Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Støyreduserende og vindtette ørepropper fra Huawei

Huawei Freebuds 3 - Black

  Art.nr: 1010642
 • Opptil 4 timer batteritid og 20 timer via etui
 • Aktiv støyreduksjon
 • Støtter QI-lading
 • Kobles til via Bluetooth 5.1
 • Eliminerer vindstøy

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd Info

Info
Huawei Freebuds 3/Black
Støyreduserende og vindtette ørepropper fra Huawei

1 290,-


 • pris: 1 539,-
Legg pakken i handlevognen
Huawei Freebuds 3/Black
Støyreduserende og vindtette ørepropper fra Huawei

1 290,-


 • pris: 1 539,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Huawei Freebuds 3 er et par trådløse ørepropper med ny og revolusjonerende Kirin A1-chip, som sørger for mye mer stabil tilkobling til mobiltelefonen din via Bluetooth 5.1. Med 4 timer batteritid og ytterligere 20 timer ekstra i ladeetuiet, kan du nyte musikk eller podcast i ro og orden ved hjelp av aktiv støyreduksjon.

Praktisk touchkontroll

Ved hjelp av praktiske touchkontrollere kan du enkelt styre hva enn du hører på, uten å fiske telefonen opp fra lommen. Her kan du for eksempel dobbeltklikke på den høyre proppen for å spille av musikk eller bytte spor, og på den venstre kan du aktivere/deaktivere støyreduksjon. Med en gang du tar de ut av ørene, settes det du hører på automatisk på pause, og du kan enkelt hoppe rett inn igjen der du slapp sist.

Støyreduksjon

Aktiv støyreduksjon

Med en lydprosessor på 356 MHz og Kirin A1-chip, sørger aktiv støyreduksjon for å eliminere irriterende bakgrunnsstøy mye mer effektivt. Ikke la hektiske omgivelser stå i veien for at du skal kunne slappe av til nydelig musikk eller en spennende podcast.

Klar tale ved vindkast

Aerodynamic Mic Duct Design sørger for at du slipper at vindkast går utover samtalekvaliteten og filtrerer ut dette, slik at du høres klart og tydelig på joggeturer, på hesteryggen eller andre aktiviteter som går så fort som opptil 20 km/t.

Kompatibel med QI-lader

Fleksibel lading

Huawei Freebuds 3 har battertid på opptil 4 timer på én ladning og ladetuiet holder 20 timer ekstra. Dersom du har brukt øreproppene i 3 timer, sørger etuiet for å lade de opp igjen til full kapasitet til neste gang de brukes. Etuiet lades via av den medfølgende USB-C-kabelen og kan også lades ved hjelp av en QI-lader. Dersom du har en Huawei-telefon kan etuiet også lades via telefonens batteri.
Qi-lader selges separat.

I forpakningen:

 • Hodetelefoner
 • Ladeetui
 • USB-C-ladekabel
 • Hurtigstartsguide
 • Sikkerhetsinformasjon
 • Garantikort
1010642 1010642 Huawei Huawei Freebuds 3 - Black 55031993 Huawei Freebuds 3 er et par trådløse ørepropper med ny og revolusjonerende Kirin A1-chip, som sørger for mye mer stabil tilkobling til mobiltelefonen din via Bluetooth 5.1. Med 4 timer batteritid og ytterligere 20 timer ekstra i ladeetuiet, kan du nyte musikk eller podcast i ro og orden ved hjelp av aktiv støyreduksjon. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Praktisk touchkontroll Ved hjelp av praktiske touchkontrollere kan du enkelt styre hva enn du hører på, uten å fiske telefonen opp fra lommen. Her kan du for eksempel dobbeltklikke på den høyre proppen for å spille av musikk eller bytte spor, og på den venstre kan du aktivere/deaktivere støyreduksjon. Med en gang du tar de ut av ørene, settes det du hører på automatisk på pause, og du kan enkelt hoppe rett inn igjen der du slapp sist. Aktiv støyreduksjon Med en lydprosessor på 356 MHz og Kirin A1-chip, sørger aktiv støyreduksjon for å eliminere irriterende bakgrunnsstøy mye mer effektivt. Ikke la hektiske omgivelser stå i veien for at du skal kunne slappe av til nydelig musikk eller en spennende podcast. Klar tale ved vindkast Aerodynamic Mic Duct Design sørger for at du slipper at vindkast går utover samtalekvaliteten og filtrerer ut dette, slik at du høres klart og tydelig på joggeturer, på hesteryggen eller andre aktiviteter som går så fort som opptil 20 km/t. Fleksibel lading Huawei Freebuds 3 har battertid på opptil 4 timer på én ladning og ladetuiet holder 20 timer ekstra. Dersom du har brukt øreproppene i 3 timer, sørger etuiet for å lade de opp igjen til full kapasitet til neste gang de brukes. Etuiet lades via av den medfølgende USB-C-kabelen og kan også lades ved hjelp av en QI-lader. Dersom du har en Huawei-telefon kan etuiet også lades via telefonens batteri.Qi-lader selges separat. I forpakningen: HodetelefonerLadeetuiUSB-C-ladekabelHurtigstartsguideSikkerhetsinformasjonGarantikort True Wireless 4,8 13 1290 NOK 1290 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. True Wireless