Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse hodetelefoner fra Bose

Bose SoundLink AE II - Black

  Art.nr: 222946
  • Trådløse hodetelefoner
  • Bluetooth
  • Lang batterikapasitet
  • Farge: Svart

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

2 190,-

Delbetal fra 228,-/mnd. Info

Info
Bose SoundLink AE II - Black
Trådløse hodetelefoner fra Bose

2 190,-


  • pris: 2 639,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Bose SoundLink AE II Black

Kutt kablene og sett musikken fri med disse trådløse hodetelefonene fra Bose. Lyden er kraftig og klar, og du kan bytte mellom musikk og telefonsamtaler med smarte kontrollknapper og spille av musikk i flere timer. Hodetelefonene har utrolig høy lydkvalitet samt en komfort som få andre hodetelefoner på markedet klarer å matche. Dette som betyr at det er enklere enn noensinne å lytte til musikk trådløst, overalt.

Trådløs frihet med Bluetooth

Bose SoundLink AE II er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. Med en rekkevidde på opp til 9 meter trenger man ikke å la lydenheten ligge rett ved hodetelefonene heller. Opplev den trådløse friheten med Bluetooth!

Overlegen lydkvalitet

SoundLink AE ll trådløse hodetelefoner låter rett og slett bedre enn de fleste andre tilsvarende modeller på markedet. En kombinasjon av TriPort-teknologi og Active EQ gir deg musikk som både er krystallklar og dynamisk. Og dette selv uten kabler.

Smarte kontroller

Svare på et anrop mens du lytter til musikk eller ser på en video? Bare trykk på en knapp på den høyre øreklokken, så blir du tilkoblet umiddelbart. Trykk igjen for å spille av, sette på pause, spole og svare på anrop. Beveg deg opptil 9 meter unna mens du er koblet til smarttelefonen eller nettbrettet. Talebeskjeder forteller deg hvor mye batteristrøm som er igjen, tilkoblingsstatus og hvem som ringer. Slik at du kan la smarttelefonen ligge i lommen, eller på den andre siden av rommet.

Innebygd mikrofon for mobilsamtaler

Telefonsamtalene er tydelige med SoundLink AE II  Selv om du står i en bråkete eller vindfull gate. Doble mikrofoner reduserer bakgrunnsstøyen for å sikre at stemmen din blir hørt. Og du vil høre stemmen i den andre enden tydelig, for SoundLink AE II justerer automatisk volumet til støykanseleringen i mikrofonen etter hvert som støyen rundt deg endrer seg.

Lang batterilevetid

Med opptil 15 timers avspillingstid kan du lytte til favorittmusikken din, se en film eller sjekke ut videoer og likevel ha mye strøm igjen. Få en full opplading på bare 1,5 timer ved å koble den medfølgende USB-kabelen til en vegglader eller en enhet med USB-port. Hvis batteriet blir tomt, får du to timers lyttetid med en rask lading på 15 minutter.

222946 222946 Bose Bose SoundLink AE II - Black 741158-0010 Bose SoundLink AE II Black Kutt kablene og sett musikken fri med disse trådløse hodetelefonene fra Bose. Lyden er kraftig og klar, og du kan bytte mellom musikk og telefonsamtaler med smarte kontrollknapper og spille av musikk i flere timer. Hodetelefonene har utrolig høy lydkvalitet samt en komfort som få andre hodetelefoner på markedet klarer å matche. Dette som betyr at det er enklere enn noensinne å lytte til musikk trådløst, overalt. Trådløs frihet med Bluetooth Bose SoundLink AE II er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. Med en rekkevidde på opp til 9 meter trenger man ikke å la lydenheten ligge rett ved hodetelefonene heller. Opplev den trådløse friheten med Bluetooth! Overlegen lydkvalitet SoundLink AE ll trådløse hodetelefoner låter rett og slett bedre enn de fleste andre tilsvarende modeller på markedet. En kombinasjon av TriPort-teknologi og Active EQ gir deg musikk som både er krystallklar og dynamisk. Og dette selv uten kabler. Smarte kontroller Svare på et anrop mens du lytter til musikk eller ser på en video? Bare trykk på en knapp på den høyre øreklokken, så blir du tilkoblet umiddelbart. Trykk igjen for å spille av, sette på pause, spole og svare på anrop. Beveg deg opptil 9 meter unna mens du er koblet til smarttelefonen eller nettbrettet. Talebeskjeder forteller deg hvor mye batteristrøm som er igjen, tilkoblingsstatus og hvem som ringer. Slik at du kan la smarttelefonen ligge i lommen, eller på den andre siden av rommet. Innebygd mikrofon for mobilsamtaler Telefonsamtalene er tydelige med SoundLink AE II  Selv om du står i en bråkete eller vindfull gate. Doble mikrofoner reduserer bakgrunnsstøyen for å sikre at stemmen din blir hørt. Og du vil høre stemmen i den andre enden tydelig, for SoundLink AE II justerer automatisk volumet til støykanseleringen i mikrofonen etter hvert som støyen rundt deg endrer seg. Lang batterilevetid Med opptil 15 timers avspillingstid kan du lytte til favorittmusikken din, se en film eller sjekke ut videoer og likevel ha mye strøm igjen. Få en full opplading på bare 1,5 timer ved å koble den medfølgende USB-kabelen til en vegglader eller en enhet med USB-port. Hvis batteriet blir tomt, får du to timers lyttetid med en rask lading på 15 minutter. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Trådløse 3,8 101 2190 NOK 2190 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Trådløse