Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse treningsørepropper med innebygd pulsmåler

Amazfit Powerbuds - Dynamic Black

  Art.nr: 1013095
 • Opptil 24 timer batteritd med lateetui
 • IP55: Støv- og vannbestandig
 • Avtakbare magnetiske bøyler
 • Støyreduksjon
 • Innebygd pulsmåler med PPG-Sensor

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Farge: Svart

Info
Amazfit Powerbuds - Dynamic Black
Trådløse treningsørepropper med innebygd pulsmåler

890,-


 • pris: 989,-
Legg pakken i handlevognen
Amazfit Powerbuds - Dynamic Black
Trådløse treningsørepropper med innebygd pulsmåler

890,-


 • pris: 989,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Amazfit Powerbuds er et par støv- og vannbestandige trådløse ørepropper med innebygd pulsmåler, som gir deg full kontroll og samtidig hjelper deg å effektivisere treningsøkter. Med batteritid på opptil 24 timer sammenlagt med ladeetuiet, kan du være sikker på at du blir sliten lenge ørepluggene går tom for strøm.

Beskyttet mot vann og støv

Ikke la regnvær stå i veien for løpeturen, for ved hjelp av IP55-beskyttelse mot vann og støv spiller det ingen rolle om det regner eller du svetter.

Innebygd pulsmåler

Amazfit Powerbuds har en innebygd pulsmåler, slik at du har full kontroll til enhver tid. Ved hjelp av en PPG-sensor i øreproppen, registreres puls med nøyaktighet og er kompatibel med flere apper. Ved å ha kontroll på pulsen vet du når du kan trene hardere, samt når du burde hvile.

Effektiv støyreduksjon

Ved hjelp av to mikrofoner som tar inn lyd rundt deg, reduseres støy slik at du får klar og tydelig lyd dersom du snakker i telefonen.

Magnetiske og avtakbare bøyler

De magnetiske bøylene kan enkelt tas av og settes på, slik at du enkelt kan tilpasse øreproppene etter dine ører og behov. Når de ikke er i bruk, kan de enkelt oppbevares i det praktiske ladeetuiet.

Opptil 24 timer batteritid

Øretelefonene yter opptil 8 timer ved fulladet batteri alene. Sammen med det praktiske ladeetuiet, har du ytterligere 16 timer. Det betyr at du kan nyte godt av opptil 24 timer med musikk. Skulle det være krise og du har glemt å lade, får du ved 15 minutters lading opptil 3 timer batteritid, med pulsmåleren slått av. 

I pakken:

 • Amazfit Powerbuds
 • Laddetui
 • Magnetiske, avtakbare ørebøyler
 • USB-C-kabal til lading
 • Silikonplugger (XS, S, M og L)
 • Bruksanvisning
1013095 1013095 Amazfit Amazfit Powerbuds - Dynamic Black A1965DB Amazfit Powerbuds er et par støv- og vannbestandige trådløse ørepropper med innebygd pulsmåler, som gir deg full kontroll og samtidig hjelper deg å effektivisere treningsøkter. Med batteritid på opptil 24 timer sammenlagt med ladeetuiet, kan du være sikker på at du blir sliten lenge ørepluggene går tom for strøm. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Beskyttet mot vann og støv Ikke la regnvær stå i veien for løpeturen, for ved hjelp av IP55-beskyttelse mot vann og støv spiller det ingen rolle om det regner eller du svetter. Innebygd pulsmåler Amazfit Powerbuds har en innebygd pulsmåler, slik at du har full kontroll til enhver tid. Ved hjelp av en PPG-sensor i øreproppen, registreres puls med nøyaktighet og er kompatibel med flere apper. Ved å ha kontroll på pulsen vet du når du kan trene hardere, samt når du burde hvile. Effektiv støyreduksjon Ved hjelp av to mikrofoner som tar inn lyd rundt deg, reduseres støy slik at du får klar og tydelig lyd dersom du snakker i telefonen. Magnetiske og avtakbare bøyler De magnetiske bøylene kan enkelt tas av og settes på, slik at du enkelt kan tilpasse øreproppene etter dine ører og behov. Når de ikke er i bruk, kan de enkelt oppbevares i det praktiske ladeetuiet. Opptil 24 timer batteritid Øretelefonene yter opptil 8 timer ved fulladet batteri alene. Sammen med det praktiske ladeetuiet, har du ytterligere 16 timer. Det betyr at du kan nyte godt av opptil 24 timer med musikk. Skulle det være krise og du har glemt å lade, får du ved 15 minutters lading opptil 3 timer batteritid, med pulsmåleren slått av.  I pakken: Amazfit PowerbudsLaddetuiMagnetiske, avtakbare ørebøylerUSB-C-kabal til ladingSilikonplugger (XS, S, M og L)Bruksanvisning True Wireless 3,5 18 890 NOK 890 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. True Wireless