Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

True wireless-ørepropper med HearThrough-teknologi

Jabra Elite Sport 2.0

  Art.nr: 1004547
  • Opptil 4,5 timer batteritid
  • IP-67 klassifisert
  • Måler puls og VO2 Max
  • Testvinner i Lyd&Bilde
  • Bluetooth versjon 4.1

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info
Jabra Elite Sport 2.0
True wireless-ørepropper med HearThrough-teknologi

1 490,-


  • pris: 1 539,-
Legg pakken i handlevognen
Jabra Elite Sport 2.0
True wireless-ørepropper med HearThrough-teknologi

1 490,-


  • pris: 1 589,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Jabra Elite Sport gir deg suveren lydkvalitet for både musikk og samtaler. Og med Jabras avanserte og intuitive trådløse design får du best mulig ytelse. Hver ørepropp inneholder to mikrofoner som samarbeider for å filtrere ut bakgrunnsstøy. Dette sikrer at stemmen din er klar og tydelig og at du slipper forstyrrelser fra omgivelsene.

http://www.lydogbilde.no/test/8/75177-2/jabra-elite-sport-2

Testvinner hos Lyd og Bilde

Testing av flere hodetelefoner ga Jabra Elite Sports "Best i test" for balansert lyd, passform, innovative funksjoner som pulsmålere i det indre øret og høres flott ut i både musikk og samtaler.

Med sitt vanntette design og svettegaranti på tre år kan du alltid ta med deg dine ørepropper på treningsstudioet, stranden, jobbeturer eller på gåturer uten at du behøver å være redd for at de går i stykker.

Batteri som holder hele dagen

Jabra Elite Sport kommer med et batteri som gir deg 4,5 timers tale- og lyttetid på en oppladning. Kombiner dette med Jabras bærbare ladefutteral så varer batteriet i hele 13,5 timer.

Deilig komfort hele dagen

Øreproppene tilpasser seg etter dine ører og gir deg overlegen komfort. Du kan kjenne deg trygg og sikker på at de sitter fast så lenge du vil, uansett hvor hardt du trener. Velg om du vil bruke en eller begge øreproppene - og opplev hvordan en sikker passform forbedrer kvaliteten på din lydopplevelse.

Bli mer oppmerksom på dine omgivelser

Ved å trykke på en knapp kan du praktisk slippe inn lyden fra dine omgivelser. Med hjelp av HearThrough blir du mer oppmerksom på hva som skjer rundt deg.

Holdbare ørepropper med 3 års svettegaranti

Jabra Elite Sport er vanntette og kommer med en treårsgaranti mot svetteskader. Etter trening kan de enkelt skyldes rene under rennende vann, Tvil aldri på å ta med deg musikken på treningsstudioet.

 Appen Jabra Sport Life

Enten du er en erfaren idrettsutøver eller bare forsøker å komme i bedre form, kan du trene smartere, ikke hardere, med Jabra Elite Sport og deres innebygde treningsapp, Jabra Sport Life. Den nøyaktige pulsmåleren i øret samarbeider med appen for å ha kontroll på og analysere kondisjonen din, i tillegg til å gi skreddersydd lydcoaching i realtid underveis i treningen.

1004547 Jabra Jabra Elite Sport 2.0 100-98600001-60 Jabra Elite Sport gir deg suveren lydkvalitet for både musikk og samtaler. Og med Jabras avanserte og intuitive trådløse design får du best mulig ytelse. Hver ørepropp inneholder to mikrofoner som samarbeider for å filtrere ut bakgrunnsstøy. Dette sikrer at stemmen din er klar og tydelig og at du slipper forstyrrelser fra omgivelsene. Testvinner hos Lyd og Bilde Testing av flere hodetelefoner ga Jabra Elite Sports "Best i test" for balansert lyd, passform, innovative funksjoner som pulsmålere i det indre øret og høres flott ut i både musikk og samtaler. Med sitt vanntette design og svettegaranti på tre år kan du alltid ta med deg dine ørepropper på treningsstudioet, stranden, jobbeturer eller på gåturer uten at du behøver å være redd for at de går i stykker. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Batteri som holder hele dagen Jabra Elite Sport kommer med et batteri som gir deg 4,5 timers tale- og lyttetid på en oppladning. Kombiner dette med Jabras bærbare ladefutteral så varer batteriet i hele 13,5 timer. Deilig komfort hele dagen Øreproppene tilpasser seg etter dine ører og gir deg overlegen komfort. Du kan kjenne deg trygg og sikker på at de sitter fast så lenge du vil, uansett hvor hardt du trener. Velg om du vil bruke en eller begge øreproppene - og opplev hvordan en sikker passform forbedrer kvaliteten på din lydopplevelse. Bli mer oppmerksom på dine omgivelser Ved å trykke på en knapp kan du praktisk slippe inn lyden fra dine omgivelser. Med hjelp av HearThrough blir du mer oppmerksom på hva som skjer rundt deg. Holdbare ørepropper med 3 års svettegaranti Jabra Elite Sport er vanntette og kommer med en treårsgaranti mot svetteskader. Etter trening kan de enkelt skyldes rene under rennende vann, Tvil aldri på å ta med deg musikken på treningsstudioet.  Appen Jabra Sport Life Enten du er en erfaren idrettsutøver eller bare forsøker å komme i bedre form, kan du trene smartere, ikke hardere, med Jabra Elite Sport og deres innebygde treningsapp, Jabra Sport Life. Den nøyaktige pulsmåleren i øret samarbeider med appen for å ha kontroll på og analysere kondisjonen din, i tillegg til å gi skreddersydd lydcoaching i realtid underveis i treningen. True Wireless 4,3 6 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. True Wireless