Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse sportsørepropper fra Bose

Bose SoundSport Wireless - Black

  Art.nr: 234559
  • Rå lydkvalitet!
  • Bluetooth og NFC
  • StayHear+ Sport-gummipropper
  • Tåler regn og svette

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Bose SoundSport Wireless

Dette er trådløse sportsørepropper som virkelig tar jobben de er laget for alvorlig. Med verdenskjent lydkvalitet fra Bose, gummipropper som sitter ekstra godt i ørene samt trådløse tilkobling til smarttelefonen din gjør disse øreproppene seg til kongen av treningsløypa.

Overlegen lydkvalitet øker intensiteten

Du stoler på at musikken presser deg videre og får deg gjennom de tøffeste treningsøktene. SoundSport wireless leverer varene med et klart og dynamisk lydbilde samme som de kablede hodetelefonene Bose lenge har vært kjent for. Og nå gir volumoptimalisert EQ deg en merkbar forbedring i lydkvalitet uansett volum. 

Bluetooth og NFC

SoundSport Wireless er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. NFC teknologien hjelper til med å tilkoble kompatible smarttelefoner og nettbrett bare å holde enhetene inntil hverandre.

Tåler fukt, regn og svette

Øreproppene fortsetter å levere god lyd, selv om det begynner å regne eller om du svetter. De akustiske portene i hver ørepropp er plassert slik at de tåler svette og ulike værforhold, og et vannavstøtende stoff holder fuktigheten ute. Du kan dermed være trygg på at Bose SoundSport Wireless vil være med på trening uansett vær.

Utstyrt med StayHear+ Sport-gummipropper

Selve gummiproppene som går inn i øret har en særegen form som danner en behagelig forsegling ved inngangen til ørekanalen Dette resulterer i bedre lyd direkte. De har også forlengede og fleksible vinger som bruker ørekantene som støtte og gir betydelig bedre stabilitet når du er aktiv.

Oppladbart batteri

SoundSport Wireless har et innebygget batteri med stor kapasitet på opp til 6 timer med musikkavspilling og som lades enkelt via den medfølgende USB-laderen. Og dersom de skulle gå helt tom for strøm så kan man enkelt tilkoble seg hvilken som helst USB-port som er tilgjengelig og lade hodetelefonene opp igjen.

234559 234559 Bose Bose SoundSport Wireless - Black 761529-0010 Bose SoundSport Wireless Dette er trådløse sportsørepropper som virkelig tar jobben de er laget for alvorlig. Med verdenskjent lydkvalitet fra Bose, gummipropper som sitter ekstra godt i ørene samt trådløse tilkobling til smarttelefonen din gjør disse øreproppene seg til kongen av treningsløypa. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Overlegen lydkvalitet øker intensiteten Du stoler på at musikken presser deg videre og får deg gjennom de tøffeste treningsøktene. SoundSport wireless leverer varene med et klart og dynamisk lydbilde samme som de kablede hodetelefonene Bose lenge har vært kjent for. Og nå gir volumoptimalisert EQ deg en merkbar forbedring i lydkvalitet uansett volum.  Bluetooth og NFC SoundSport Wireless er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. NFC teknologien hjelper til med å tilkoble kompatible smarttelefoner og nettbrett bare å holde enhetene inntil hverandre. Tåler fukt, regn og svette Øreproppene fortsetter å levere god lyd, selv om det begynner å regne eller om du svetter. De akustiske portene i hver ørepropp er plassert slik at de tåler svette og ulike værforhold, og et vannavstøtende stoff holder fuktigheten ute. Du kan dermed være trygg på at Bose SoundSport Wireless vil være med på trening uansett vær. Utstyrt med StayHear+ Sport-gummipropper Selve gummiproppene som går inn i øret har en særegen form som danner en behagelig forsegling ved inngangen til ørekanalen Dette resulterer i bedre lyd direkte. De har også forlengede og fleksible vinger som bruker ørekantene som støtte og gir betydelig bedre stabilitet når du er aktiv. Oppladbart batteri SoundSport Wireless har et innebygget batteri med stor kapasitet på opp til 6 timer med musikkavspilling og som lades enkelt via den medfølgende USB-laderen. Og dersom de skulle gå helt tom for strøm så kan man enkelt tilkoble seg hvilken som helst USB-port som er tilgjengelig og lade hodetelefonene opp igjen. Trådløse 3,2 127 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Trådløse