Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Behagelige True Wireless-ørepropper for trening

JayBird Vista - Black

  Art.nr: 1010062
 • Opptil 6 timer batteritid
 • Ladeetui: 10 timer
 • IPX7: Vann- og svettebestandige
 • Konfigurerbar EQ via app
 • Enkel multifunksjonsknapp

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd. Info

Info
JayBird Vista - Black
Behagelige True Wireless-ørepropper for trening

1 490,-


 • pris: 1 639,-
Legg pakken i handlevognen
JayBird Vista - Black
Behagelige True Wireless-ørepropper for trening

1 490,-


 • pris: 1 789,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Jaybird Vista er et sett True Wireless-ørepropper laget for å tale all slags vær og heftige treningsøkter, ved hjelp av en beskyttende og innskapslet konstruksjon og IPX7-klassifisering. Med tre medfølgene geltupper kan du lett finne fram til den passformen som passer best for deg, slik at du enkelt kan rette din oppmerksomhet mot treningsøkta. Her får du en godt balansert lyd med god bass, som ved hjelp av appen "My Sound" kan tilpasses etter egen smak.

Anbefalt av tek.no

8 av 10 hos TEK.no

"Til trening huker Vista av i alle boksene vi ønsker oss: De sitter godt, er regn- og svetteresistente og har ikke minst en basstung og treningsvennlig lyd." - TEK.no

Les hele anmeldelsen her.

Trygg passform

Jaybird Vista er designet for å passe deg og ditt bruk. Øreproppene leveres med tre utskiftbare geltupper i forskjellige størrelser, slik at du kan finne de som sitter best og mest behagelig i øret. På denne måten kan du enkelt lytte til musikk på trening helt uten å tenke på at de kan falle ut.

Praktisk ladeetui

Det medfølgende ladeetuiet er såpass kompakt at det får god plass i både lomma og veska. Ved å legge øreproppene i etuiet starter de å lade med én gang og er forvart trygt til til neste bruk.

Vann- og svettebestandige

Vista er IPX7-klassifisert og tåler både vann og svette. Ved hjelp av sin unike innkaplsede konstruksjon (EarthProof) er alle kritiske komponenter forseglet mot støv og smuss. Perfekt for deg som trener hardt og svetter mye.

Full app-kontroll

Du kan bytte låter, samt starte og stoppe det som spilles, helt uten å ta fram telefonen. Ved å laste ned appen "My Sound" får du full kontroll over lyden via EQ og du kan også tilpasse funksjonsknappene slik du vil.

Fleksibel batteritd

Med JayBird Vistas True Wireless-ørepropper er du klar for trening på null komma niks! Med batteritid på opptil 6 timer og ytterligere 10 timer i ladeetuiet, er du klar for både joggeturer, styrketrening og pendling. Dersom du skulle glemme å lade de opp før trening, holder det å lade i 5 minutter for å få 1 times batteritid.

Trådløs Bluetooth-tilkobling

Ved hjelp av Bluetooth 5.0 kobles øreproppene til din telefon trådløst og har en rekkevidde på opptil 10 meter. Du kan altså la telefon ligge igjen i garderoben og høre musikk på tredemølla og samtidig bytte låter, ved å kun benytte selve øreproppene.  

I forpakningen:

 • Jaybird Vista-ørepropper
 • 3 geltupper i forskjellig størrelse
 • Ladeetui
 • USB-C-ladekabel
1010062 1010062 JayBird JayBird Vista - Black 985-000871 Jaybird Vista er et sett True Wireless-ørepropper laget for å tale all slags vær og heftige treningsøkter, ved hjelp av en beskyttende og innskapslet konstruksjon og IPX7-klassifisering. Med tre medfølgene geltupper kan du lett finne fram til den passformen som passer best for deg, slik at du enkelt kan rette din oppmerksomhet mot treningsøkta. Her får du en godt balansert lyd med god bass, som ved hjelp av appen "My Sound" kan tilpasses etter egen smak. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> 8 av 10 hos TEK.no "Til trening huker Vista av i alle boksene vi ønsker oss: De sitter godt, er regn- og svetteresistente og har ikke minst en basstung og treningsvennlig lyd." - TEK.noLes hele anmeldelsen her. Trygg passform Jaybird Vista er designet for å passe deg og ditt bruk. Øreproppene leveres med tre utskiftbare geltupper i forskjellige størrelser, slik at du kan finne de som sitter best og mest behagelig i øret. På denne måten kan du enkelt lytte til musikk på trening helt uten å tenke på at de kan falle ut. Praktisk ladeetui Det medfølgende ladeetuiet er såpass kompakt at det får god plass i både lomma og veska. Ved å legge øreproppene i etuiet starter de å lade med én gang og er forvart trygt til til neste bruk. Vann- og svettebestandige Vista er IPX7-klassifisert og tåler både vann og svette. Ved hjelp av sin unike innkaplsede konstruksjon (EarthProof) er alle kritiske komponenter forseglet mot støv og smuss. Perfekt for deg som trener hardt og svetter mye. Full app-kontroll Du kan bytte låter, samt starte og stoppe det som spilles, helt uten å ta fram telefonen. Ved å laste ned appen "My Sound" får du full kontroll over lyden via EQ og du kan også tilpasse funksjonsknappene slik du vil. Fleksibel batteritd Med JayBird Vistas True Wireless-ørepropper er du klar for trening på null komma niks! Med batteritid på opptil 6 timer og ytterligere 10 timer i ladeetuiet, er du klar for både joggeturer, styrketrening og pendling. Dersom du skulle glemme å lade de opp før trening, holder det å lade i 5 minutter for å få 1 times batteritid. Trådløs Bluetooth-tilkobling Ved hjelp av Bluetooth 5.0 kobles øreproppene til din telefon trådløst og har en rekkevidde på opptil 10 meter. Du kan altså la telefon ligge igjen i garderoben og høre musikk på tredemølla og samtidig bytte låter, ved å kun benytte selve øreproppene.   I forpakningen: Jaybird Vista-ørepropper3 geltupper i forskjellig størrelseLadeetuiUSB-C-ladekabel True Wireless 4,4 69 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. True Wireless