Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse ørepropper med lang batteritid

Andersson TEW-3000 - White

  Art.nr: 1008760
 • Opptil 27 timers batteritid med ladeetui
 • IPX5: Tåler vannsprut
 • Bluetooth 5.0
 • Innebygget mikrofon og touch-kontroll
 • Android- og iOS-kompatibel

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson TEW-3000 er perfekt til deg som ønsker å berike joggeturen med musikk, selv om det pøser ned. Øreproppene er velsignet med klasse IPX5 som sørger for at de tåler både joggeturer og rusleturer, dersom det skulle bli vått ute. Med spilletid på opptil 4,5 timer og 27 timer ekstra batteritid i det medfølgende ladeetuiet, har du nok strøm til både lengre og kortere turer.

Med lav vekt på kun 4 gram får du et par hodetelefoner som er behagelige å bruke uansett hvor du foretar deg. TEW-3000 tilkobles telefonen din via Bluetooth og har integrerte mikrofoner som sørger for at du høres godt i andre enden.

iOS- og Android-kompatibel

TEW-3000 passer til alle situasjoner, enten det er på bussen eller på jobb og kobles lett til mobiltelefonen din ved hjelp av Bluetooth 5.0. Hodetelefonene fungerer utmerket til både iOS- og Android-baserte smartenheter og gir deg full kontroll over både telefonsamtaler og musikk, samtidig som de kobler seg raskt til telefonen når de tas ut av etuiet.

Praktisk ladeetui

TEW-3000 lades via et smart og praktisk ladeetui. Det eneste du behøver å gjøre er å legge de i etuiet for å lade, samtidig som de beskyttes for støv og holder seg på ett sted. På selve etuiet finnes det en LED-indikator som tydelig viser hvor mye batterikapasitet som er igjen og holder over 27 timer med batterikapasitet i reserve. For å lade selve etuiet, bruker du enkelt den medfølgende USB-C-kabelen.
Veggkontakt selges separat.

True Wireless-hodetelefoner

De trådløse hodetelefonene fungerer like sammen som hver for seg. Med både stereolyd og doble mikrofoner, spiller det ingen rolle om du bruker begge eller kun én propp som handsfree. 

Elegant touchkontroll og komfortabel passform

Ved hjelp av sin knappe vekt på kun 4 gram sitter de lett og godt i øret. Du styrer enkelt telefonsamtalen, musikken eller lydnivået ved å benytte touchkontrollen som sitter på midten av begge proppene.

I forpakningen

 • Hodetelefoner
 • Ladeetui
 • Silikontupper
 • USB-C-ladekabel
 • Bruksanvisning

Se også

(47 stk)
 • Opptil 4,5 timer batteritid
 • True Wireless Stereo Plus
 • Innebygget mikrofon og touch-kontroll

499,-

Se også

(47 stk)
 • Opptil 4,5 timer batteritid
 • True Wireless Stereo Plus
 • Innebygget mikrofon og touch-kontroll

499,-

1008760 Andersson Andersson TEW-3000 - White Andersson TEW-3000 er perfekt til deg som ønsker å berike joggeturen med musikk, selv om det pøser ned. Øreproppene er velsignet med klasse IPX5 som sørger for at de tåler både joggeturer og rusleturer, dersom det skulle bli vått ute. Med spilletid på opptil 4,5 timer og 27 timer ekstra batteritid i det medfølgende ladeetuiet, har du nok strøm til både lengre og kortere turer. Med lav vekt på kun 4 gram får du et par hodetelefoner som er behagelige å bruke uansett hvor du foretar deg. TEW-3000 tilkobles telefonen din via Bluetooth og har integrerte mikrofoner som sørger for at du høres godt i andre enden. iOS- og Android-kompatibel TEW-3000 passer til alle situasjoner, enten det er på bussen eller på jobb og kobles lett til mobiltelefonen din ved hjelp av Bluetooth 5.0. Hodetelefonene fungerer utmerket til både iOS- og Android-baserte smartenheter og gir deg full kontroll over både telefonsamtaler og musikk, samtidig som de kobler seg raskt til telefonen når de tas ut av etuiet. Praktisk ladeetui TEW-3000 lades via et smart og praktisk ladeetui. Det eneste du behøver å gjøre er å legge de i etuiet for å lade, samtidig som de beskyttes for støv og holder seg på ett sted. På selve etuiet finnes det en LED-indikator som tydelig viser hvor mye batterikapasitet som er igjen og holder over 27 timer med batterikapasitet i reserve. For å lade selve etuiet, bruker du enkelt den medfølgende USB-C-kabelen.Veggkontakt selges separat. True Wireless-hodetelefoner De trådløse hodetelefonene fungerer like sammen som hver for seg. Med både stereolyd og doble mikrofoner, spiller det ingen rolle om du bruker begge eller kun én propp som handsfree.  Elegant touchkontroll og komfortabel passform Ved hjelp av sin knappe vekt på kun 4 gram sitter de lett og godt i øret. Du styrer enkelt telefonsamtalen, musikken eller lydnivået ved å benytte touchkontrollen som sitter på midten av begge proppene. I forpakningen HodetelefonerLadeetuiSilikontupperUSB-C-ladekabelBruksanvisning True Wireless 3,2 66 299 NOK 299 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. True Wireless