Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse hodetelefoner med fantastisk lyd fra Sennheiser

Sennheiser RS 120 II

  Art.nr: 162182
  • Opptil 20 timer batteritid
  • Opptil 100 meters rekkevidde
  • Klar lyd med god bass
  • Oppladbare batterier inkludert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sennheiser-RS120 ll er et trådløst headset som gir deg full frihet når du hører på musikk! Det velbalanserte lydbildet gir en opplevelse utenom det vanlige. Enten du hører på musikk, ser på tv eller film vil RS120 ll være det ideelle valget.

Med en rekkevidde på 100 meter er det få restriksjoner på hvor du kan høre på musikk. Hodetelefonene er lette, og sitter behagelig på hodet. Dette gjør at hodetelefonene kan brukes over lengre økter uten ubehag. Sennheiser-RS120 ll har opp til 20 timers avspillingstid per opplading, så du trenger ikke å bekymre deg for å bli avbrutt når du hører på musikk, ser på tv eller film. Hodetelefonene gir en veldig detaljert lydgjengivelse og kraftig bassgjengivelse for best mulig lyd.

162182 Sennheiser Sennheiser RS 120 II 508681 Sennheiser-RS120 ll er et trådløst headset som gir deg full frihet når du hører på musikk! Det velbalanserte lydbildet gir en opplevelse utenom det vanlige. Enten du hører på musikk, ser på tv eller film vil RS120 ll være det ideelle valget.Med en rekkevidde på 100 meter er det få restriksjoner på hvor du kan høre på musikk. Hodetelefonene er lette, og sitter behagelig på hodet. Dette gjør at hodetelefonene kan brukes over lengre økter uten ubehag. Sennheiser-RS120 ll har opp til 20 timers avspillingstid per opplading, så du trenger ikke å bekymre deg for å bli avbrutt når du hører på musikk, ser på tv eller film. Hodetelefonene gir en veldig detaljert lydgjengivelse og kraftig bassgjengivelse for best mulig lyd. Trådløse 3,5 21 899 NOK 899 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Trådløse