Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse ørepropper fra Happy Plugs med bra lyd

Happy Plugs Air1 - Black

  Art.nr: 1007513
 • Opptil 14 timer batteritid med etui
 • Vannbestandig
 • Rask å lade
 • Touch-basert kontroll
 • Bluetooth 5.0
Variant Svart
White Marble
Black Marble
Leopard

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Happy Plugs Air 1 er den nye generasjonen trådløse ørepropper fra Happy Plugs som kombinerer både bra lydkvalitet og stilig design. Ved koble til via Bluetooth 5.0, kan du lytte til dine favorittlåter i 3,5 time og lades raskt opp via det medfølgende etuiet som rommer 10,5 timer med batteri.

Full kontroll uten kabler

Med Air 1 trenger du ikke være redd for kabler som kun er i veien. Disse øreproppene fra Happy Plugs kommer nemlig helt uten kabler og du kan heller kose deg med full bevegelsesfrihet med favorittlåtene på øret. Air 1 kan kontrolleres via 14 forskjellige touch-funksjoner, slik at du raskt kan justere lydnivå, starte/stoppe musikken, svare i telefonen og ikke minst, prate med Siri eller Google Assistant. 

Nyt lyd av høy kvalitet

Med Air1 får du oppleve kraftig lyd med dyp bass, fantastisk klarhet og detaljerte høye nivåer. Øreproppene har en optimalisert equalizer for konsekvent ytelse med innebygde silikondeksler som gir deg den perfekte tetningen for optimal lydisolasjon. Du kan med andre ord være trygg på at det du lytter til er av kvalitet. Air 1 leveres med ekstra silikondeksler for å gi deg en perfekt passform og optimal lydopplevelse.

Vannbestandig

Uansett om du tusler i regnet, er på trening eller sitter på bussen på hjem fra jobb eller skole kan du allikevel høre på de diggeste låtene, helt uten å være redd for at litt regn eller svette setter en stopper. På den måten slipper du å bytte ørepropper for enhver anledning, Air 1 passer nemlig til både hverdag og trening.

Enkel lading

Til de nye øreproppene medfølger et stilig og lett etui, som lader øreproppene. Med 3,5 timer spilletid på en ladning og via det praktiske etuiet får du ytterligere 10,5 timer batteritid. Ved å bare legge de i etuiet begynner de å lade og du behøver ikke å stresse med å finne frem ladekabler dersom du befinner deg i tidsklemma. Ved å lade proppene i 15 minutter får du hele 45 minutters spilletid og bruke kun 1 time på å lade seg opp til fullt. Air 1 har også standbytid på 90 timer.

Se også

(47 stk)
 • 5 timers batteritid
 • IP55-sertifisert
 • Testvinner

1 490,-

Se også

(47 stk)
 • 5 timers batteritid
 • IP55-sertifisert
 • Testvinner

1 490,-

1007513 Happy Plugs Happy Plugs Air1 - Black 1616 Happy Plugs Air 1 er den nye generasjonen trådløse ørepropper fra Happy Plugs som kombinerer både bra lydkvalitet og stilig design. Ved koble til via Bluetooth 5.0, kan du lytte til dine favorittlåter i 3,5 time og lades raskt opp via det medfølgende etuiet som rommer 10,5 timer med batteri. Full kontroll uten kabler Med Air 1 trenger du ikke være redd for kabler som kun er i veien. Disse øreproppene fra Happy Plugs kommer nemlig helt uten kabler og du kan heller kose deg med full bevegelsesfrihet med favorittlåtene på øret. Air 1 kan kontrolleres via 14 forskjellige touch-funksjoner, slik at du raskt kan justere lydnivå, starte/stoppe musikken, svare i telefonen og ikke minst, prate med Siri eller Google Assistant.  Nyt lyd av høy kvalitet Med Air1 får du oppleve kraftig lyd med dyp bass, fantastisk klarhet og detaljerte høye nivåer. Øreproppene har en optimalisert equalizer for konsekvent ytelse med innebygde silikondeksler som gir deg den perfekte tetningen for optimal lydisolasjon. Du kan med andre ord være trygg på at det du lytter til er av kvalitet. Air 1 leveres med ekstra silikondeksler for å gi deg en perfekt passform og optimal lydopplevelse. Vannbestandig Uansett om du tusler i regnet, er på trening eller sitter på bussen på hjem fra jobb eller skole kan du allikevel høre på de diggeste låtene, helt uten å være redd for at litt regn eller svette setter en stopper. På den måten slipper du å bytte ørepropper for enhver anledning, Air 1 passer nemlig til både hverdag og trening. Enkel lading Til de nye øreproppene medfølger et stilig og lett etui, som lader øreproppene. Med 3,5 timer spilletid på en ladning og via det praktiske etuiet får du ytterligere 10,5 timer batteritid. Ved å bare legge de i etuiet begynner de å lade og du behøver ikke å stresse med å finne frem ladekabler dersom du befinner deg i tidsklemma. Ved å lade proppene i 15 minutter får du hele 45 minutters spilletid og bruke kun 1 time på å lade seg opp til fullt. Air 1 har også standbytid på 90 timer. True Wireless 3 30 990 NOK 990 NewCondition InStock
 1. Lyd og Bilde
 2. Hodetelefoner
 3. True Wireless