Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

True Wireless-hodetelefoner med ladeetui og touchkontroll

Andersson TWP-3000 - Black

  Art.nr: 1008762
 • Inntil 4 timers batteritid
 • Ytterligere to ladninger i etui
 • Innebygget mikrofon og touchkontroll
 • IPX4-sertifisert: Vanntett
 • Automatisk tilkobling

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson TWP-3000 er et sett True Wireless-hodetelefoner som leveres med et elegant ladeetui som får god plass i lomma. Øreproppene har en batteritid på opptil 4 timer og ved hjelp av ladeetuiet kan de lades opptil 2 ganger.

Både iOS- og Android-kompatibel

De kompakte hodetelefonene egner seg godt til bruk til alle tenkelige situasjoner og kobles trådløst til både smarttelefon og nettbrett ved hjelp av Bluetooth 5.0. Med en rekkevidde på inntil 10 meter, kan du la telefonen hvile trygt i veska eller lomma når du hører på musikk på vei til jobb eller er på joggetur i skogen. TWP-3000 støtter både iOS- og Android-baserte enheter og du får fullstendig kontroll over musikk, telefonsamtaler eller talestyring. Hodetelefonene kobler seg dessuten raskt til tilkoblet enhet med en gang de tas ut av etuiet.

Touchkontroll

Ved hjelp av den smidige touchkontrollen kan du enkelt få fullstendig kontroll. Kun ved å bruke fingeren kan du lett betjene telefonsamtaler, starte taleassistenten og også kontrollere det som spilles av, samt styre volum. Du trenger med andre ord ikke fiske telefonen opp av lomma hver gang du skal bytte låte eller ta telefonen, det gjør du enkelt med kun ett dobbeltrykk.

Praktisk ladeetui

TWP-3000 lades raskt og enkelt via et praktisk ladeetui, som lader hodetelefonene når de ikke er i bruk. Selve øreproppene holder en batteritid på inntil 4 timer og ved hjelp av det smarte ladeetuiet får du ytterligere to ladninger.
Du kan lett få oversikt over hvor mye strøm som er igjen i etuiet ved å se hvordan lyset blinker i indikatoren. Ladeetuiet lades opp til full kapasitet på 90 minutter via den medfølgende USB-C-kabelen. USB-lader selges separat.

I forpakningen:

 • Ørepropper
 • Ladeetui
 • USB-C-ladekabel
 • Bruksanvisning

Se også

(63 stk)
 • Opptil 27 timers batteritid med ladeetui
 • IPX5: Tåler vannsprut
 • Bluetooth 5.0

299,-

Se også

(63 stk)
 • Opptil 27 timers batteritid med ladeetui
 • IPX5: Tåler vannsprut
 • Bluetooth 5.0

299,-

1008762 Andersson Andersson TWP-3000 - Black Andersson TWP-3000 er et sett True Wireless-hodetelefoner som leveres med et elegant ladeetui som får god plass i lomma. Øreproppene har en batteritid på opptil 4 timer og ved hjelp av ladeetuiet kan de lades opptil 2 ganger. Både iOS- og Android-kompatibel De kompakte hodetelefonene egner seg godt til bruk til alle tenkelige situasjoner og kobles trådløst til både smarttelefon og nettbrett ved hjelp av Bluetooth 5.0. Med en rekkevidde på inntil 10 meter, kan du la telefonen hvile trygt i veska eller lomma når du hører på musikk på vei til jobb eller er på joggetur i skogen. TWP-3000 støtter både iOS- og Android-baserte enheter og du får fullstendig kontroll over musikk, telefonsamtaler eller talestyring. Hodetelefonene kobler seg dessuten raskt til tilkoblet enhet med en gang de tas ut av etuiet. Touchkontroll Ved hjelp av den smidige touchkontrollen kan du enkelt få fullstendig kontroll. Kun ved å bruke fingeren kan du lett betjene telefonsamtaler, starte taleassistenten og også kontrollere det som spilles av, samt styre volum. Du trenger med andre ord ikke fiske telefonen opp av lomma hver gang du skal bytte låte eller ta telefonen, det gjør du enkelt med kun ett dobbeltrykk. Praktisk ladeetui TWP-3000 lades raskt og enkelt via et praktisk ladeetui, som lader hodetelefonene når de ikke er i bruk. Selve øreproppene holder en batteritid på inntil 4 timer og ved hjelp av det smarte ladeetuiet får du ytterligere to ladninger.Du kan lett få oversikt over hvor mye strøm som er igjen i etuiet ved å se hvordan lyset blinker i indikatoren. Ladeetuiet lades opp til full kapasitet på 90 minutter via den medfølgende USB-C-kabelen. USB-lader selges separat. I forpakningen: ØrepropperLadeetuiUSB-C-ladekabelBruksanvisning True Wireless 299 NOK 299 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og Bilde
 2. Hodetelefoner
 3. True Wireless