Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ingen kabler. Ingenting som stopper deg.

Bose Bose® SoundSport® Free

  Art.nr: 1002626
 • Fullstendig trådløse!
 • Svette- og værbestandige(IPX4-sertifisert)
 • Opp til 5 timers musikk på en lading
 • Sikker og behagelig passform
1 689,-

Delbetal fra 186,- Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Bose SoundSport Free wireless 

Krevende treningsøkter krever SoundSport Free trådløse ørepropper. De er helt trådløse og stappfulle av teknologi. Bose Digital Signal Processing er blitt kombinert med volumoptimalisert EQ og et patentert akustisk design som gjør musikken klar, fyldig og balansert uansett lydstyrke. Visse hodetelefoner spraker og knitrer når den trådløse tilkoblingen er dårlig. Men lyden i disse øreproppene er alltid stabil og konsekvent. uansett om du holder telefonen i hånden, har den i lommen eller på armen. Eller i gymbagen en litt lengre bort. 

Svetter du mye? Det er ikke noe problem. Øreproppene tåler regn og annen fukt. Urolig for at øreproppen skal fallut av øret? Det er heller ikke noe problem. Bose® StayHear®+ Sport-vingen på gummiproppen sitter behagelig og sikkert i ørene under hele treningsøkten. Bose Connect-appen finner øreproppene for deg om du har mistet dem.

Når du har trent ferdig så beskytter og lader det magnetiske futteralet øreproppene mens du kommer deg etter treningsøkten. Det er magnetisert, så det holder øreproppene på plass mens de lades. Det gir også to ekstra oppladinger – eller opptil ti timers batterilevetid. Så når du er klar til å dra, er de det også. Noen ganger trenger du en timeout. Og når du gjør det, er det lett å motta anrop, spille av eller pause musikk, endre lydstyrken eller får tilgang til telefonens Siri eller Google Assistant rett fra øreproppen. Talemeldinger gjør Bluetooth®-sammenkoblingen til en lek. 

FAQ

Er SoundSport Free wireless headphones vanntette?

Nei. SoundSport Free wireless headphones er designet for å være motstandsdyktige nok til å tåle svette og vær. De er ikke designet for å være under vann i lengre perioder, som for eksempel ved svømming.

Kan du besvare anrop med SoundSport Free wireless headphones?

Ja. SoundSport Free headphones har et integrert system med doble mikrofoner på den høyre øreproppen slik at kunden kan bruke dem under telefonsamtaler når de er koblet til en telefon som støtter Bluetooth® handsfree-profilen. Lyd fra telefonsamtaler høres i høyre ørepropp. I tillegg til vanlige telefonsamtaler fungerer hodetelefonene sammen med VoIP-apper som Skype og FaceTime.

Hvordan kobler jeg SoundSport Free wireless headphones til mobilenheten min?

Når øreproppene først tas ut av etuiet, går de automatisk inn i synlig modus og kan oppdages av mobilenheten din. Last ned Bose Connect-appen for å sammenkoble enheten din og lære om flere funksjoner. Følg instruksjonene i smarttelefonens Bluetooth-meny for å koble til hodetelefonene hvis du ikke har Bose Connect-appen. Bluetooth-indikatorene på begge øreproppene lyser hvitt når koblingen er opprettet. Hvis du vil koble til flere enheter, må du trykke på og holde inne Bluetooth-knappen på den venstre øreproppen til den lyser blått, eller til du hører en taleveiledning om at tilkoblingen er klar i den høyre øreproppen. Følg så instruksjonene i Bose Connect-appen for å ferdigstille sammenkoblingen.

Hva er rekkevidden til SoundSport wireless headphones?

SoundSport Free headphones kobler seg til kildeenheten via den høyre øreproppen. Så lenge den høyre øreproppen og enheten er innenfor 9 m fra hverandre, spiller den høyre øreproppen musikk fra kildeenheten. Den venstre øreproppen vil være tilkoblet den høyre øreproppen så lenge den er ute av etuiet, ladet og innenfor 9 m fra den høyre øreproppen. Disse rekkeviddene kan reduseres av fysiske hindringer som vegger og dører, eller av forstyrrelser fra andre elektroniske enheter. Generelt sett kan rekkevidden til SoundSport Free wireless headphones beskrives som rommet enheten er i, og naborommet.

Hvordan lader jeg SoundSport Free wireless headphones?

SoundSport Free wireless headphones lades ved å legge dem i det inkluderte ladeetuiet. Hvis etuiet har strøm, vil det automatisk lade øreproppene. Øreproppene lader når LED-lampen på etuiet blinker. Det tar opptil 2 timer før hodetelefonene er fulladet. Batteriindikatorlyset lyser kontinuerlig og slår seg etterhvert av når øreproppene er fulladet. Koble ladeledningen som følger med, til etuiet, og plugg den andre enden inn i en USB-port eller en vegglader (selges separat) hvis etuiet er tomt for strøm.

Hva er batterilevetiden til SoundSport Free wireless headphones?

SoundSport Free wireless headphones har opptil fem timers batterilevetid. Batterilevetiden er definert som hvor mange timer et fulladet batteri kan brukes aktivt til for eksempel å lytte på musikk eller til telefonsamtaler. Det inkluderte ladeetuiet kan gi to ekstra ladinger for øreproppene med opptil ti timer ekstra spilletid.

Kan du høre på musikk etter at batteriet er tomt for strøm?

Nei. SoundSport Free wireless headphones spiller ikke av musikk når batteriet er helt tomt.

Kan du lade batteriet raskt?

Ja. En kort lading på 15 minutter gir deg opp til 45 minutters batterilevetid hvis batteriet er tomt.

Hva gjør knappene på den høyre øreproppen?

Flerfunksjonsknappen er den store knappen i midten. Med den kan du spille av / pause og bruke andre kontroller for video og musikk eller besvare og avslutte anrop. Den gir deg også tilgang til telefonens Siri eller Google Assistant. Knappene på hver side av flerfunksjonsknappen er knappene +/- for volumet. Med dem kan du enkelt justere volumet.

Hvordan skiller StayHear+ Sport-proppene som følger med SoundSport Free wireless headphones, seg fra de originale StayHear-proppene?

StayHear®+ Sport-proppene er laget av et lignende mykt silikonmateriale som de opprinnelige StayHear-proppene, men de har en særegen paraplyform som danner en behagelig forsegling ved inngangen til ørekanalen og gir bedre lyd.

Hvordan skiller jeg mellom de ulike størrelsene på StayHear+ Sport-proppene?

StayHear+ Sport-proppene er fargekodet. På innsiden av proppene er det en fargekodet ring som viser hvilken størrelse de har.Hvit = Liten

Hvordan skal StayHear+ Sport-proppene fjernes fra og byttes på øreproppen?

Hold i selve øreproppen, ta forsiktig tak i StayHear+ Sport-proppen, og dra den forsiktig av øreproppen. Forsiktig: Hold i «foten» av StayHear+ Sport-proppen for å unngå at den revner. Ikke dra i vingen.

Virker SoundSport Free wireless headphones med apper for talegjenkjenning?

Ja. Hvis du holder inne flerfunksjonsknappen i ett sekund, starter talegjenkjenning med en mobilenhet som støtter denne funksjonen.

Kommer SoundSport Free wireless headphones til å kansellere støy ombord på fly?

Nei. SoundSport Free headphones bruker ikke støyreduserende teknologi. Velg Bose QuietComfort dersom du ønsker aktiv støyreduksjon.

Hvordan rengjør jeg SoundSport Free wireless headphones?

SoundSport Free headphones bør rengjøres etter bruk ved å tørke forsiktig av proppene. Vær forsiktig slik at det ikke kommer fuktighet inn i hodetelefonene gjennom portene. Pass også på at du ikke skyver skitt eller smuss inn i portene. Ikke blås luft inn i eller støvsug portene eller munnstykket.

Siri er et varemerke som tilhører Apple Inc., registrert i USA og i andre land. Ordet Bluetooth® er et registrert varemerke som tilhører Bluetooth SIG, Inc., og Bose Corporation benytter dette under lisens. Google Assistant er et varemerke som tilhører Google, Inc. 

Se også

(26 stk)
 • Opp til 15 timers batteritid
 • IP56-sertifisert
 • True wireless

1 690,-

Se også

(26 stk)
 • Opp til 15 timers batteritid
 • IP56-sertifisert
 • True wireless

1 690,-

1002626 Bose Bose Bose® SoundSport® Free 774373-0010 Bose SoundSport Free wireless  Krevende treningsøkter krever SoundSport Free trådløse ørepropper. De er helt trådløse og stappfulle av teknologi. Bose Digital Signal Processing er blitt kombinert med volumoptimalisert EQ og et patentert akustisk design som gjør musikken klar, fyldig og balansert uansett lydstyrke. Visse hodetelefoner spraker og knitrer når den trådløse tilkoblingen er dårlig. Men lyden i disse øreproppene er alltid stabil og konsekvent. uansett om du holder telefonen i hånden, har den i lommen eller på armen. Eller i gymbagen en litt lengre bort.  Svetter du mye? Det er ikke noe problem. Øreproppene tåler regn og annen fukt. Urolig for at øreproppen skal fallut av øret? Det er heller ikke noe problem. Bose® StayHear®+ Sport-vingen på gummiproppen sitter behagelig og sikkert i ørene under hele treningsøkten. Bose Connect-appen finner øreproppene for deg om du har mistet dem. Når du har trent ferdig så beskytter og lader det magnetiske futteralet øreproppene mens du kommer deg etter treningsøkten. Det er magnetisert, så det holder øreproppene på plass mens de lades. Det gir også to ekstra oppladinger – eller opptil ti timers batterilevetid. Så når du er klar til å dra, er de det også. Noen ganger trenger du en timeout. Og når du gjør det, er det lett å motta anrop, spille av eller pause musikk, endre lydstyrken eller får tilgang til telefonens Siri eller Google Assistant rett fra øreproppen. Talemeldinger gjør Bluetooth®-sammenkoblingen til en lek.  FAQ Er SoundSport Free wireless headphones vanntette? Nei. SoundSport Free wireless headphones er designet for å være motstandsdyktige nok til å tåle svette og vær. De er ikke designet for å være under vann i lengre perioder, som for eksempel ved svømming. Kan du besvare anrop med SoundSport Free wireless headphones? Ja. SoundSport Free headphones har et integrert system med doble mikrofoner på den høyre øreproppen slik at kunden kan bruke dem under telefonsamtaler når de er koblet til en telefon som støtter Bluetooth® handsfree-profilen. Lyd fra telefonsamtaler høres i høyre ørepropp. I tillegg til vanlige telefonsamtaler fungerer hodetelefonene sammen med VoIP-apper som Skype og FaceTime. Hvordan kobler jeg SoundSport Free wireless headphones til mobilenheten min? Når øreproppene først tas ut av etuiet, går de automatisk inn i synlig modus og kan oppdages av mobilenheten din. Last ned Bose Connect-appen for å sammenkoble enheten din og lære om flere funksjoner. Følg instruksjonene i smarttelefonens Bluetooth-meny for å koble til hodetelefonene hvis du ikke har Bose Connect-appen. Bluetooth-indikatorene på begge øreproppene lyser hvitt når koblingen er opprettet. Hvis du vil koble til flere enheter, må du trykke på og holde inne Bluetooth-knappen på den venstre øreproppen til den lyser blått, eller til du hører en taleveiledning om at tilkoblingen er klar i den høyre øreproppen. Følg så instruksjonene i Bose Connect-appen for å ferdigstille sammenkoblingen. Hva er rekkevidden til SoundSport wireless headphones? SoundSport Free headphones kobler seg til kildeenheten via den høyre øreproppen. Så lenge den høyre øreproppen og enheten er innenfor 9 m fra hverandre, spiller den høyre øreproppen musikk fra kildeenheten. Den venstre øreproppen vil være tilkoblet den høyre øreproppen så lenge den er ute av etuiet, ladet og innenfor 9 m fra den høyre øreproppen. Disse rekkeviddene kan reduseres av fysiske hindringer som vegger og dører, eller av forstyrrelser fra andre elektroniske enheter. Generelt sett kan rekkevidden til SoundSport Free wireless headphones beskrives som rommet enheten er i, og naborommet. Hvordan lader jeg SoundSport Free wireless headphones? SoundSport Free wireless headphones lades ved å legge dem i det inkluderte ladeetuiet. Hvis etuiet har strøm, vil det automatisk lade øreproppene. Øreproppene lader når LED-lampen på etuiet blinker. Det tar opptil 2 timer før hodetelefonene er fulladet. Batteriindikatorlyset lyser kontinuerlig og slår seg etterhvert av når øreproppene er fulladet. Koble ladeledningen som følger med, til etuiet, og plugg den andre enden inn i en USB-port eller en vegglader (selges separat) hvis etuiet er tomt for strøm. Hva er batterilevetiden til SoundSport Free wireless headphones? SoundSport Free wireless headphones har opptil fem timers batterilevetid. Batterilevetiden er definert som hvor mange timer et fulladet batteri kan brukes aktivt til for eksempel å lytte på musikk eller til telefonsamtaler. Det inkluderte ladeetuiet kan gi to ekstra ladinger for øreproppene med opptil ti timer ekstra spilletid. Kan du høre på musikk etter at batteriet er tomt for strøm? Nei. SoundSport Free wireless headphones spiller ikke av musikk når batteriet er helt tomt. Kan du lade batteriet raskt? Ja. En kort lading på 15 minutter gir deg opp til 45 minutters batterilevetid hvis batteriet er tomt. Hva gjør knappene på den høyre øreproppen? Flerfunksjonsknappen er den store knappen i midten. Med den kan du spille av / pause og bruke andre kontroller for video og musikk eller besvare og avslutte anrop. Den gir deg også tilgang til telefonens Siri eller Google Assistant. Knappene på hver side av flerfunksjonsknappen er knappene +/- for volumet. Med dem kan du enkelt justere volumet. Hvordan skiller StayHear+ Sport-proppene som følger med SoundSport Free wireless headphones, seg fra de originale StayHear-proppene? StayHear®+ Sport-proppene er laget av et lignende mykt silikonmateriale som de opprinnelige StayHear-proppene, men de har en særegen paraplyform som danner en behagelig forsegling ved inngangen til ørekanalen og gir bedre lyd. Hvordan skiller jeg mellom de ulike størrelsene på StayHear+ Sport-proppene? StayHear+ Sport-proppene er fargekodet. På innsiden av proppene er det en fargekodet ring som viser hvilken størrelse de har.Hvit = Liten Hvordan skal StayHear+ Sport-proppene fjernes fra og byttes på øreproppen? Hold i selve øreproppen, ta forsiktig tak i StayHear+ Sport-proppen, og dra den forsiktig av øreproppen. Forsiktig: Hold i «foten» av StayHear+ Sport-proppen for å unngå at den revner. Ikke dra i vingen. Virker SoundSport Free wireless headphones med apper for talegjenkjenning? Ja. Hvis du holder inne flerfunksjonsknappen i ett sekund, starter talegjenkjenning med en mobilenhet som støtter denne funksjonen. Kommer SoundSport Free wireless headphones til å kansellere støy ombord på fly? Nei. SoundSport Free headphones bruker ikke støyreduserende teknologi. Velg Bose QuietComfort dersom du ønsker aktiv støyreduksjon. Hvordan rengjør jeg SoundSport Free wireless headphones? SoundSport Free headphones bør rengjøres etter bruk ved å tørke forsiktig av proppene. Vær forsiktig slik at det ikke kommer fuktighet inn i hodetelefonene gjennom portene. Pass også på at du ikke skyver skitt eller smuss inn i portene. Ikke blås luft inn i eller støvsug portene eller munnstykket. Siri er et varemerke som tilhører Apple Inc., registrert i USA og i andre land. Ordet Bluetooth® er et registrert varemerke som tilhører Bluetooth SIG, Inc., og Bose Corporation benytter dette under lisens. Google Assistant er et varemerke som tilhører Google, Inc.  Trådløse 3,1 17 1689 NOK 1689 NewCondition InStock
 1. Lyd & Bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Trådløse