Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse hodetelefoner med kraftig lyd og god komfort

JBL T460 BT - Black

  Art.nr: 1004261
  • JBL Pure Bass-lyd
  • Bluetooth 4.0
  • Foldbare øreputer
  • Musikk- og samtalekontroll
  • Frekvensområde på 20 hz - 20 kHz

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
JBL T460 BT - Black
Trådløse hodetelefoner med kraftig lyd og god komfort

399,-


  • pris: 498,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

JBL T460BT er sammenleggbar, lett, behagelig og kompakt. Under hetten er et par 32mm høyttalerelementer som gir en solid basstone,og takket være den kraftige JBL Pure Bass-lyden, vil det føles som en konsert hver gang du lytter på musikk.

Musikk- og samtalekontrollen samt mikrofon er plassert på hodetelefondekselet. Ettersom musikken skal til samme stedet du skal, har du opptil 11 timers uavbrutt lytting på en enkelt ladning.

JBL Pure Bass

I over 70 år har JBL designet og raffinert den imponerende lyden som finnes i store arenaer rundt om i verden. Disse hodetelefonene gjenskape den samme JBL-lyden, med en bass som er både dyp og kraftig. T460BT er utrustet med 32mm høyttalerelementer som gir kraften til å gi deg kraftig og klar lyd.

Enkel kontroll og lang batteritid

Det integrerte batteriet lar deg lytte til ønsket underholdning i opptil 11 timer på en ladning, som gjøres med den medfølgende ladekabelen. På den ene øreputen finner du lett tilgjengelige musikk- og samtalekontroller, samt mikrofon slik at du ved behov kan motta samtaler direkte på hodetelefonene.

Behagelige og praktiske hodetelefoner

Her får du stilige hodetelefoner designet for å bli brukt og designet for optimal komfort, slik at du kan bruke hodetelefonene i flere timer. De store putene gir deg herlig følelse hva passform angår, selv utenpå ørene dine.

Når du er ferdig med bruke de kan du brette dem enkelt sammen for praktisk oppbevaring i vesken eller hjemme.

1004261 1004261 JBL JBL T460 BT - Black JBLT460BTBLK JBL T460BT er sammenleggbar, lett, behagelig og kompakt. Under hetten er et par 32mm høyttalerelementer som gir en solid basstone,og takket være den kraftige JBL Pure Bass-lyden, vil det føles som en konsert hver gang du lytter på musikk.Musikk- og samtalekontrollen samt mikrofon er plassert på hodetelefondekselet. Ettersom musikken skal til samme stedet du skal, har du opptil 11 timers uavbrutt lytting på en enkelt ladning. JBL Pure Bass I over 70 år har JBL designet og raffinert den imponerende lyden som finnes i store arenaer rundt om i verden. Disse hodetelefonene gjenskape den samme JBL-lyden, med en bass som er både dyp og kraftig. T460BT er utrustet med 32mm høyttalerelementer som gir kraften til å gi deg kraftig og klar lyd. Enkel kontroll og lang batteritid Det integrerte batteriet lar deg lytte til ønsket underholdning i opptil 11 timer på en ladning, som gjøres med den medfølgende ladekabelen. På den ene øreputen finner du lett tilgjengelige musikk- og samtalekontroller, samt mikrofon slik at du ved behov kan motta samtaler direkte på hodetelefonene. Behagelige og praktiske hodetelefoner Her får du stilige hodetelefoner designet for å bli brukt og designet for optimal komfort, slik at du kan bruke hodetelefonene i flere timer. De store putene gir deg herlig følelse hva passform angår, selv utenpå ørene dine.Når du er ferdig med bruke de kan du brette dem enkelt sammen for praktisk oppbevaring i vesken eller hjemme. Trådløse 4,1 275 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Trådløse