Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse ørepropper med praktisk magnetlås

Philips UpBeat TAUN102 - Black

  Art.nr: 1010482
  • Opptil 7 timer batteritid
  • 15 minutter hurtiglading
  • Innebygget mikrofon
  • Trådløs tilkobling med Bluetooth

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Philips UpBeat TAUN102 - Black
Trådløse ørepropper med praktisk magnetlås

179,-


  • pris: 578,-
Legg pakken i handlevognen
Philips UpBeat TAUN102 - Black
Trådløse ørepropper med praktisk magnetlås

179,-


  • pris: 278,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips UpBeat TAUN102 er et par nette og praktise ørepropper med opptil sju timers batteritid per lading. De magnetiske proppene gjør at du kan feste proppene mot hverandre og henge dem rundt halsen når du ikke hører på musikk, og når du går tom for strøm så kan du hurtiglade i et kvarter for å få halvannen times ekstra lyttetid. 

Philips TAUN102 sitter godt i ørene.

Praktisk magnetisk design

På baksiden av hver ørepropp sitter en integrert magnet som gjør at du kan henge øreproppene rundt halsen når de ikke er i bruk – perfekt når du vil ta en liten pause fra musikken. 

Alltid klar med hurtiglading

Med Philips UpBeat TAUN102 har du opptil sju timer batteritid; nok strøm til å høre på musikk hele flyturen. Har du glemt å lade opp øreproppene så kan du på bare 15 minutters hurtiglading få 90 minutter ekstra batteritid. 

1010482 Philips Philips UpBeat TAUN102 - Black TAUN102BK/00 Philips UpBeat TAUN102 er et par nette og praktise ørepropper med opptil sju timers batteritid per lading. De magnetiske proppene gjør at du kan feste proppene mot hverandre og henge dem rundt halsen når du ikke hører på musikk, og når du går tom for strøm så kan du hurtiglade i et kvarter for å få halvannen times ekstra lyttetid.  Praktisk magnetisk design På baksiden av hver ørepropp sitter en integrert magnet som gjør at du kan henge øreproppene rundt halsen når de ikke er i bruk – perfekt når du vil ta en liten pause fra musikken.  Alltid klar med hurtiglading Med Philips UpBeat TAUN102 har du opptil sju timer batteritid; nok strøm til å høre på musikk hele flyturen. Har du glemt å lade opp øreproppene så kan du på bare 15 minutters hurtiglading få 90 minutter ekstra batteritid.  Trådløse 3 22 179 NOK 179 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Trådløse