Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Topptestede hodetelefoner med god lyd og komfort

Jabra Move Style Edition - Titanium Black

  Art.nr: 1007358
 • Terningkast 6 hos dinside.no
 • Opptil 14 timer batteritid
 • Lytt trådløst via Bluetooth
 • Innebygd mikrofon og kontroll
 • Naturtro og klar lyd

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Info
Jabra Move Style Edition - Titanium Black
Topptestede hodetelefoner med god lyd og komfort

790,-


 • pris: 989,-
Legg pakken i handlevognen
Jabra Move Style Edition - Titanium Black
Topptestede hodetelefoner med god lyd og komfort

790,-


 • pris: 909,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Jabra Move Style Edition kler de klassiske hodetelefonene i en ny drakt med et utmerket design og spesifkasjoner. Denne modellen med sine 40 mm store drivere yter et heftig lydbilde og med lange 14 timer i batteritid på en ladning, får du hodetelefoner som sitter behagelig på og som kan brukes hele dagen.

Best i test!

Terningkast 6 hos dinside.no

"Svært god lydkvalitet til prisen, lav vekt og komfortable å ha på hodet, kan kobles til to enheter samtidig, enkel betjening."

Les hele testen her.

tek.no

Imponerende 9 av 10 hos TEK.no

-"Forgjengeren kalte vi det beste dingsekjøpet du kunne gjøre. Nå har de blitt bedre." - TEK.no

Les hele testen her.

Enkel tilkobling via Bluetooth eller kabel

Hodetelefonene kan tilkobles trådløst til smarttelefonen eller nettbrettet med Bluetooth og tilbyr 10 meters rekkevidde. Du kobler enkelt til ved hjelp av kun ett knappetrykk for å bli klar for både musikk og telefonsamtaler.

Selv om Move Style er trådløse, kan de også kobles til ved hjelp av den medfølgende AUX-kabelen på 120 cm.

Mikrofon og kontrollknapper

Med innebygget mikrofon er du klar for å ta i mot telefonsamtaler på farten og på øreklokkene sitter det knapper som gir deg god kontroll over avspilling og å håndtere innkommende samtaler.

Volumknappene lar deg justere lydnivået og å bytte låt. Med denne multifunksjonsknappen kan enkelt svare og avslutte telefonsamtaler og med to dobbelttrykk, kan du ringe opp siste telefonsamtale.

Bra batteri- og standbytid

Ved hjelp av opptil 14 timers bruk på en ladning, kan Jabra Move Style Edition med stor sannsynlighet sørge for at du kan lytte til musikk i dagevis. Med en standby-tid på hele 12 dager behøver du ikke stresse med lading på daglig basis.

Jabra Move Style Edition leveres med:

 • Trådløse hodetelefoner
 • USB-MicroUSB-ladekabel (1 meter)
 • 3,5 mm AUX-lydkabel (1,2 meter)
 • Hurtigstartsguide og informasjon om garanti
1007358 1007358 Jabra Jabra Move Style Edition - Titanium Black 100-96300004-60 Jabra Move Style Edition kler de klassiske hodetelefonene i en ny drakt med et utmerket design og spesifkasjoner. Denne modellen med sine 40 mm store drivere yter et heftig lydbilde og med lange 14 timer i batteritid på en ladning, får du hodetelefoner som sitter behagelig på og som kan brukes hele dagen. Terningkast 6 hos dinside.no "Svært god lydkvalitet til prisen, lav vekt og komfortable å ha på hodet, kan kobles til to enheter samtidig, enkel betjening."Les hele testen her. Imponerende 9 av 10 hos TEK.no -"Forgjengeren kalte vi det beste dingsekjøpet du kunne gjøre. Nå har de blitt bedre." - TEK.noLes hele testen her. Enkel tilkobling via Bluetooth eller kabel Hodetelefonene kan tilkobles trådløst til smarttelefonen eller nettbrettet med Bluetooth og tilbyr 10 meters rekkevidde. Du kobler enkelt til ved hjelp av kun ett knappetrykk for å bli klar for både musikk og telefonsamtaler.Selv om Move Style er trådløse, kan de også kobles til ved hjelp av den medfølgende AUX-kabelen på 120 cm. Mikrofon og kontrollknapper Med innebygget mikrofon er du klar for å ta i mot telefonsamtaler på farten og på øreklokkene sitter det knapper som gir deg god kontroll over avspilling og å håndtere innkommende samtaler.Volumknappene lar deg justere lydnivået og å bytte låt. Med denne multifunksjonsknappen kan enkelt svare og avslutte telefonsamtaler og med to dobbelttrykk, kan du ringe opp siste telefonsamtale. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Bra batteri- og standbytid Ved hjelp av opptil 14 timers bruk på en ladning, kan Jabra Move Style Edition med stor sannsynlighet sørge for at du kan lytte til musikk i dagevis. Med en standby-tid på hele 12 dager behøver du ikke stresse med lading på daglig basis. Jabra Move Style Edition leveres med: Trådløse hodetelefonerUSB-MicroUSB-ladekabel (1 meter)3,5 mm AUX-lydkabel (1,2 meter)Hurtigstartsguide og informasjon om garanti Trådløse 3,9 18 790 NOK 790 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Trådløse