Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sportshodetelefoner med Bluetooth og touchpanel

Urbanears Hellas Trail - Blue/Black

  Art.nr: 228573
 • Vaskbare øreputer og hodebånd
 • Opp til 14 timers batteritid
 • Perfekt for trening
 • Innebygd mikrofon
 • Touchpanel på øreklokken
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)
Variant Blå/svart
Grå/oransje
Blå/svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Urbanears Hellas

Urbanears Hellas er et par sportshodetelefoner for de som liker over-ear-konstruksjon men ikke vil bli hindret av ledninger under treningen. Koble hodetelefonene til mobilen via Bluetooth og kontrollerer musikken via touchpanelet på utsiden av øreklokken!

Hodetelefoner for trening

Hellas er laget for å henge med i treningsstudio eller på løpeturen. Hvis du ikke liker små in-ear hodetelefoner og heller ønsker en lett, slitesterk hodetelefon med hodebånd så er Urbanears Hellas noe for deg. De myke øreputene og hodebåndet tåler svette og tåler å bli fuktige. Og best av alt - både øreputene og hodebåndet er avtakbart og kan vaskes i vaskemaskin, slik at du kan få freshe hodetelefoner etter en lang treningsøkt!

Smart swipe-funksjon

Bytt sang og kontroller lyden direkte via den venstre øreklokke.  Det smarte touch-systemet gjør at du kan sveipe fingeren sidelengs for å endre sang og vertikalt for å øke eller redusere volumet.

Trådløs tilkobling med Bluetooth

Ledninger som henger og slenger er det siste man ønsker under treningen. Du kobler Urbanears Hellas til smarttelefonen din via Bluetooth, slik at du kan ikke trenger å bekymre deg for ledning som er i veien. Det innebygde batteriet gir deg opptil 14 timers spilletid, slik at du har tid til å kjøre en full maraton før du trenger å lade den. Standby-tiden er ca 250 timer og ladningen foregår med en microUSB-kabel.

Innebygd mikrofon

Bruk hodetelefonen til å holde kontakten med kjære og nære. Via Bluetooth tar du enkelt imot samtaler ved å trykke på touch-paden.

Se også

(16 stk)
 • Innebygget mikrofon og kontroll
 • Koble til et ekstra par med ZoundPlug
 • Naturlig og klar lyd

549,-

Se også

(16 stk)
 • Innebygget mikrofon og kontroll
 • Koble til et ekstra par med ZoundPlug
 • Naturlig og klar lyd

549,-

Anbefalt tilbehør

(5 stk)
 • Lengde: 1 meter
 • Støtte for 2,4 A
 • Lightning, MikroUSB og USB-C

39,-

228573 Urbanears Urbanears Hellas Trail - Blue/Black 4091225 Urbanears Hellas Urbanears Hellas er et par sportshodetelefoner for de som liker over-ear-konstruksjon men ikke vil bli hindret av ledninger under treningen. Koble hodetelefonene til mobilen via Bluetooth og kontrollerer musikken via touchpanelet på utsiden av øreklokken! Hodetelefoner for trening Hellas er laget for å henge med i treningsstudio eller på løpeturen. Hvis du ikke liker små in-ear hodetelefoner og heller ønsker en lett, slitesterk hodetelefon med hodebånd så er Urbanears Hellas noe for deg. De myke øreputene og hodebåndet tåler svette og tåler å bli fuktige. Og best av alt - både øreputene og hodebåndet er avtakbart og kan vaskes i vaskemaskin, slik at du kan få freshe hodetelefoner etter en lang treningsøkt! Smart swipe-funksjon Bytt sang og kontroller lyden direkte via den venstre øreklokke.  Det smarte touch-systemet gjør at du kan sveipe fingeren sidelengs for å endre sang og vertikalt for å øke eller redusere volumet. Trådløs tilkobling med Bluetooth Ledninger som henger og slenger er det siste man ønsker under treningen. Du kobler Urbanears Hellas til smarttelefonen din via Bluetooth, slik at du kan ikke trenger å bekymre deg for ledning som er i veien. Det innebygde batteriet gir deg opptil 14 timers spilletid, slik at du har tid til å kjøre en full maraton før du trenger å lade den. Standby-tiden er ca 250 timer og ladningen foregår med en microUSB-kabel. Innebygd mikrofon Bruk hodetelefonen til å holde kontakten med kjære og nære. Via Bluetooth tar du enkelt imot samtaler ved å trykke på touch-paden. Trådløse 4 21 299 NOK 299 NewCondition Discontinued
 1. Lyd & Bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Trådløse