Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløste ørepropper med god batteritid og mikrofon

Limited Label BT-50 - White

  Art.nr: 1007146
 • Opptil 4 timer batteritid
 • Flatt og krøllfri kabel
 • Kontrollknapper
 • Kobles til via Bluetooth

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

BT-50 er dine flunkende nye ørepropper som egner seg like godt til hverdagsbruk som på joggeturen. Med lav vekt og total bevegelsesfrihet ved hjelp av Bluetooth, holder seg alltid på plass uansett hva du holder på med. Det ergonomiske designe gjør at øreproppene er behagelige å bruke.

Uforhindret bevegelsesfrihet med opptil 4 timer batteritid

Den eneste kabelen du trenger å bry deg om, er den som strekker seg mellom øreproppene som hviler godt i nakken. Uansett om du pendler, går tur eller suser rundt i hjemmet kan du enkelt lytte til musikk eller annet ved å koble til med Bluetooth. Det innebygde batteriet gir opptil 4 timer batteritid og lades enkelt opp ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen

Ta telefonen i farta

Den korte kabelen som hviler i nakken har en innebygget mikrofon med kontroll knapper som ikke bare gir deg muligheten til å ta telefonen på farta, den lar deg også justere lydnivået og bytte låt.

Se også

(28 stk)
 • Tåler svette fra treningsøkten
 • Flat og krøllfri kabel
 • Trådløs tilkobling med Bluetooth

79,-

Se også

(28 stk)
 • Tåler svette fra treningsøkten
 • Flat og krøllfri kabel
 • Trådløs tilkobling med Bluetooth

79,-

1007146 Limited Label Limited Label BT-50 - White BT-50 er dine flunkende nye ørepropper som egner seg like godt til hverdagsbruk som på joggeturen. Med lav vekt og total bevegelsesfrihet ved hjelp av Bluetooth, holder seg alltid på plass uansett hva du holder på med. Det ergonomiske designe gjør at øreproppene er behagelige å bruke. Uforhindret bevegelsesfrihet med opptil 4 timer batteritid Den eneste kabelen du trenger å bry deg om, er den som strekker seg mellom øreproppene som hviler godt i nakken. Uansett om du pendler, går tur eller suser rundt i hjemmet kan du enkelt lytte til musikk eller annet ved å koble til med Bluetooth. Det innebygde batteriet gir opptil 4 timer batteritid og lades enkelt opp ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen Ta telefonen i farta Den korte kabelen som hviler i nakken har en innebygget mikrofon med kontroll knapper som ikke bare gir deg muligheten til å ta telefonen på farta, den lar deg også justere lydnivået og bytte låt. Trådløse 3,3 15 29 NOK 29 NewCondition InStock
 1. Lyd & Bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Trådløse