Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakte og IPX5-beskyttede True Wireless-ørepropper

Andersson TEW-1000 - Black

  Art.nr: 1012154
 • Opptil 6 timers batteritid
 • Kapslingsgrad IPX5
 • Kobles til trådløst via Bluetooth 5.0
 • Touchkontroll
 • Parer automatisk med telefonen

Internett

Forventet på lager: 29.01.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Andersson TEW-1000 - Black
Kompakte og IPX5-beskyttede True Wireless-ørepropper

199,-


 • pris: 298,-
Legg pakken i handlevognen
Andersson TEW-1000 - Black
Kompakte og IPX5-beskyttede True Wireless-ørepropper

199,-


 • pris: 298,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson TEW-1000 er et par vanntette True Wireless-ørepropper i et kompakt og ergonomisk design, som passer godt inn i det hverdagslige. Ved hjelp av kapslingsgraden IPX5 tåler den regntunge tusleturer og kan tas med absolutt over alt. Med opptil 6 timers batteritid og et ladeetui som gir deg 30 timer sammenlagt, har du nok batteri til å kose deg med musikk eller snakke i telefonen uansett hvor du er.

Kompakt og ergonomisk

Andersson TEW-1000 er et par behagelige og kompakte True Wireless-ørepropper. Her følger det med silikonpropper som sørger for at de holder seg i ørene og ikke minst, for at de skal føles komfortable. 

True Wireless

De trådløse øreproppene fungerer like bra hver for seg som de gjør sammen. Med stereolyd og doble mikrofoner kan du høre på musikk og snakke i telefonen, ved å kun bruke én ørepropp.

Vanntette

Ved hjelp av kapslingsgraden IPX5, tåler Andersson TEW-1000 regntunge rusleturer om kvelden. Med andre ord, så tåler øreproppene vannsprut fra alle kanter. Det betyr at du ikke behøver å bekymre deg for eventuelle fuktskader dersom det regner eller om du befinner deg på bassengkanten.

Passer til både iOS og Android

TEW-1000 er fullstendig trådløse og pares opp med en smarttelefon eller et nettbrett via Bluetooth 5.0. Øreproppene er fullt kompatible med iOS- og Android-baserte smartenheter og gir deg fullstendig kontroll over musikken du hører på, telefonsamtaler eller talestyring. I tillegg er TEW-1000 utstyrt med egenskapen som sørger for at de automatisk kobler seg til telefonen når de tas ut av ladeetuiet, så lenge du allerede har koblet til de.

Lang batteritid

Med øreproppene kan du høre på musikk i opptil 6 timer og ved hjelp av ladeetuiet, har du ytterligere 24 timer batteritid tilgjengelig slik at du totalt har 30 timer. Ladeetuiet lades ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Vegglader selges separat.

Enkel å lade

Øreproppene lades het enkelt via ladeetuiet. Du trenger bare putte de i etuiet for at de skal lades og der ligger de trygt å venter til neste gang du trenger underholdning på bussen. For å lade etuiet til full kapasitet, trenger de kun 1 timer og ved hjelp av etuiets LED-indikator, kan du se hvor mye batteri som er igjen.

I pakken:

 • Andersson TEW-1000
 • Ladeetui
 • To sett øreplugger
 • USB-C-ladekabel
 • Bruksanvisning
1012154 1012154 Andersson Andersson TEW-1000 - Black Andersson TEW-1000 er et par vanntette True Wireless-ørepropper i et kompakt og ergonomisk design, som passer godt inn i det hverdagslige. Ved hjelp av kapslingsgraden IPX5 tåler den regntunge tusleturer og kan tas med absolutt over alt. Med opptil 6 timers batteritid og et ladeetui som gir deg 30 timer sammenlagt, har du nok batteri til å kose deg med musikk eller snakke i telefonen uansett hvor du er. Kompakt og ergonomisk Andersson TEW-1000 er et par behagelige og kompakte True Wireless-ørepropper. Her følger det med silikonpropper som sørger for at de holder seg i ørene og ikke minst, for at de skal føles komfortable.  True Wireless De trådløse øreproppene fungerer like bra hver for seg som de gjør sammen. Med stereolyd og doble mikrofoner kan du høre på musikk og snakke i telefonen, ved å kun bruke én ørepropp. Vanntette Ved hjelp av kapslingsgraden IPX5, tåler Andersson TEW-1000 regntunge rusleturer om kvelden. Med andre ord, så tåler øreproppene vannsprut fra alle kanter. Det betyr at du ikke behøver å bekymre deg for eventuelle fuktskader dersom det regner eller om du befinner deg på bassengkanten. Passer til både iOS og Android TEW-1000 er fullstendig trådløse og pares opp med en smarttelefon eller et nettbrett via Bluetooth 5.0. Øreproppene er fullt kompatible med iOS- og Android-baserte smartenheter og gir deg fullstendig kontroll over musikken du hører på, telefonsamtaler eller talestyring. I tillegg er TEW-1000 utstyrt med egenskapen som sørger for at de automatisk kobler seg til telefonen når de tas ut av ladeetuiet, så lenge du allerede har koblet til de. Lang batteritid Med øreproppene kan du høre på musikk i opptil 6 timer og ved hjelp av ladeetuiet, har du ytterligere 24 timer batteritid tilgjengelig slik at du totalt har 30 timer. Ladeetuiet lades ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Vegglader selges separat. Enkel å lade Øreproppene lades het enkelt via ladeetuiet. Du trenger bare putte de i etuiet for at de skal lades og der ligger de trygt å venter til neste gang du trenger underholdning på bussen. For å lade etuiet til full kapasitet, trenger de kun 1 timer og ved hjelp av etuiets LED-indikator, kan du se hvor mye batteri som er igjen. I pakken: Andersson TEW-1000LadeetuiTo sett ørepluggerUSB-C-ladekabelBruksanvisning True Wireless 4 68 199 NOK 199 NewCondition PreOrder
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. True Wireless