Limited Label BT-50 - White - Trådløste ørepropper med god batteritid og mikrofon
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløste ørepropper med god batteritid og mikrofon

Limited Label BT-50 - White

  Art.nr: 1007146
  • Opptil 4 timer batteritid
  • Flatt og krøllfri kabel
  • Kontrollknapper
  • Kobles til via Bluetooth

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

BT-50 er dine flunkende nye ørepropper som egner seg like godt til hverdagsbruk som på joggeturen. Med lav vekt og total bevegelsesfrihet ved hjelp av Bluetooth, holder seg alltid på plass uansett hva du holder på med. Det ergonomiske designe gjør at øreproppene er behagelige å bruke.

Uforhindret bevegelsesfrihet med opptil 4 timer batteritid

Den eneste kabelen du trenger å bry deg om, er den som strekker seg mellom øreproppene som hviler godt i nakken. Uansett om du pendler, går tur eller suser rundt i hjemmet kan du enkelt lytte til musikk eller annet ved å koble til med Bluetooth. Det innebygde batteriet gir opptil 4 timer batteritid og lades enkelt opp ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen

Ta telefonen i farta

Den korte kabelen som hviler i nakken har en innebygget mikrofon med kontroll knapper som ikke bare gir deg muligheten til å ta telefonen på farta, den lar deg også justere lydnivået og bytte låt.