Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntette True Wireless-propper med ladeetui

Andersson TEW-3100 - White

  Art.nr: 1010486
 • Opptil 4,5 timer batteritid
 • True Wireless Stereo Plus
 • Innebygget mikrofon og touch-kontroll
 • Støtter telefoner med taleassistent
 • Praktisk ladeetui

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Farge: Hvit

Andersson TEW-3100 - White
Vanntette True Wireless-propper med ladeetui

199,-


 • pris: 448,-
Legg pakken i handlevognen
Andersson TEW-3100 - White
Vanntette True Wireless-propper med ladeetui

199,-


 • pris: 348,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson TEW-3100 er perfekt til deg som ønsker å berike joggeturen med musikk, selv om det pøser ned. Øreproppene er velsignet med beskyttelsesgrad IPX5 som sørger for at de tåler både joggeturer og rusleturer, dersom det skulle bli vått ute. Med spilletid på opptil 4,5 timer og med medfølgende ladeetui får du totalt 27 timer til å lytte, har du nok strøm til både lengre og kortere turer. Øreproppene fungerer like godt hver for seg, som sammen.

Med lav vekt på kun 4 gram får du et par hodetelefoner som er behagelige å bruke uansett hvor du foretar deg. TEW-3100 tilkobles telefonen din via Bluetooth og har integrerte mikrofoner som sørger for at du høres godt i andre enden.

TWS+

De trådløse hodetelefonene fungerer like sammen som hver for seg. Med både stereolyd og doble mikrofoner, spiller det ingen rolle om du bruker begge eller kun én propp som handsfree. 

Praktisk ladeetui

TEW-3100 lades via et smart og praktisk ladeetui. Det eneste du behøver å gjøre er å legge de i etuiet for å lade, samtidig som de beskyttes for støv og holder seg på ett sted. På selve etuiet finnes det en LED-indikator som tydelig viser hvor mye batterikapasitet som er igjen og holder over 27 timer med batterikapasitet i reserve. For å lade selve etuiet, bruker du enkelt den medfølgende USB-C-kabelen.
Veggkontakt selges separat.

Elegant touchkontroll og komfortabel passform

Ved hjelp av sin knappe vekt på kun 4 gram sitter de lett og godt i øret. Du styrer enkelt telefonsamtalen, musikken eller lydnivået ved å benytte touchkontrollen som sitter på midten av begge proppene.

iOS- og Android-kompatibel

TEW-3100 passer til alle situasjoner, enten det er på bussen eller på jobb og kobles lett til mobiltelefonen din ved hjelp av Bluetooth 5.0. Hodetelefonene fungerer utmerket til både iOS- og Android-baserte smartenheter og gir deg full kontroll over både telefonsamtaler og musikk, samtidig som de kobler seg raskt til telefonen når de tas ut av etuiet.

I forpakningen

 • Hodetelefoner
 • Ladeetui
 • Silikontupper
 • USB-C-ladekabel
 • Bruksanvisning
1010486 1010486 Andersson Andersson TEW-3100 - White Andersson TEW-3100 er perfekt til deg som ønsker å berike joggeturen med musikk, selv om det pøser ned. Øreproppene er velsignet med beskyttelsesgrad IPX5 som sørger for at de tåler både joggeturer og rusleturer, dersom det skulle bli vått ute. Med spilletid på opptil 4,5 timer og med medfølgende ladeetui får du totalt 27 timer til å lytte, har du nok strøm til både lengre og kortere turer. Øreproppene fungerer like godt hver for seg, som sammen. Med lav vekt på kun 4 gram får du et par hodetelefoner som er behagelige å bruke uansett hvor du foretar deg. TEW-3100 tilkobles telefonen din via Bluetooth og har integrerte mikrofoner som sørger for at du høres godt i andre enden. TWS+ De trådløse hodetelefonene fungerer like sammen som hver for seg. Med både stereolyd og doble mikrofoner, spiller det ingen rolle om du bruker begge eller kun én propp som handsfree.  Praktisk ladeetui TEW-3100 lades via et smart og praktisk ladeetui. Det eneste du behøver å gjøre er å legge de i etuiet for å lade, samtidig som de beskyttes for støv og holder seg på ett sted. På selve etuiet finnes det en LED-indikator som tydelig viser hvor mye batterikapasitet som er igjen og holder over 27 timer med batterikapasitet i reserve. For å lade selve etuiet, bruker du enkelt den medfølgende USB-C-kabelen.Veggkontakt selges separat. Elegant touchkontroll og komfortabel passform Ved hjelp av sin knappe vekt på kun 4 gram sitter de lett og godt i øret. Du styrer enkelt telefonsamtalen, musikken eller lydnivået ved å benytte touchkontrollen som sitter på midten av begge proppene. iOS- og Android-kompatibel TEW-3100 passer til alle situasjoner, enten det er på bussen eller på jobb og kobles lett til mobiltelefonen din ved hjelp av Bluetooth 5.0. Hodetelefonene fungerer utmerket til både iOS- og Android-baserte smartenheter og gir deg full kontroll over både telefonsamtaler og musikk, samtidig som de kobler seg raskt til telefonen når de tas ut av etuiet. I forpakningen HodetelefonerLadeetuiSilikontupperUSB-C-ladekabelBruksanvisning True Wireless 4,1 111 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. True Wireless