pro+ - Black

  Art.nr: 1014497
  • Legendarisk JBL Pro-lyd
  • Adaptiv støyreduksjon med Smart Ambient
  • Tilkobling uten problemer
  • 24 timers batteri med ladeetui

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 190,-

Delbetal fra 228,-/mnd Info

Info
JBL Club Pro+ - Black
True wireless hodetelefoner med flott lyd og komfort

2 190,-


  • pris: 2 489,-
Legg pakken i handlevognen
JBL Club Pro+ - Black
True wireless hodetelefoner med flott lyd og komfort

2 190,-


  • pris: 2 489,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

JBL Club Pro + er et par true wireless hodetelefoner som leverer fantastisk lyd og med sin adaptive støyreduksjon blokkerer du lyden du vil overmanne. Det er tre mikrofoner på hodetelefonene, slik at du kan snakke med Google eller Alexa mens stråleformingsteknologien gir deg krystallklar lyd selv om du snakker med vennene dine i omgivelser som bråker mye. Ladeetuiet er utstyrt med en USB-C, men kan også lades trådløst med Qi. Én lading varer i 8 timer, og med ladeetuiet får du hele 24 timers lading.

Legendarisk JBL Pro-lyd

Spillelisten din for arbeidsdagen høres enda mer inspirerende ut med rik JBL Pro-lyd. JBL My Headphones-appen brukes til å tilpasse lyden etter dine ønsker eller forhåndsinnstillinger fra STAGE + skapt av verdensledende DJ-er.

Adaptiv støyreduksjon med Smart Ambient

Er du på en kafé med mange mennesker og prøver å overmanne støyen i rommet? Aktiver støyreduksjon for å opprettholde fokus. Går du i et livlig gatemiljø? Slipp inn omgivende støy for ikke å bringe sikkerheten i fare. Trenger du å ha en rask samtale med kolleger? Med TalkThru kan du enkelt gjøre det med hodetelefonene på.

Tilkobling uten problemer

JBL CLUB PRO + TWS kobles direkte til mobilen din når du åpner etuiet takket være Dual Connect + Sync-teknologi. Du trenger heller ikke å huske hvilket ørepropp du trenger å ta ut først, da alt kan gjøres med hvilken som helst, enten du bruker begge eller bare en.

Trykk for å snakke overalt

Bare trykk på JBL-symbolet for å snakke med Google eller aktivere Amazon Alexa. Tre følsomme mikrofoner gjør sånn at den digitale assistenten ikke har problemer med å høre deg.

Ikke bekymre deg for å motta en samtale utendørs i løpet av en travel dag. Stråleformingsteknologien med 3 mikrofoner gir krystallklar samtalelyd som lar deg forstå alt mens du eliminerer uønsket bakgrunnsstøy.

Trådløs strømforsyning hele dagen

En 8-timers lading varer hele arbeidsdagen, og med ladeetuiet (24 timer) varer den tre ganger lenger. Trenger du litt ekstra strøm, gir bare 10 minutter i ladeetuiet en ekstra times bruk. Det elegante og ergonomiske etuiet kan brukes med både Qi trådløs lading og Type-C-kontakter.

Komfort som er merkbar og en passform du kan justere

Inspirasjon av designet er hentet fra profesjonelle øretelefoner og sitter komfortabelt hele dagen. Første gang du bruker hodetelefonene dine, går den nedlastede JBL-appen gjennom en enkel tetthetskontroll (Seal Check) slik at du får best mulig passform med de tre forskjellige størrelsene på øreproppene som følger med.

1014497 1014497 JBL JBL Club Pro+ - Black JBLCLUBPROPTWSBLK JBL Club Pro + er et par true wireless hodetelefoner som leverer fantastisk lyd og med sin adaptive støyreduksjon blokkerer du lyden du vil overmanne. Det er tre mikrofoner på hodetelefonene, slik at du kan snakke med Google eller Alexa mens stråleformingsteknologien gir deg krystallklar lyd selv om du snakker med vennene dine i omgivelser som bråker mye. Ladeetuiet er utstyrt med en USB-C, men kan også lades trådløst med Qi. Én lading varer i 8 timer, og med ladeetuiet får du hele 24 timers lading.Legendarisk JBL Pro-lydSpillelisten din for arbeidsdagen høres enda mer inspirerende ut med rik JBL Pro-lyd. JBL My Headphones-appen brukes til å tilpasse lyden etter dine ønsker eller forhåndsinnstillinger fra STAGE + skapt av verdensledende DJ-er.Adaptiv støyreduksjon med Smart AmbientEr du på en kafé med mange mennesker og prøver å overmanne støyen i rommet? Aktiver støyreduksjon for å opprettholde fokus. Går du i et livlig gatemiljø? Slipp inn omgivende støy for ikke å bringe sikkerheten i fare. Trenger du å ha en rask samtale med kolleger? Med TalkThru kan du enkelt gjøre det med hodetelefonene på.Tilkobling uten problemerJBL CLUB PRO + TWS kobles direkte til mobilen din når du åpner etuiet takket være Dual Connect + Sync-teknologi. Du trenger heller ikke å huske hvilket ørepropp du trenger å ta ut først, da alt kan gjøres med hvilken som helst, enten du bruker begge eller bare en.Trykk for å snakke overaltBare trykk på JBL-symbolet for å snakke med Google eller aktivere Amazon Alexa. Tre følsomme mikrofoner gjør sånn at den digitale assistenten ikke har problemer med å høre deg.Ikke bekymre deg for å motta en samtale utendørs i løpet av en travel dag. Stråleformingsteknologien med 3 mikrofoner gir krystallklar samtalelyd som lar deg forstå alt mens du eliminerer uønsket bakgrunnsstøy.Trådløs strømforsyning hele dagenEn 8-timers lading varer hele arbeidsdagen, og med ladeetuiet (24 timer) varer den tre ganger lenger. Trenger du litt ekstra strøm, gir bare 10 minutter i ladeetuiet en ekstra times bruk. Det elegante og ergonomiske etuiet kan brukes med både Qi trådløs lading og Type-C-kontakter.Komfort som er merkbar og en passform du kan justereInspirasjon av designet er hentet fra profesjonelle øretelefoner og sitter komfortabelt hele dagen. Første gang du bruker hodetelefonene dine, går den nedlastede JBL-appen gjennom en enkel tetthetskontroll (Seal Check) slik at du får best mulig passform med de tre forskjellige størrelsene på øreproppene som følger med. True Wireless 2190 NOK 2190 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. True Wireless