Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse Marshall Major III BT med over 30 timer batteritid

Marshall Major III BT - Black

  Art.nr: 1003135
  • Knapp for styring av musikk og samtale
  • Førsteklasses lydkvalitet med Bluetooth aptX
  • 3,5 mm AUX-tilkobling
  • Sammenleggbart design
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info
Marshall Major III BT
Trådløse Marshall Major III BT med over 30 timer batteritid

890,-


  • pris: 1 089,-
Legg pakken i handlevognen
Marshall Major III BT
Trådløse Marshall Major III BT med over 30 timer batteritid

890,-


  • pris: 1 089,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Marshall Major III BT tar sin populære serie av hodetelefoner til neste nivå med nye innslag i design og komfort samtidig som det beholder det karakteristiske utseende og et fenomenalt lydbilde. Du får hele 30 timer med batteritid i tillegg til Bluetooth aptX som gir støtte for høyoppløselig lyd som du kan kose deg med hele dagen. 

Få klart og kraftig lyd med trådløs overføring i 30 timer.

Hodetelefonene har dynamiske driverelementer på 40 mm som ikke bare gir fyldig en bass, den gir også en utmerket balanse og klarhet i både diskant og mellomregisteret. Med Bluetooth aptX får du en høyere bitrate som optimaliserer trådløs overføring i perfekt synkronisering av høytoppløst lyd og bilde om du ser på film eller serier. Med en rekkevidde på 10 meter får du en ekstremt god signalstyrke samme om du har telefonen i lomma eller rører deg rundt i hjemmet. Med denne får du 30 timers batteritid og bare 3 timer å lade de opp.


Skulle derimot gå batteriet gå tomt kan du koble til den medfølgende AUX-kabelen i hodetelefonene og i din ønskede lydkilde. Vil du derimot dele på moroa kan til og med koble på et par hodetelefoner ekstra.

Full kontroll

Den gullfargede knappen på venstre side gir deg fullstendig kontroll. Er du tilkoblet en smarttelefon kan du svare, avslutte eller avvise samtaler via denne knappen. Hører du for eksempel på musikk eller podcast kan starte, pause eller bytte låt i spillelisten raskt.

Velutviklet design og komfort

Med en hodebøyle utformet for utmerket passform og flotte øreputer i ny utforming med en elegant følelse gjør dine nye hodetelefoner pene og behagelige å bruke i timesvis. Den sammenleggbare utformingen gjør de lette å med seg enten du putter de i lomma, veska eller bare for oppbevaring i hjemmet. 

1003135 1003135 Marshall Marshall Major III BT - Black 04092186 Marshall Major III BT tar sin populære serie av hodetelefoner til neste nivå med nye innslag i design og komfort samtidig som det beholder det karakteristiske utseende og et fenomenalt lydbilde. Du får hele 30 timer med batteritid i tillegg til Bluetooth aptX som gir støtte for høyoppløselig lyd som du kan kose deg med hele dagen.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Få klart og kraftig lyd med trådløs overføring i 30 timer. Hodetelefonene har dynamiske driverelementer på 40 mm som ikke bare gir fyldig en bass, den gir også en utmerket balanse og klarhet i både diskant og mellomregisteret. Med Bluetooth aptX får du en høyere bitrate som optimaliserer trådløs overføring i perfekt synkronisering av høytoppløst lyd og bilde om du ser på film eller serier. Med en rekkevidde på 10 meter får du en ekstremt god signalstyrke samme om du har telefonen i lomma eller rører deg rundt i hjemmet. Med denne får du 30 timers batteritid og bare 3 timer å lade de opp. Skulle derimot gå batteriet gå tomt kan du koble til den medfølgende AUX-kabelen i hodetelefonene og i din ønskede lydkilde. Vil du derimot dele på moroa kan til og med koble på et par hodetelefoner ekstra. Full kontroll Den gullfargede knappen på venstre side gir deg fullstendig kontroll. Er du tilkoblet en smarttelefon kan du svare, avslutte eller avvise samtaler via denne knappen. Hører du for eksempel på musikk eller podcast kan starte, pause eller bytte låt i spillelisten raskt. Velutviklet design og komfort Med en hodebøyle utformet for utmerket passform og flotte øreputer i ny utforming med en elegant følelse gjør dine nye hodetelefoner pene og behagelige å bruke i timesvis. Den sammenleggbare utformingen gjør de lette å med seg enten du putter de i lomma, veska eller bare for oppbevaring i hjemmet.  Trådløse 4,5 57 890 NOK 890 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Trådløse