Vanntette True Wireless-ørepropper til trening

Andersson TWS-3000 - Sport

  Art.nr: 1008761
 • Opptil 4 timers batteritid
 • IPX6: Vanntett
 • Lades i medfølgende etui
 • Innebygget mikrofon og touchkontroll
 • Støtter talestyring

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson TWS-3000 er par vanntette True Wireless-ørepropper med et spenstig og sportslig design som leveres med et praktisk ladeetui. Ved hjelp av sertifisert IPX6-klassifisering tåler de en joggetur i regnet og har en batteritid på opptil 4 timer. Øreproppene lades enkelt i det praktiske ladeetuiet og gir deg opptil 12 timer ekstra batteritid (3 x 4 timer).

Trådløs frihet på joggeturen

Tilpasset trening

TWS-3000 passer med sitt praktiske design perfekt til en aktiv livsstil og harde treningsøkter. Bøylene som går bak ørene passer på at øreproppene holder seg på plass uansett om du sykler, jogger eller generelt beveger mye på deg. Du trenger med andre ord ikke være redd for at de faller ut og du kan heller konsentrere deg om å ikke snuble i dine egne ben.

Vann- og svettebestandige

Ved hjelp av IPX6 er øreproppene vanntette og fungerer utmerket å bruke dersom det skulle begynne å regne mens du jogger. Du kan også benytte øreproppene under lengre løpeturer og harde treningsøkter - selv som svetten renner.

Kompatibel med iOS och Android

Du kobler enkelt TWS-3000 til din mobiltelefon og andre enheter via Bluetooth 5.0. Øreproppene støtter både Android og iOS-baserte smartenheter og gir deg fullstendig kontroll over musikk, telefonsamtaler eller talestyring. Dessuten kobler de seg automatisk til telefonen raskt med en gang du tar de ut av ladeetuiet.

Praktisk ladeetui med ekstra batteritid

TWS-3000 lades ved hjelp av det smart og svær praktisket ladeetuiet. Når det er dags for å lade trenger du bare å putte proppene i etuiet og ved hjelp av en LED-indikator, kan du enkelt og tydelig se hvor mye batteri som er igjen. Øreproppene har batteritid på opptil 4 timer alene og sammen med et fulladet etui, har du nok til 12 timer med moro. Etuiet lades ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.

I forpakningen:

 • TWS-3000 
 • Ladeetui
 • MicroUSB-ladekabel
 • Bruksanvisning
Andersson TWS-3000 tilbehør
1008761 Andersson Andersson TWS-3000 - Sport Andersson TWS-3000 er par vanntette True Wireless-ørepropper med et spenstig og sportslig design som leveres med et praktisk ladeetui. Ved hjelp av sertifisert IPX6-klassifisering tåler de en joggetur i regnet og har en batteritid på opptil 4 timer. Øreproppene lades enkelt i det praktiske ladeetuiet og gir deg opptil 12 timer ekstra batteritid (3 x 4 timer). Tilpasset trening TWS-3000 passer med sitt praktiske design perfekt til en aktiv livsstil og harde treningsøkter. Bøylene som går bak ørene passer på at øreproppene holder seg på plass uansett om du sykler, jogger eller generelt beveger mye på deg. Du trenger med andre ord ikke være redd for at de faller ut og du kan heller konsentrere deg om å ikke snuble i dine egne ben. Vann- og svettebestandige Ved hjelp av IPX6 er øreproppene vanntette og fungerer utmerket å bruke dersom det skulle begynne å regne mens du jogger. Du kan også benytte øreproppene under lengre løpeturer og harde treningsøkter - selv som svetten renner. Kompatibel med iOS och Android Du kobler enkelt TWS-3000 til din mobiltelefon og andre enheter via Bluetooth 5.0. Øreproppene støtter både Android og iOS-baserte smartenheter og gir deg fullstendig kontroll over musikk, telefonsamtaler eller talestyring. Dessuten kobler de seg automatisk til telefonen raskt med en gang du tar de ut av ladeetuiet. Praktisk ladeetui med ekstra batteritid TWS-3000 lades ved hjelp av det smart og svær praktisket ladeetuiet. Når det er dags for å lade trenger du bare å putte proppene i etuiet og ved hjelp av en LED-indikator, kan du enkelt og tydelig se hvor mye batteri som er igjen. Øreproppene har batteritid på opptil 4 timer alene og sammen med et fulladet etui, har du nok til 12 timer med moro. Etuiet lades ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. I forpakningen: TWS-3000 LadeetuiMicroUSB-ladekabelBruksanvisning True Wireless 2,6 15 399 NOK 399 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. True Wireless