Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse hodetelefoner av ypperste klasse

Sennheiser PXC 550

  Art.nr: 239295
  • Bluetooth med aptX
  • Aktiv NoiseGard støyreduksjon
  • Høyt komfortnivå
  • Opp til 30 timer batteritid

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sennheiser PXC 550 Wireless

PXC 550 Wireless fra Sennheiser er muligens en av de aller beste trådløse hodetelefonene på markedet med aktiv støyreduksjon. Med 70 års bransjeerfaring vil Sennheiser PXC 550 Wireless gi deg hodetelefoner med fantastisk lydkvalitet, en av markedets beste støyreduksjon, komfortnivå fra øverste hylle, samt et stilig og sofistikert design.

Uansett om du benytter disse hodetelefonene til å lytte til musikk, føre mobilsamtaler eller bare rett og slett nyte stillheten så vil PXC 550 Wireless gi deg alt du ønsker deg i et par hodetelefoner, pluss litt til.
 

Aktiv NoiseGard støyreduksjon

For å slippe å bli forstyrret av lyd fra omgivelsene er PXC 550 Wireless utrustet med aktiv støyredusering. Perfekt for deg som vil slappe av med favorittmusikken din når du for eksempel sitter på et fly eller kjører buss/tog. Hodetelefonens støyredusering bruker 4 innebygde mikrofoner som oppdager og reduserer mesteparten av støyen fra omgivelsene.

Bluetooth med aptX og NFC

PXC 550 Wireless er utrustet med Bluetooth(aptX) som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. NFC teknologien hjelper til med å tilkoble kompatible smarttelefoner og nettbrett til hodetelefonene ved bare å holde enhetene inntil hverandre.

Høyt komfortnivå

Store, myke puter vil omfavne ørene dine når du tar på deg Sennheiser PXC 550 Wireless. I tillegg til å være myke er øreputene laget av et silkemykt og slitesterkt materiale som lar ørene din føle seg komfortable gjennom hele lytteperioden. Dette selv om du bruker hodetelefonene i flere timer om gangen. Under hodebøylen finnes samme materiale som på øreputene og bidrar til en luksuriøs totalfølelse.

Touchpad styreflate

I motsetning til tradisjonelle taster og knapper, så er det bare å sveipe fingeren over øreklokken for å styre musikken eller ta i mot telefonsamtaler. Sveip fingeren oppover eller nedover for å heve og senke volumnivået, eller sveip framover eller tilbake for å bytte spor. Et lett trykk i midten besvarer eller avslutter telefonsamtalen. Enkelt, logisk og veldig smart! 

Lang batterilevetid

Sennheiser PXC 550 Wireless  har et innebygget batteri med stor kapasitet på opp til 30 timer med musikkavspilling og som lades enkelt via den medfølgende USB-ladekabelen.

30 timer avspillingstid oppnår du ved bruk av kun støyreduksjon og tradisjonell kabel(medfølger). Ved både støyreduksjon opp Bluetooth slått på er batteritiden nærmere 20 timer.

239295 Sennheiser Sennheiser PXC 550 506514 Sennheiser PXC 550 Wireless PXC 550 Wireless fra Sennheiser er muligens en av de aller beste trådløse hodetelefonene på markedet med aktiv støyreduksjon. Med 70 års bransjeerfaring vil Sennheiser PXC 550 Wireless gi deg hodetelefoner med fantastisk lydkvalitet, en av markedets beste støyreduksjon, komfortnivå fra øverste hylle, samt et stilig og sofistikert design.Uansett om du benytter disse hodetelefonene til å lytte til musikk, føre mobilsamtaler eller bare rett og slett nyte stillheten så vil PXC 550 Wireless gi deg alt du ønsker deg i et par hodetelefoner, pluss litt til.   Aktiv NoiseGard støyreduksjon For å slippe å bli forstyrret av lyd fra omgivelsene er PXC 550 Wireless utrustet med aktiv støyredusering. Perfekt for deg som vil slappe av med favorittmusikken din når du for eksempel sitter på et fly eller kjører buss/tog. Hodetelefonens støyredusering bruker 4 innebygde mikrofoner som oppdager og reduserer mesteparten av støyen fra omgivelsene. Bluetooth med aptX og NFC PXC 550 Wireless er utrustet med Bluetooth(aptX) som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. NFC teknologien hjelper til med å tilkoble kompatible smarttelefoner og nettbrett til hodetelefonene ved bare å holde enhetene inntil hverandre. Høyt komfortnivå Store, myke puter vil omfavne ørene dine når du tar på deg Sennheiser PXC 550 Wireless. I tillegg til å være myke er øreputene laget av et silkemykt og slitesterkt materiale som lar ørene din føle seg komfortable gjennom hele lytteperioden. Dette selv om du bruker hodetelefonene i flere timer om gangen. Under hodebøylen finnes samme materiale som på øreputene og bidrar til en luksuriøs totalfølelse. Touchpad styreflate I motsetning til tradisjonelle taster og knapper, så er det bare å sveipe fingeren over øreklokken for å styre musikken eller ta i mot telefonsamtaler. Sveip fingeren oppover eller nedover for å heve og senke volumnivået, eller sveip framover eller tilbake for å bytte spor. Et lett trykk i midten besvarer eller avslutter telefonsamtalen. Enkelt, logisk og veldig smart!  Lang batterilevetid Sennheiser PXC 550 Wireless  har et innebygget batteri med stor kapasitet på opp til 30 timer med musikkavspilling og som lades enkelt via den medfølgende USB-ladekabelen. 30 timer avspillingstid oppnår du ved bruk av kun støyreduksjon og tradisjonell kabel(medfølger). Ved både støyreduksjon opp Bluetooth slått på er batteritiden nærmere 20 timer. Trådløse 4,2 9 1790 NOK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Lyd & Bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Trådløse