Opplev legendarisk og trådløs Marshall-lyd

Marshall Monitor Bluetooth

  Art.nr: 242506
  • Opptil 30 timer batteritid
  • Bluetooth med aptX
  • Legendarisk Marshall-lyd
  • Stilig og ergonomisk design
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Forventet på lager: 05.08.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 790,-

Delbetal fra 194,-/mnd Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Varemerket Marshall ble dannet i England på 1960-tallet i en musikkforretning, når Jim Marshall ville skape en lyd som de lokale musikerne virkelig ville ha. Resultatet ble en gitarforsterker med tyngre og større lydbilde enn de noensinne hadde hørt tidligere. Nå, femti år senere, er fortsatt Marshall et merke å regne med på lik linje med rock, el-gitar og trommer. De trådløse hodetelefonene MONITOR BT tar for seg alt det Marshall står for innen lyd pakket inn i tøft Marshall-design.

Trådløs frihet med Bluetooth

Marshall Mid er utrustet med Bluetooth og aptX som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. 

Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. 

Design og komfort

På utsiden av øreklokkene sitter Marsall-logoen med hvit skrift, mens det sorte vinyllæret gjenskaper den ekte Marshall-følselsen fra deres forsterkere.

Monitor er over-ear-hodetelefoner som gir deg en lukket og samlet lyd med god lydisolering slik at du kan konsentrere deg om musikken din uten å bli forstyrret av lyder fra omgivelsene. De myke øreputene sitter tett, men samtidig lett mot hodet for å fortsatt beholde den gode komforten etter flere timer i musikkstudioet, hjemme i sofaen, eller ute på byen.

En knapp styrer alt

En gullknapp styrer nesten alle hodetelefonenes funksjoner. Et tastetrykk svarer på mobilsamtaler, dobbeltrykk og hodetelefonene avslutter eller avviser samtalene. Lytter du til musikk så kommer et tastetrykk til å spille av eller pause musikken. For å bytte spor trykker du knappen til høyre/venstre, og for å justere lydnivået trykker du knappen oppover eller nedover.

Oppladbart batteri

Det innebygde batteriet gir deg over 30 timers spilletid, noe som er langt over standard. En 3,5mm lydkabel medfølger også dersom du skulle stå helt uten strøm på dine nye Marshall-hodetelefoner.

242506 Marshall Marshall Monitor Bluetooth 4091743 Varemerket Marshall ble dannet i England på 1960-tallet i en musikkforretning, når Jim Marshall ville skape en lyd som de lokale musikerne virkelig ville ha. Resultatet ble en gitarforsterker med tyngre og større lydbilde enn de noensinne hadde hørt tidligere. Nå, femti år senere, er fortsatt Marshall et merke å regne med på lik linje med rock, el-gitar og trommer. De trådløse hodetelefonene MONITOR BT tar for seg alt det Marshall står for innen lyd pakket inn i tøft Marshall-design. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Trådløs frihet med Bluetooth Marshall Mid er utrustet med Bluetooth og aptX som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt.  Design og komfort På utsiden av øreklokkene sitter Marsall-logoen med hvit skrift, mens det sorte vinyllæret gjenskaper den ekte Marshall-følselsen fra deres forsterkere.Monitor er over-ear-hodetelefoner som gir deg en lukket og samlet lyd med god lydisolering slik at du kan konsentrere deg om musikken din uten å bli forstyrret av lyder fra omgivelsene. De myke øreputene sitter tett, men samtidig lett mot hodet for å fortsatt beholde den gode komforten etter flere timer i musikkstudioet, hjemme i sofaen, eller ute på byen. En knapp styrer alt En gullknapp styrer nesten alle hodetelefonenes funksjoner. Et tastetrykk svarer på mobilsamtaler, dobbeltrykk og hodetelefonene avslutter eller avviser samtalene. Lytter du til musikk så kommer et tastetrykk til å spille av eller pause musikken. For å bytte spor trykker du knappen til høyre/venstre, og for å justere lydnivået trykker du knappen oppover eller nedover. Oppladbart batteri Det innebygde batteriet gir deg over 30 timers spilletid, noe som er langt over standard. En 3,5mm lydkabel medfølger også dersom du skulle stå helt uten strøm på dine nye Marshall-hodetelefoner. Trådløse 4,6 18 1790 NOK 1790 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Trådløse